Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • double-trouble

    možda se on nameračio poseksati "nešto"... ne jednom, dva puta :-))

    avatar

    14.02.2014. (00:07)    -   -   -   -  

  • križar

    Dobro da nije zapjevao (ja sam i to doživjela) neku kukuruzu ( da je bar sevdalinku, aj bože pomozi)

    avatar

    14.02.2014. (01:50)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    Ah, ja to doživljavam svakodnevno. Živim u Vežeu, gradu baroka i kulture, ono, fina muzikica, Bach, Haydn, sjajni balovi, kazalište, Casa Jakomini, etc., ali barem jednom tjedno dobijem istres stoljnjaka na glavu od žgadije sa trećeg kata zgrade ispod koje prolazim kad se vraćam kući s posla.
    Jednom su me čak bogato nagradili, na glavi mi je završila kožica od slanine i mislim da je ono pored bila peteljka od paradajza.
    Uglavnom, ja Bosančeroska, oni fini purgAri :))

    avatar

    14.02.2014. (08:29)    -   -   -   -  

  • magle dolaze

    A ne znam, koliko god razmišljam ne nalazim čoeku manu. Nije prdio, podrigivao ili, nedajbožće, izuo cipele... Pa sasvim pristojan Huso.

    Čovjek komunicira kako zna i umije. Ne šuti, ne kutri, nije digao ovratnik pa nabio slušalice i buljio u prazno, nije se brinuo hoće li ga tko nagaziti ili tresnuti torbom po koljenu-onom- i nije prostačio neg' je lijepo pristojno rekao "poseksati" pa se još i pohvalio kol'ko može;

    Želio je podijeliti i dobra koja je posjedovao, cigarete su skupe, a on još nudio dvije...

    A ti pobjegla... ccccc, bona, ušta gledaš?!

    avatar

    14.02.2014. (10:18)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Nemoj mi samo u Bosance dirati. Jel te trknuo nečim? NIje. Još je i duvan s tobom htio podijeliti. Znaš li ti kako su cigare danas skupe? Purgerice jedna nezahvalna.

    avatar

    14.02.2014. (10:19)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Maglenka i Windica: Zar je bilo tona kritike u postu? Nasmijala sam se, dobro je počeo dan, a to kaj je Bosanac, pa bil je Bosanac, ni bil Slovenc. Čovek je htel komunicirati, pa je to činio na način koji zna, a ja sam samo u tančine prenesla kaj je bilo u tramvaju. I nisam pobegla, na toj stanici presjedam na drugi trambaj prema odredištu - poslu. Ak se nekaj slično dogodi neću govoriti o nacionalnosti, reći ću da je neki vanzemaljac, da ne bi bilo.

    avatar

    14.02.2014. (22:05)    -   -   -   -  

  • magle dolaze

    Zajebavam se, Smith, zapravo ne podnosim glasne tipove koji ničim izazvani žele uspostaviti komunikaciju. Naročito ujutro... Ja sam onaj sa podignutim ovratnikom. :-)))

    avatar

    14.02.2014. (22:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...