Komentari

kamena-kucica-na-skoju.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Valcer

    A tko ti je dozvolio da ideš? Ja ne dam. Blože pomozi, stoj gdje si!

    avatar

    10.02.2014. (12:50)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Kao prvo, vratila si se i to je osvježenje dana. Lijepo te je čitati (nekako mi je bez veze reći "pročitati").
    Drugo, hvala na spomenu i mahanju. Uzvraćam mahanje, mada ja smajli-blento, ne znam kako bih ubacio takav smajlić pa da to bude i vizualno efektno.
    Treće, glavu gore i idemo dalje. Jer što nam drugo ostaje?
    Veselim se tvojim sljedećim postovima.

    avatar

    10.02.2014. (15:00)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Eh, da, zaboravio sam. Ovdje kod mene kažu da bava baví (dugouzlazni naglasak na i), a to je tek neki osjet vjetrića, ne može se reći da je jačine puhanja. :-)

    avatar

    10.02.2014. (15:15)    -   -   -   -  

  • kamena

    @Valcer
    čitajući te ovo zadnje vrijeme, po tko zna koji put mi se potvrdilo, da je svit doista mali... bila bi šteta, draga, da ona naša kava ostane tek mrtvo slovo na papiru :)))

    avatar

    10.02.2014. (16:41)    -   -   -   -  

  • kamena

    @Plastik
    hvala ti... i za jedno, i drugo, itreće :)... a za smajli, hmm, ne znam je l' to samo do nas il' do blogo-sile :)... u par navrata sam se trudila ubaciti link u komentar, i ne bi bog, pa sam odustala :)... za taj "tvoj" izraz za bavu nisam čula, ali znam da je bava u pravilu lahor, povjetarac, ili tako nekako, ali se koristi, barem kod nas u Splitu, i za pokazati raspoloženje... napr. ako si vesel ili pivaš, znaju ti reć... a dobra bava danas... ili te samo pitaju... kakva je bava... šta bi otilo reć... kako si : nekako san više na to mislila :)))

    avatar

    10.02.2014. (16:57)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Evo mene opet!
    Dragu kolegicu blogericu @Kamenu i sve čitatelje njenog bloga obavještavam da je na blogu PLASTIČNO JE FANTASTIČNO u GALERIJI PLASTIK objavljena 5. fotogalerija ove autorice LETI PLASTIKO, LETI . Ovaj puta Kamena je obradila kao što i sam naziv ove fotogalerije govori - plastiku koja leti.
    Hvala ti Kamena na tvom iznimnom doprinosu za sasvim drugačiji pogled na plastiku i plastične predmete s kojima smo svakodnevno okruženi, a da možda toga baš i nismo svjesni.

    avatar

    12.02.2014. (16:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...