Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gevera

    http://en.wikipedia.org/wiki/Lyudmila_Pavlichenko

    avatar

    07.01.2014. (10:50)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    http://www.hrvatski-vojnik.hr/hrvatski-vojnik/0832006/ratnice.asp

    avatar

    07.01.2014. (11:02)    -   -   -   -  

  • catwoman

    " Za razliku od većine sportova u kojima muškarci dominiraju nad ženama zbog veće specifične snage, eksplozivnosti, izdržljivosti... u ovom sportu fizička snaga kao takva nije bitna prednost. Bitna je taktika, timska koordinacija i okulomotorne sposobnosti pojedinca. "

    7animljiv podatak, ' slučajno ' korespondira s nekim Billovim ( William Milton Cooper ) i mojim viđenjima koje ' slučajno ' upisah baš u neko ovo vrijeme ...

    Drago mi je što postoje muškarci koji rado surađuju sa suprotnim spolom, be7 predrasuda i omalovažavanja. Gotovo čudesno !

    Pusa svima : curama i dečkima airsofterima !

    avatar

    11.01.2014. (19:59)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Vidjeh tvoje viđenje i jedino što mogu na to reći, jest ponoviti ovo; Na žalost draga Mačkoženo... put nam je svima već određen i iscrtan. Historia magistra vitae est. Povijest se ponavlja, a ovaj ocvali kapitalističko-imperijalistički model kojem svjedočimo me ponajviše podsjećana jedan sličan moment u povijesti unazad nekih cca 1500 godina. Bio je to pad Zapadnog rimskog carstva... ;)
    Globalni je to trend koji mi mali ne možemo spriječiti, niti na njega možemo utjecati. Možemo samo primjeniti onu staru maksimu - Misli globalno, djeluj lokalno.

    avatar

    13.01.2014. (10:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...