Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • seljo

    kako možeš reći da je pavelić utemeljio hrvatsku? ndh je nastala samo zato jer je to odgovaralo hitleru. pavelić je hrvate pretvorio u taoce drugog svjetskog rata, a dalmaciju je dao talijanima. ti se tom debilu klanjaš? kak te nije sram? s takvim glupim stavom diskvalificiraš sam sebe od bilo kakve daljne rasprave u kojoj bi možda i mogao poentirati. hrvatska je postojala i prije i poslije pavelića, a jugoslavija je bila hrvatska ideja. prema tome, pavelić u hrvatskoj ne predstavlja apsolutno ništa, a za sve što smo doživjeli smo si sami krivi.

    lijepi pozdrav

    avatar

    29.12.2013. (16:56)    -   -   -   -  

  • Anthoanetta

    Pavelić je izdajica i krvolok, prodavač Hrvatskog teritorija, koljač svih koji ne misle kao on, ponizni sluga Hitlerov ili jednostavno, obično fašističko smeće. Nema on nikakve veze sa hrvatskom državom niti sa časti hrvatskog naroda. Fašizam je osuđen od svih normalnih ljudi u svijetu i bilo kakvo veličanje fašizma i njegovih slugu samo šteti poštenim i normalnim građanima Hrvatske, koji su hvala Bogu u velikoj većini.

    avatar

    30.12.2013. (18:52)    -   -   -   -  

  • objektivac

    kažete vas dvoje da je jugoslavija hrvatska ideja a srbi su vladali u obe... kažete da je prodao hrvatski teritorij a prodali su ga jugoslaveni ti vaši hrvati-srbi u prvoj jugoslaviji rapalskim ugovorima i neznam cime vec.. poglavnik je mogao tražiti teritorij nazad no onda bi mu italija objavila rat(intervju sa poglavnikom).. NDH je bila najbolja ideja za Hrvate pa vi sad govorite da su to bili fašisti koljači debili šta ja znam ali objektivno razmišljanje pokazuje koja je ideja bolja tj. koja jedina valja...
    pozdrav

    avatar

    31.12.2013. (16:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...