Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gogoo

    Zbilja zanimljivi trgovi koje očito ne prati netko zadužen za imenovanja, a ne sviđa mi se što je sve više površina pod betonom i asfaltom. (slažem se sa prošlim, ali kaže mi Lastan da bi neki zavodljiviji osmijeh možda skrivio koju saobraćajku).

    avatar

    22.12.2013. (23:34)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Svaki kutak skriva nekaj zanimljivo :-)).

    avatar

    23.12.2013. (01:08)    -   -   -   -  

  • wicked7

    kako mi kažu stari trešnjevčani koji žive cijeli život na Pongračevu,ono se na jugu prostire sve do sadašnje zagebačke avenije(kazalište Trešnja) a na zapadu sve do Ljubljanice(potoka)

    avatar

    17.02.2014. (22:32)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    wicked7, Pongračevo i okolni kvartovi su stariji od Zagrebačke avenije tako da su i granice među njima (bile) starije. Između Horvata (današnjeg područja Knežije i Srednjaka) i Pongračeva je bio "međuprostor" koji se nekad pribrajao jednom kvartu, nekad drugom, a često i tretiran kao samostalni kvart zvan Vurovčica koji se uglavnom poklapao sa današnjom remizom i najbližom okolicom. Obzirom da su ti kvartovi i sada odvojeni (ime "Remiza" je danas često u upotrebi) onda sam se i ja odlučio slijediti takvu podjelu koju sam prenio i na projekt "Mapiranja Trešnjevke" - vidi www.mapiranjetresnjevke.com .

    avatar

    18.02.2014. (11:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...