Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • apis

    Blogerskom se puku konačno mora reći: svi se trebate smjerno rasploditi bez strastvenih dodira i ponašati uljuđeno kao pristojni EU građani i oploditi (razmnoižavati) u klinikama pomoću epruveta.

    avatar

    17.12.2013. (11:17)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Nisam još odlučio ;-)

    avatar

    17.12.2013. (12:00)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    "diplomu iz prava" LOL

    avatar

    17.12.2013. (13:26)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Vidim da te zanima muško-ženska korelacija, pa ću ti to objasniti na primjeru problema sa ženama u OS.
    Problem sa ženama u vojsci je dvojak. Prvi dio problema su muškarci koji se prema suborcima i prema ženama u postrojbi ne odnose isto. U prirodi je muškarca briga i zaštita žena i djece. Nama je to utkano u genetski kod, jer da nije ne bi nas bilo do sada. Znači pogibija žene u borbi, pada njenim suborcima puno teže od gubitka bilo kojeg muškarca. Ne samo da se zadržavaju puno dulje uz poginulu kolegicu, nego doslovce demoralizira postrojbu jer oni kao muškarci, lovci i ratnici nisu uspjeli zaštiti "svoju" ženu.
    Drugi dio problema su žene. Filmovi ala "GI Jane" uvjeravaju nas da žena može isto što i muškarac. Slažem se... ali i tamo je prikazan jedan moment, a to je zbližavanje sa kolegom vojnikom. Kad se to dogodi u postrojbi, nastupaju problemi da ne kažem ljubomora i raslojavanje jedninstva postrojbe. Inače životno ugrožavajuće okolnosti izazivaju i kod jednog, i drugog spola potpuno prirodnu reakciju - zbližavanje (po principu ženskog odabira najjačeg-najsposobnijeg mužjaka) i produljenje vrste. To je utkano u ženski genetski kod isto kao što je u muškom ranije spomenuta zaštita svog roda-plemena.
    Na tragu toga dotičemo se još jednog problema u svezi ženske psihe tj. njihovog unutrašnjeg ustroja. Ženin prirodni habitat je unutrašnjost pećine. Zato su obdarene sposobnošću multitaskinga i boljim diplomatskim sposobnostima. Kad ona prelazi u killing-mod to je zato što je probijena zadnja linija obrane te iste pećine. Znači jedina šansa im je zakon luđeg vs. zakon jačeg u toj situaciji zaštite svojih mladunaca. Ako ženu bez prijeke potrebe stavljaš u ubojiti mod, otvaraš pandorinu kutiju. Sa jednim praktičnim primjerom ću ti ti dokazati. Najgora klanja i mučenja u 2.sv.ratu na našim prostorima nisu počinili četnici, već četnikuše. Povijesno provjeriv podatak ;)
    To bi bila analiza spomenutog problema, ali zaključak je u biti vrlo jednostavan. Svatko tko može držati pušku, može biti borac. Ubit će te kugla isto, bez obzira tko drži tu pušku - muškarac, žena ili maloljetno dijete. I to bez obzira na ranije spomenute probleme ;)))

    avatar

    19.12.2013. (13:35)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Odlično objašnjenje s puno smisla... thx Manga

    avatar

    19.12.2013. (15:45)    -   -   -   -  

  • The Artist Formerly Known

    Igniss, pazi kako se salis.
    Ovaj trener se zaletio sa svojim sarkazmom:
    PSG coach Laurent Blanc asks female journalist if she ‘knows what 4-3-3 means’

    Svedski mediji (guglaj "Johanna Fränden Laurent Blanc") vriste za razliku od "umjerenih" inozemnih.

    Naravno, da se samo od muskaraca radi debile koji se svega boje i ni u sto se ne razumiju, kao u ovoj novoj reklami HEP-a za struju, sve bi bilo OK :)

    avatar

    19.12.2013. (17:36)    -   -   -   -  

  • The Artist Formerly Known

    Da ne ispadne kako kritiziras samo zene u smislu da traze izlike i prebacuju odgovornost na drugog - evo primjera iz muskog svijeta.
    Nije odgovornost na onome tko je u mikrofon izrekao nesto. Kriv je "zavjerenik" koji je podmetnuo mikrofon. Valjda je trebao zatraziti pisanu suglasnost i to snimiti kamerom na mobitelu :))))

    Misterij slučaja Šimunić: 'Tko je nogometašu nakon utakmice dao mikrofon? Uvjerena sam da mu je netko smjestio'

    avatar

    19.12.2013. (20:28)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Mogao si to ponovit i kod nas... ali manje bitno. ;)
    Bitno je to kad netko ima nešto između ušiju relativno brzo zaključi što drži ili ne drži vodu. Budali s druge strane možeš nešto danima objašnjavat i nema puno koristi od toga.
    Baš zato ti je anarhija majka reda. U divljini sve jako brzo sjeda na svoje mjesto. Lav jede gazelu, lisica pticu, žaba muhu, i tako dalje... Samo u umjetnim eko-sustavima tipa zoološkim vrtovima zebra može srat pred nosom lavu, a da je ovaj ne može ili ne smije odraditi.
    Poantu izvuci sam ;)))

    avatar

    20.12.2013. (08:50)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Manga: Sorry, nije mi navika vraćati se tamo gdje ostavim komentar jer u pravilu onaj kod koga je komentirano svrati kod ovog prvog da mu odgovori, ali vjerojatno se ovim tvojim postiže veća čitljivost. Probat ću tako ubuduće.

    Dobra misao o anarhiji. Inače, upravo to je objašnjenje raznih negativnih pojava koje viđamo u današnjem društvu: nazivamo ih "modernima" kao znakovima napretka, dok je realnost da one mogu postojati samo u društvu koje je moderno (prije nego ga uruše).

    @TAFKA: moram priznati, ni ja ne znam što je 4-3-3. A za Šimunića ne držim da postoji neko podmetanje osim njegove lakomislenosti, ali svakako mi je zabavno gledati kako razni debili pjene na usta u pokušajima napada na taj portal Dnevno i igraju se misaone policije kao i kod referenduma i sl.

    Novi post: Što napraviti ako penis ne želi izaći iz vagine?

    avatar

    20.12.2013. (09:54)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Cure koje vole kretene 8: Potukle se oko muškarca u zatvoru

    avatar

    26.12.2013. (13:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: 20 najboljih članaka u 2013. godini

    avatar

    31.12.2013. (11:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...