Komentari

magarac-jedan.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • križar

    Grah s plinom!

    avatar

    15.12.2013. (20:35)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    @križar
    hahaha.........
    od graha ljudi postaju hodajući LNG terminali.

    avatar

    15.12.2013. (20:49)    -   -   -   -  

  • apis

    Pokušaj da se dokuči bit neke zamisli (što ne znači puno nego naprotiv gotovo ništa): što se tiče učinka, smisla, provedbe i značaja njene simbolične ili "životne" važnosti u obliku hvalospjeva ili psovke, završava uvijek jalovo za sve osim jednog jedinog koji je pritom dobio nešto u džep.

    avatar

    15.12.2013. (20:57)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    plin je nova zabava, gradilo se mostove koji spajaju ništa s ničim, pa imamo dvorane za rukomet koje propadaju, pa autoceste koje su većinu godine poluprazne....
    uvijek neka ideja koja je super i koja košta milijarde i kad se nešto ganja onda nema umjerenosti. ili nikakve autoceste ili milijun kilometara autocesta, ili nemaš trgovočkih centara ili ne možeeš živjeti od njih i tako sa svime, nigdje umjerenosti.

    avatar

    15.12.2013. (21:07)    -   -   -   -  

  • Wall

    ima jedna turistička destinacija koja je - i nakon što je plina nestalo- privlačila ingenioznošću i dan-danas izvor je odličnog (morbidnog turističkog) prihoda...istina, na tom se plinu (ciklon b) nitko nije baš ogrijao, ali je nazi Njemačka gradila industriju...nekako mi je odbojna ta opsesija biznisom od tuđe pameti i našeg plina. s druge strane, "genijalni" Milanović već je (neuspješno) pokušao zaraditi na jednom drugom plinu (sarinu) iz sirijskog biološkog arsenala...glupi Hrvati su to odbili, ali, progurat će on već neki ukapljeni plin, makar i od penzića, prosvjetara i ostalih na rubu gladi...

    avatar

    15.12.2013. (21:56)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Uopće ne želim tipkati prvu asocijaciju :-)).

    avatar

    16.12.2013. (02:01)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    @wall u pravu si, ne riješe li se ovi ekonomski problemi i ne ostave li se glupiranja, vlastodršci bi mogli imati problema i sa puno opasnijim plinovima.

    @ZlicaOdOpaka hehe.. meni je ovo što čujem na vijestima toliko glupo bilo da mi asocijacije slične tvojoj uopće nisu pale na pamet. :)

    avatar

    16.12.2013. (08:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...