Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    "...bore čela ponižena."

    avatar

    08.12.2013. (20:07)    -   -   -   -  

  • NoraE

    Da, onaj tko živi od svog rada, danas pati. Od mladosti pronalazim puteve kamo se puno radi ali malo ovisi. Preispitujem pravila i ponašanje autoriteta. Pomalo usamljena prihvaćam puteve kamo mogu ponosno krenut niz dan. Kreativna rješenja su izlaz za neke koji imaju hrabrosti zaigrati igru i postavit svoja pravila. Što je sa ovim drugima koji to nisu u mogućnosti?

    avatar

    09.12.2013. (06:55)    -   -   -   -  

  • Ema

    Ropstvo poslodavcima je tesko i danas sveprisutno. Ropstvo bankama isto tako. No, u svemu covjek moze birati, biti cist ili ne u svojom djelima, jer ako nam duse porobe, tada smo izgubljeni. Na mom poslu kupuju se duse, ali ja svoju ne dam. I mnogi moji kolege ne daju dusu. Makar to kostalo posla. Ako ne slijedim njihove zahtjeve koji su protivni mojoj savjesti, kako god bilo, ja sam slobodna.
    Citam po blogovima i nalazim ropstvo grijehu. Mrznja na Crkvu, poruge, ismijavanja, uvrede. To me boli. Ne zbog mene nego zbog njih.

    avatar

    09.12.2013. (08:03)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    NoraE i Ema, štovane gospođe!
    Obje obogaćujete svojim razložnim razmišljanjima ovaj moj prostor i činite ga značajnim i neprolaznim.
    Vaša ljubav prema životu i Bogu koji nam je darovao neizbrisiv život, vaš razvijen osjećaj za socijalnu pravdu, vaša obrana ugroženog i poniženog, vaš protest protiv nepravednosti, kako u našem društvu, tako i u svjetskim razmeđima, vaša iskrena ljubav prema hrvatskoj Crkvi, neiskvarenom braku i skladu u porodici i obitelji...vaš je zalog za našu bolju sutrašnjicu, nas Hrvata, prije svega.

    Hvala vam i sretno!

    avatar

    10.12.2013. (12:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...