Komentari

cistiliste.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • barjak

    svi oni koji nisu izasli znaju jako dobro ZA koga su glasali. ZA nas. kuzis? to je presutno glasanje ZA jer su znali da ce za strana pobijediti a nisu bili dovoljno motivirani da bi izasli i to promijenili. Zapravo zasto i bi, kad su samo pre-ruseni i pri-kriveni ZAovci samo bez strasti ..
    kao ono.. ko vas sljivi "sareni" niste zasluzili nase vrijeme svojom "in your face" urlanjem kako je ovo navodno neka nepravda.. nije nepravda nego volja vecine i "deal with it" razmazena omladino i kvazi intelektualna preseratorska liberalna bagro.. to su si mislili

    avatar

    04.12.2013. (23:42)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...sve sam napisao u postu, da sad ne ponavljam tu kod tebe...:))))

    avatar

    04.12.2013. (23:45)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    huligani na cesti cipelare mladića, a "miroljubivo-neutralni" sa distance mirno promatraju. vrijeđaju se tek rječnikom onih koji brane mladića i osuđuju huligane, a njih definiraju kao distancirane ljudske ništice. "neutralne" ne vrijeđa cipelarenje. ne vide ga. ne žele ga vidjeti. odbijaju ga vidjeti. jer ne dao blog da bi se u nasilnoj situaciji morali otvoreno opredijeliti za nekog, oni čuvaju svoju guzicu, oni su zato "neutralni". od grijeha čisti. za njih su i huligani i iscipelareni mladić jednako krivi za nasilje. možda mladić čak i više, jer što je on imao šetati huliganskom ulicom i svojom pojavom izazivati huligane, očito je sam to tražio, nije taj garant čist. može lako biti da je i peder. eto, sve je onda jasno. peder je - kriv je. nemaju oni ništa protiv pedera, kud bi oni, ali... nisu siroti huligani krivi. "neutralnima" najveći nasilnici i zlo nisu siroti nevini huligani, već upravo oni koji ih definiraju, jer su se usudili definirati ih kao ono što jesu. oni koji definiraju su im krivi za "verbalni delikt". oni koji (ih) definiraju su sotone.
    i uvijek je zato bilo i bit će da sebične budale i kukavice ne vole da im se kaže da su sebične budale i kukavice, koje svojom "neutralnošću" afirmiraju zlo(čin). jer oni su sami sebi heroji jer su afirmativno neutralni, dobri ljudi koji su izabrali šutjeti i okrenuti glavu, oni koji jedini trezveno sagledavaju pravu sliku, propovjednici miroljubive neutralnosti i slične groteskne bajke kojima pred sobom i drugima peru ruke od vlastite odgovornosti. od vlastitog beskičmenjaštva. uzalud.

    avatar

    05.12.2013. (00:35)    -   -   -   -  

  • twirl-dječak sa šibicama

    postoji jedan pouzdan test..u ratovanju...
    ako si u njihovoj, neprijateljskoj zemlji...to uglavnom znači da si agresor, vodiš agresorski rat, a oni se brane...

    u ovakvim, za ili protiv slučajevima, pouzdan test tko je u pravu također postoji, jer argumenata ima i na jednoj i drugoj strani...očito :
    ako zadireš u tuđa prava, određuješ drugima kako trebaju živjeti, iako se to nimalo ne tiče tebe niti tvojih prava, onda si... (pogodi što si)
    ..........
    a ovi koji dostojanstveno prosjeduju, nesvrstavanjem... meni su baš slatki ..ma cukeri medeni :P))

    avatar

    05.12.2013. (06:34)    -   -   -   -  

  • twirl-dječak sa šibicama

    @sagittariusclassic
    ...stara škola nesvrstanosti
    ko god pobjedi, ti mu se stigneš priključiti :))))))))

    avatar

    05.12.2013. (06:36)    -   -   -   -  

  • twirl-dječak sa šibicama

    @modesti
    ovo me podsjeća na djetinjstvo...kad bi došlo do sukoba između nas djece, mama nije željela znati tko je kriv, a tko se brani. zanimalo ju je samo da sukob prestane, što je automatski pobjeda agresivnijeg djeteta...
    ne moram ni spominjati kakav je njen stav u ovom slučaju, jelde :))

    napali su jednu manjinu i odlučili im uskratiti prava koja svojataju za sebe, i onda ih optužili za neviđenu agresivnost,..jeeeeee...obožavam ovo kad lopov viče: "drž'te lopova!!"
    ...kao u onom crkvenom proglasu:"ne dopustimo da nam homoseksualci sodomiziraju djecu!"
    jel' to progovara ljubomora? zavist? strah od konkurencije? :)))

    avatar

    05.12.2013. (06:47)    -   -   -   -  

  • twirl-dječak sa šibicama

    i samo još jedno...
    draga braćo i sestre
    pogledajte si u srce. duboko. i probajte u ovome referendumu naći čin svog kršćanskog milosrđa..(iako svaki čovjek mora (MORA!!) biti pred zakonom jednak, bez obzira na tuđe milosrđe)
    glasali ste kako ste glasali, ali budite barem prema sebi pošteni i priznajte: "mrzim pedere!"
    a onda to objasnite isusu, kada dođe vrijeme
    pokušajte ga uvjeriti da nije umro uzalud, da ste vi njegovi štovatelji i sljedbenici...barem ćete ga nasmijati, ako ništa drugo

    avatar

    05.12.2013. (07:06)    -   -   -   -  

  • qaya

    do sad sam uvijek bila šutljiva, i ovo su bili prvi da tako kažem izbori na koje sam izašla i to gotovo sa osjećaje grozničave strasti. mislim da je sve u mojoj pojavi vikalo protiv. Došlo mi je da, e baš je, da bar gurnem nekog zaovca, ooops sori. No, u mom gradu, ponose moj, protiv je bila većina. I nije neka utjeha al ipak...

    avatar

    05.12.2013. (07:26)    -   -   -   -  

  • barjak

    Kao prvo Twirl nisu svi koji su glasali za glasali zbog religije niti su uopce religiozni. neki ne zele ni cuti da su pederi u nekom braku a neki naprosto ne vole pedere ili ih smatraju bolesnima. kao drugo ne uzimamo nikome prava -jer ih oni nisu ni imali (pravo na brak) - nego im ne zelimo dati, odobriti ni dodijeliti to isto pravo jer bicikl nije auto iako se njime moze stici od tocke A do B. ne odredjujemo kako trebaju zivjeti nego ko moze u brak . a savijest nam je cista i spavamo ko bebe po noci. puno vas pita sta ako je neko iz nase obitelji peder? odgovaram: ako je moj sin peder ja glasam da se i njemu uskrati brak sa prijateljem -nek se snadju sa strane. ionako bi me bilo sram doci na takvo vjencanje.. i ? sta ti tu nije jasno ?

    avatar

    05.12.2013. (09:21)    -   -   -   -  

  • primakka

    ne vjerujem u demokraciju dokle god većina ne uvažava prava manjine. samim tim davanje zelenog svjetla mogućnosti ovakvog referenduma je poražavajuće.
    nesvrstani, suzdržani i neopredjeljeni u ovako bitnim pitanjima (a ima i bitnijih, recimo...privatizacije i neisplate zarađenih plaća o kojima nitko ne poteže pitanje korekcije unutar i ustava i ustavnog suda) su po mom skromnom sudu najblaže rečeno komodni. a većina njih je najglasnija u post-raspravama. licemjerno.

    avatar

    05.12.2013. (09:43)    -   -   -   -  

  • blogerica

    i ja sam napisala malo, ali jasno sam time sve rekla. mogli su, ali nisu. dođe ti samo da se upitaš u kakvom društvu živiš? što je najbolje, sad je diskriminacija još izraženija, ako nije, bude. u dućanu, sad čujem komentare protiv "pedera" i psovke usmjerene protiv njih ii to još više izraženije ovih dana poslije svega... nažalost. :(

    avatar

    05.12.2013. (14:56)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    *barjak, dapače, vrlo si jasan. mirno spavaš, jer uopće nemaš savjesti. a jednog dana ćeš, kao vjernik za kakvog se izdaješ, po vjeri koju ispovijedaš, morati objasniti svoju ljudsku ništavnost pred onima u koje se zaklinješ. do tada sanjaj slatko "pravedniče".

    avatar

    05.12.2013. (20:25)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @twirl, služe se klasičnim obrtanjem teza, da. a to je već čista pokvarenost i intelektualno nepoštenje. od takvih ništa novo il` neobično.

    avatar

    05.12.2013. (20:26)    -   -   -   -  

  • ŠTIT

    05.12.2013., četvrtak
    Odlazak u mirovinu sa 67 godina

    Ivica Mraz iz Bjelovara HL-SR

    Idem ti ja neki dan gradskim korzom u Bjelovaru, i dođem do trgovačkog centra "KONZUM" i vidim kako tamo pristaše od Dragutina Lesara, ti njegovi "Laburisti" (tobožnja) stranka rada - skuplja potpise na svom štandu. Da su oni protiv prijedloga od ministra u Vladi RH, Miranda Mrsića (SDP), da se donese novi zakon, po kojemu će se odlaziti u mirovinu sa 67 godina starosti. I priđe meni jedan od njih i pita me; je li želim potpisati peticiju. Ja pitam dotičnog - što da potpišem? I kažem tome Laburisti Ivici Mrazu, niste vi normalni kad tu varate naivne ljude. Zašto niste napravili peticiju da smijenite Miranda Mrsića, koji je dao takav demagoški prijedlog. Svi vi radite "za njih" i stvarate smutnju među Hrvatima...

    Između ostalog taj moj poznanik iz grada Ivica Mraz, otišao je u invalidsku mirovinu PTSP sa 45-godina starosti. Bio je pričuvni policajac MUP-a, nije bio sposoban da radi, a sad je sposoban i aktivan u Lesarovoj stranci rada. Neka vrati mirovinu. Jednom prilikom taj Laburist Ivica Mraz, napao je preko "Facebooka" homoseksualce, a zatim im se je javno ispričao zbog homofobnog istupa mržnja. Sve je to bilo smišljeno kao bi Lesarova stranka dobila veliki medijski prostor i publicitet... Kako bi se pokazala nekim primjerom u našem trulom društvu... Ovakvih spletki i zamki ima ih na tisuće u "gubavoj našoj politici". A može ih prepoznati samo mudar i razumni čovjek.

    -----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 05.12.2013. (četvrtak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blorg.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru
    http://hr.netlog.com/stojkovicbranko
    Članaka; 1818.
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    ------------------------------------

    avatar

    05.12.2013. (22:32)    -   -   -   -  

  • Piton007

    Tko koga **** je pitanje kojim se bavimo.

    avatar

    06.12.2013. (11:51)    -   -   -   -  

  • Angie

    Izašla, zaokružila PROTIV, iako sam unaprijed znala rezultat, ali imala sam tu potrebu da jasno zaokružim taj PROTIV..

    avatar

    09.12.2013. (19:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...