Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • jelen

    Zanimljivo… zanimljivo. Ja ću prvo konstatirati ono svoje što moram konstatirati, a to je da opet imaš mini-seriju kvalitetnih postova koji svaki sam po sebi daje čovjeku misliti više nego cijela blog.hr-ova naslovnica zajedno.

    Znači rezali su i rezali čovjeka ali u njemu nisu našli čovjeka samo sastavne dijelove. Nikakve suštine, nikakve „duše“, nikakvog bitka? To im je još Arya Nagarjuna mogao reći da neće naći ništa konkretno… samo međuzavisni svemir milijarda uzroka i uvjeta koji se susreću između ostaloga i tako da dovedu u postojanje elektrokemijski stroj koji onda kroz svojih par dekada egzistencije vazda nekog vraga mešetari.

    „Normala“? Gdje je točno viđena? Ko ju je vidio? Recite duhovnici i religioze dajte da idem i ja da vidim Tijelo Istine- Dharmakayu :-)) Pa Samsara je sama, zašto ne bi mogli reći, ideološka averzija protiv normale! Što nadalje u njoj ima biti razlučeno na normalno i nenormalno? Tko će to činiti? Tko je kompetentan? Normalno je kome točno poznato? Ako ima takav, što onda radi ovdje, zašto je u Samsari, ako je „normalan“?

    avatar

    26.11.2013. (22:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...