Komentari

hrvatskasfera.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • donin svijet

    U pravu si. No to ne znači da ne postoje sve ove druge diskriminacije... jer to što je možda neka žena jako bogata ne znači da ne postoje mnogobrojne žene koje su slabije plaćene od muškaraca samo zato što su žene.... to što postoji bogati crnac ne znači da ostali nemaju nejednake šanse zbog boje svoje kože. Ipak je manjina onih koji mogu kupiti svoj status. U siromaštvu su i sve druge diskriminacije još izraženije.

    avatar

    23.11.2013. (22:31)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Ipak, postoji povezanost između diskriminacija po spolu, rasi itd. i siromaštva. Naime, ako nekoga želiš "istrijebiti", primjenjuješ taktiku osiromašivanja, naravno, prvenstveno kroz sužavanje prava i dostupnosti obrazovanju, e ne bi li tako nakon nekog vremena, čak i samo jedne generacije, potkrijepio svoje polazište i opravdanje za diskriminaciju po svim ovim gornjim osnovama. I tako u krug...

    avatar

    27.11.2013. (20:45)    -   -   -   -  

  • Sfera

    donin svijet U potpunosti se slažem. Nisam rekao da ne postoje diskriminacije žena, manjina, roma i sl. Samo sam htjeo reći da siromašni teško žive bez obzira na boju kože, nacionalnost ili vjeru. Sigurno da je teže biti siromašni rom nego siromašn Hrvat u Hrvatskoj.

    avatar

    30.11.2013. (23:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...