Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borivoj

    14.listopad 2013
    Morate se odreći vezanosti, mržnje i ega. Upravo te kvalitete vezanosti i ega su one koje uzrokuju kaos u osobi i bacaju je u blato iluzije. Ego vodi ka hvalisavom i jakom egu.......

    Recimo, u razgovoru urednika lista se pita što bi on pitao Krista, da ima priliku, a on odgovara „Pitao bih ga kakav je njegov plan za Hrvatsku“.

    avatar

    09.11.2013. (08:16)    -   -   -   -  

  • borivoj

    «GDJE JE MANJE RUTINE, VISE JE ZIVOTA ». A.B.Alcott

    avatar

    09.11.2013. (08:17)    -   -   -   -  

  • StoneStory

    vjerujem da je On sad sa nama mozda vise no ikad. i sama sam cula glas, prvi je bio moj kao vise jastvo, i tako je bilo. drugi puta sam cula muski strogi glas, malo sam se uplasila. sad cekam hoce li se ostavrit sto mi je rekao, ali poslije ga vise nisam cula....

    avatar

    09.11.2013. (09:02)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "Kad su se već svi toliko uzjebali oko definicije braka i tko što smije, a tko ne smije, predlažem jednostavno rješenje. Neka se gay brak, kad je već semantika u Hrvatskoj gotovo jednako velik problem kao i ćirilica (na oduševljenje lingvista!), odsad zove "homoseksulana doživotna zajednica" iliti skraćeno HDZ.

    Tako gayevi ne bi stupali u brak, nego u HDZ.

    Kada klinac na ulici upita mamu tko su ona dva stričeka što se drže za ruke, mama bi odvratila: "To su, sine, HDZ-ovci."

    Em bi tako bio riješen problem gay brakova i referenduma, em bi se osupnuti konzervativci mahom iščlanili i odrekli stranke koja, sasvim slučajno, dijeli naziv s homoseksualnom doživotnom zajednicom, pa bismo tako jednim potezom riješili problem i riješili se onih koji su ga stvorili."

    Nepoznat autor


    --------------------

    Genijalnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...

    L p, Borivoj

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    09.11.2013. (09:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...