Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    bravo

    avatar

    07.11.2013. (20:09)    -   -   -   -  

  • durica

    ja imam posebnu torbicu punu sitniša i baš namjerno dajem točno u lipu i brojim, jer mi jako ide na živce kak rade od nas magarce i ne vračaju nam tih par lipa, a kad tražiš veli da nema. e, pa ja imam i ak košta nešto i sedamdeset pet lipa ja bum točno platila. a ovoj na blagajni bi pozvala poslovođu. inače, kad sam radila u magmi zbog pritužba kupaca su skidali stimulacije prodavačima.

    avatar

    08.11.2013. (00:02)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Ja čekam da mi se vrati kusur točno u lipu. Isto kao i Durica imam novčanik za sitniše. Ne bih propala zbog nekoliko lipa, ali skupi se toga.
    Pozdrav s juga!

    avatar

    08.11.2013. (07:31)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nadovezao bi se na naslov prije nego skomentiram sadržaj. Posla ima, itekako, ako ćeš volontirat ili raditi za džabe... pfffff brate nema problema. Problem je kad posao obaviš i kad krenu natezanja oko isplate.

    avatar

    08.11.2013. (13:19)    -   -   -   -  

  • borut

    Ma nema ta prodavacica veze s Muellerom. Otkaci nju,a u Muelleru nastavi kupovati kao i do sada. ... i hvala ti za ispravak; tako je to kad ne koristim dovoljno materinji jezik!

    avatar

    08.11.2013. (17:49)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    @borut: ja to gledam ovako, sve firme vrište o nekakvom timu i timskom radu, pa je ta blagajnica za mene dio Muellera, a još ću reći i ovo: poslao sam email sa žalbom Muelleru jučer prijepodne, osim automatske poruke da je email zaprimljen nikakav drugi odgovor nisam dobio, a smatram da bi bilo u redu da mi se Mueller ispriča. A što se tiče ispravka, mogao sam to i ljubaznije sročiti, umor je prevladao, isprika za to!

    avatar

    08.11.2013. (17:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...