Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Vuk

    Stvarno lijepo zvuci.

    No,s druge strane, interesantno je za primjetiti da mlade djevojke nemaju potrebu vikati na sav glas da su najljepse i najpozeljnije, isto kao sto se ne zale na nedostatak dobrih muskaraca sto je domena njihovih starijih sestara u 30-im godinama zivota.
    Hm, kako to sve objasniti?
    Gdje je odgovor na ovu zavrzlamu?

    Heh.

    Prava znanstvena studija bi mjerila jacinu erekcije kod muskaraca kojima bi se prikazivale slike zena u razlicitim starosnim katerogijama. Jos bolje bi bilo da se prikazu slike istih zena samo uslikane s razmakom od deset ili vise godina. To ce onda biti pravo mjerilo privlacnosti jer erekcija nikada ne laze. There is no arguing with a boner.
    Nadogradnja ovoj studiji bi uzela u obzir i socioseksualni status muskih ispitanika tj. koliko su oni uspjesni sa zenama (Alpha vs Beta) i kako reagiraju na zene razlicitih starosnih godina.
    To bi bila prava studija.
    Jedini je problem sto bi mogla razotkriti neke cinjenice koje ne bi bile dobro prihvacene u danasnjem drustvu.

    avatar

    06.11.2013. (12:22)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ima jedna jako zanimljiva studija o korelaciji između muškog bivanja alfom/betom i preferiranja određene razine kvalitete ženskog lica, tijela ili oboje. Analizirat ću je jednom.

    avatar

    06.11.2013. (13:22)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Odlicno. Rado cu to procitati.

    avatar

    06.11.2013. (14:07)    -   -   -   -  

  • Surfer

    Žene kategorije 30+ i najviše troše,zato i to silno fabrikovanje medija.

    avatar

    06.11.2013. (16:45)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Googlaj Catherine Deneuve, koja je bila "femme fatale" pred kojom su se prostirali celebs i moćnici cijeloga svijeta. Danas - bakica. Vrijeme ruši sve.

    Naslušah se priča tipa "ti si kao dobro vino, što starija to bolja". Odlična rečenica za rođendansku karticu 50-godišnjoj dami, ali nema veze s istinom. Možda je žena u tim godinama bolji sugovornik ili bolje kuha, ali što reče Vuk: "No arguing with the boner".

    Bijah u gostima na jednoj kućnoj proslavi i baš kad sam pomislio kako se domaćica, blizu 50, nevjerojatno dobro drži, ušla je u sobu njezina prekrasna kćer, 20-i-nešto. Nije napravila nikakav "spectacular entrance", nije učinila baš ništa čime bi privukla pažnju, ali muški dio publike je načas zanijemio i onda s naporom vratio pogled na svoje sugovornike/ce i razgovor u toku ...

    avatar

    06.11.2013. (16:59)    -   -   -   -  

  • otrovna

    dao si mi potencijalnu ideju za jednu od budućih frustracija, nisam sigurna da li da ti zahvalim ili ne :D

    avatar

    07.11.2013. (00:21)    -   -   -   -  

  • Ronin

    "Osim ako se žena nije baš svojski potrudila uništiti svoj izgled kombinacijom kratke kose, debljine, tetovaža i hipster odjeće..."

    Fixed that for you

    avatar

    07.11.2013. (02:40)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Pogled izvana: uistinu mogu razumjeti zašto je imala takvu privlačnost. Znaš li možda što suvremenici kažu o njenom ponašanju, je li bila "classy" ili više kao Severina i Kim?

    Ono što je tragično da i žena koju je starost najviše poružnila može uživati velik ugled na temelju svog dobrog karaktera i ugodne osobnosti. Nažalost, poludjeli hrčak koji inzistira da je drugi i dalje moraju smatrati lijepom u 99% slučajeva ne upućuje na dobar karakter, i stoga ljudi prema njima mogu osjećati jedino prijezir.

    @otrovna: bojim se i pomisliti!

    @Ronin: istina, ali s jednom napomenom: za razliku od kratke kose, tetovaža i hipster odjeće, debljina se može dogoditi "slučajno" kao rezultat lijenosti i/ili manjka otpora. Vrlo je rijetko da se debljina dogodi ciljano i namjerno, kao kod ove lude Britanke koja inzistira da je njen dečko (Omega) hrani tekućim šećerom kroz cijev za tovljenje kako bi bila što deblja) Dok je s druge strane apsolutno nemoguće da se žena slučajno nađe kod frizerke ili u tattoo studiju i eto, jednostavno nema snage volje reći joj da ne želi kratku kosu ili tribal simbol preko cijele ruke, ili da joj se hipster odjeća nekako prikrade dok šeta ulicom.

    Stoga iako je krajnji rezultat kod svih jednako razoran po ženin izgled, smatram da su navedeni ipak jednu razinu više po svom nihilističkom karakteru od debljine. Ne da to opravdava debljinu, naravno.

    avatar

    07.11.2013. (08:22)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Ignissov newsletter

    avatar

    07.11.2013. (10:48)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Homoseksualaemulatornost

    avatar

    08.11.2013. (12:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Koga briga je li ona svršila?

    avatar

    12.11.2013. (10:48)    -   -   -   -  

  • Mačak

    Postoje 2 vrste žena:
    - koje su ljepše od noći
    - i koje su ljepše po noći

    avatar

    05.01.2015. (22:04)    -   -   -   -  

  • Igniss

    LOL!!!

    avatar

    06.01.2015. (11:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...