Komentari

bellistra.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • bellarte

    ...dobar je Audi...dobar ,mamicu mu...

    avatar

    02.11.2013. (18:53)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    I još me nešto muči. Zašto uopće sve te njuške po županijama, općinama, ministarstvima, državnim poduzećima itd... moraju imati službene aute na 24 sata?
    Ionako imaju velike plaće, puno drugih privilegija... pa bi bilo O.K. da na posao dolaze i s posla odlaze vlastitim automobilima. O.K. je da postoji nešto službenih automobila (ne luksuznih) za obavljanje posla.... ali doista ne vidim potrebu da se vozaju 24 sata na naš račun i to bez ikakve kontrole....

    avatar

    02.11.2013. (19:09)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    Nisam u Sisku već puno godina. Kad sam bila, on je bio mrtav grad, bez nade i budućnosti, živio je na izdisajima magnata koje je komunizam sazdao i srušio, bio je siv, pust, prazan. Kad sam posljednji put bila u Sisku, stajala sam na malome mostu preko željezničke pruge u Capragu, bio je kišan dan i grad je bio sivlji nego inače, ispod mene prolazio je tromo teretni vlak, vidio se jasno kroz puknute daske mosta. Tada je u tom gradu postojao netko koga sam voljela i zbog toga sam se vraćala. Danas je, već puno godina, taj netko u Švedskoj, ja ne pamtim Sisak dalje od tih sivih slika, ali mi je u srcu. I ako danas netko tamo može voziti Audi od pola miliona, znači da se stvari kreću na bolje :))

    avatar

    02.11.2013. (19:49)    -   -   -   -  

  • lion queen

    treba pisat liniću da u zakon unese da ne smiju kupovati aute po cijeni iznad fiat punta, clia ili ford fieste, što je sasvim dovoljno da ih doveze iz točke a u točku b pa taman to bilo s jednog kraja hrvatske na drugi, jer taj razmak nigdje nije duži od 7 sati vožnje! i to država treba na javnoj nabavi pronaći najpovoljnijeg dobavljača auta i za cijelu državu na istom mjestu kupiti sve aute, kako za državu, tako i za jedinice lokalne uprave i samouprave. tako bi se na razini države uštedjela jedna ukupna mjesečna penzija.

    avatar

    02.11.2013. (20:47)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Za onakvu bahatu ljepoticu treba auto lijepo. I skupo. I nepotrebno

    avatar

    02.11.2013. (23:30)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Predlažem Fiat "500L" sa privjeskom Hammera iznad, ( za sportskije dužnosnike sa teniskom lopticom na kuki otraga) za bogatije županije, a za one siromašnije bicikle.

    avatar

    03.11.2013. (00:02)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Baš ste nerazumni,ali,ali,ali...Audi je tako lijep i profinjen auto :)

    avatar

    03.11.2013. (01:31)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    nek jašu na konju. ili magarcu, ionak im se nikam ne žuri a i ne trse se baš nešto napraviti za to opće dobro koje rade.
    iz proračuna se financiraju i općine i gradovi i županije i crkva/popovi i škole i sve. onda je dovoljno da svaka palanka ima jedan audi u kojem se budu svi vozili. popu ionak ne treba neg možda u nedelju, županu i gradonačelniku kad idu u zagreb ili nekud dalje na put, to ionak nije svaki dan. a na posao nek dolaze o svojem trošku ko i sav čestit narod. to bi bil onaj karpuling, jebo ih karpuling, koji propovijedaju narodu, a svaka šuša od pročelnika za kulturu grada sa 3 hiljade ljudi do kapelana-pripravnika misli da mora imati službeni audi.

    avatar

    03.11.2013. (08:21)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    a na kraju krajeva, i od ovog zašto nije kupila škodu, ne bi bilo ništa. ipak smo mi svi domobrani u dubini duše.
    da je kupila auto za 200 000 tisuća onda bi bila galama zašto nije kupuila od 100 00. da je kupila od 100 000 onda bi bilo zašto nije od 50 000. nemere se nama ugoditi niti da nas Monsanto reprogramira...

    avatar

    03.11.2013. (08:23)    -   -   -   -  

  • Neverin

    mišljenja sam da je njima cijena benzine, kruha, mlijeka nešto totalno apstraktno čim se ne moraju zajebavati, Zato Audi nije problem, jer ipak bi trebalo shvatiti koliko radnih sati bi trebalo obaviti da si ga možeš prijuštiti. Ako niš ne radiš po cijeli život, već si uvjeren da je tvoj rad biti parasit naravno da ti nije jasno niš o odnosu novac/rad. Ni Jaca na postavljenom pitanju nije imala pojma ni koliko cca košta litra super 95

    avatar

    03.11.2013. (16:05)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    i dijete će uraditi svinjariju ako mu se dozvoli ...

    avatar

    04.11.2013. (19:04)    -   -   -   -  

  • sarahB.

    Uzalud priče.
    Trebalo ju se natjerati da se auto proda, a dobivenim novcem direktno opskrbiti pučku kuhinju i prihvatilišta za beskućnike. Zima dolazi.
    Postoje instrumenti prisile.

    avatar

    05.11.2013. (22:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...