Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • pitalica

    mozete pojasniti malo ovo sto se tice mazoretkinja lucko??? spadat ce pod zagrebacke mazoretkinje i sad ce se nastupat po 4 formacije i tima zamica ili ce ih trenirat mazoretkinje zagreba? ne razumijem..

    avatar

    30.10.2013. (11:18)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mažoretkinje Lučko su pilot projekt koji provodimo uz podršku Ureda za mlade Grada Zagreba.

    1. Mažoretkinje Lučko će biti ispostava Zagrebačkih mažoretkinja (takvih primjera ima niz u Hrvatskoj). Dakle pravna osoba su Zagrebačke mažoretkinje.

    2. Mažoretkinje Lučko će trenirati trenerice iz Zagrebačkih mažoretkinja, financirati će se preko Zagrebačkih mažoretkinja, biti će u administrativnom, organizacijskom i strukovnom sustavu Zagrebačkih mažoretkinja.

    3. No, Mažoretkinje Lučko će biti autonoman tim koji će imati svoje uniforme, natjecat će se na prvenstvima, sudjelovati na nastupima samostalno, ali i sa Zagrebačkim mažoretkinjama.

    Ukoliko ovaj projekt uspije, pokrenut ćemo grupe na svim rubnim naseljenim mjestima grada Zagreba.

    avatar

    30.10.2013. (11:28)    -   -   -   -  

  • ?

    Komentar prebačen iz zatvorenog posta, a vezan uz upis nakon audicija:

    baš baš nikakve šanse?

    avatar

    30.10.2013. (11:33)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    U načelu ne prihvačamo nove članove nakon audicije jer je isto skopčano sa nizom problema.

    No, javite se, hitno, u ured Zagrebačkih mažoretkinja (34-65-886) i tražite Maju pa ćemo vidjeti možemo li napraviti audiciju na treningu Serniorkog 1A (gdje su i ovako svi članovi komisije).

    avatar

    30.10.2013. (11:35)    -   -   -   -  

  • pitalica

    hvala na objasnjenju :) ali kad vec spominjete natjecanjja i to,dali ce se moci natjecati neke dobre cure iz.vasih drugih sastava npr.seniorski 1B?

    avatar

    30.10.2013. (13:07)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne, to nije intencija ovog projekta... no nije ni nemoguće!

    avatar

    30.10.2013. (13:25)    -   -   -   -  

  • pitalica

    dobro,vi imate svoja pravila...no to sam pitala cisto iz razloga kad ste vec spomenuli natjecanja pa sam mislila posto su 1B gotovo tik do 1A da bi mogli uskocit u taj projekt...opet,vama hvala sto ste pojasnili sve ovo :)

    avatar

    30.10.2013. (13:29)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma razumjeli smo se mi... svhatio sam ja što me pitate, nebojte se... I odgovor je isti: nije tako planirano, prvenstveno želimo da to budu cure iz Lučkog, radi motiviranosti, ali nije nemoguće da se i to desi.

    avatar

    30.10.2013. (14:22)    -   -   -   -  

  • pitalica

    naravno,imate svoj plan i tako kako vi zamislite ce bit i zelim vam srecu da vam projekt uspije :))

    avatar

    30.10.2013. (14:35)    -   -   -   -  

  • :)

    može li se djevojka iz nekog vaseg sastava prebaciti u mažoretkinje lučko ?

    avatar

    30.10.2013. (14:43)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    pitalica:
    Hvala!

    :)
    No, o tome nismo razmišljali. Vjerovatno može, no o tome će odlučiti trenerski kolegij. Ali pustimo da prvo prođu audicije, da vidimo koliko će biti zainteresiranih u Lučkom i dali će projekt uopće zaživjeti!

    avatar

    30.10.2013. (14:55)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Poštovani gospodine Alen,....s malim zakašnjenjem Vam čestitam rođen dan i žao mi je što nisam uspjela uhvatiti tu informaciju na vrijeme,ali eto,nije me bilo pri kompjuteru pa nisam mogla svratiti na vaš blog!!!
    Pliz,pliz...nemojte me (kao i mnoge druge) razžalostit s ukidanjem bloga jer zaista mislim da posjećenost bloga i komentiranje nije jednako i doista bi nama nekima koji komentiramo s vremena na vrijeme (ja bar mislim tako) bilo jako grdo da nemamo više što posjetiti ...a sa vama mi je uvijek bilo zanimljivo i lijepo sam provodila vrijeme gledajući informacije,fotke i ostalo što se događa u Zagrebačkim mažoretkinjama!!!!

    avatar

    30.10.2013. (15:18)    -   -   -   -  

  • kreativka

    A zašto bi ste uopće to učinili...neznam možda je bilo nečeg u ovom nepovratnom postu što sam propustila jer me nije neko vrijeme bilo,ali...nebih bila sretna da nemam gdje kada stignem osvježiti svoj pogled i "nahraniti" svoje misli s lijepim stvarima koje se događaju tim predivnim djevojkama koje plešu u timu!

    avatar

    30.10.2013. (15:20)    -   -   -   -  

  • hm

    Koja je stvarno intencija M. Lučko? U neposrednoj blizini su Stupničke mažoretkinje, a djeca iz Stupnika u petom razredu prelaze u OŠ Lučko. Također, okolni timovi imaju svoje "ispostave" u zasebnim općinama, a ne u istoj općini, koliko se sječam uvijek je stav HMS-a bio da u jednom gradu/općini ne bude više mažoret - sastava.
    Hoće li se dogoditi da se za nekoliko mjeseci naprave i mažoretkinje u drugim, potpuno izdvojenim dijelovima grada koji se životom stanovnika inače orijentiraju na neke druge općine i iz kojih djevojke treniraju u drugim okolim timovima?
    Nije li dosta da svako toliko neka cura iz okolnog tima pređe u Zagreb pa se sad žele uništiti i ove koje bi inače ostale.

    avatar

    30.10.2013. (16:16)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    kreativka:
    Hvala na čestitkama. Razlozi su napisani u komentarima.

    hm:
    Stupnik je zasebna opčina i Zagrebačke mažoretkinje neće ni na koji način pokretati mažoretkinje u Stupniku. Čak štoviše dogovorili smo sastanak sa upravom Stupničkih mažoretkinja sa željom da im pomognemo na sve načine, uključujući i pomoći sa trenerom.

    Ne razumijem Vaš komentar. Lučko je dio Grada Zagreba, u kojem je, uzgled, naš Šef živio desetak godina, a njegov otac radio više od 30 godina. Zagrebačke mažoretkinje će pokrenuti grupu u osnovnoj školi grada Zagreba koja je na rubnom dijelu i gdje djeca nemaju tolike mogućnosti dolaska u centralu radi udaljenosti od centra grada. Niti je to prva grupa, a niti posljednja takva. Imali smo grupe u Dugavama, na Bukovcu, u OŠ Marije Jurić Zagorke (Dubrava), dakle na sjeveru, istoku i jugoistoku grada. Zašto je problem da imamo grupu na jugozapadu grada?

    Ako bi pokretanje mažoretkinja u Lučkom na ikoji način štetilo nekom okolnom timu, Zagrebačke mažoretkinje to sigurno ne bi napravile. No, takav zahtjev nismo dobili ni od koga. Nadam se da će Stupničke mažoretkinje tako što istači, ako to misle, na sastanku koji će se desiti.

    avatar

    30.10.2013. (19:25)    -   -   -   -  

  • anonimno

    Nije li bit da što više mladih ima priliku baviti se sportom ili nekom aktivnosti a ne alkoholom i izlascima po lokalima?? I ne vidim razlog zasto ne podrzati ovaj projekt.

    avatar

    31.10.2013. (00:49)    -   -   -   -  

  • Šepec

    Alen, poslala sam ti mail :)

    avatar

    31.10.2013. (09:00)    -   -   -   -  

  • pitalica

    kad ce novi post? :))

    avatar

    31.10.2013. (11:53)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    anonimno:
    Da, naravno...

    Šepec:
    Hvala

    pitalica:
    u petak ujutro

    avatar

    31.10.2013. (12:04)    -   -   -   -  

  • Nelleta

    Sretan vam put i dobar provod u Gardalandu!

    avatar

    31.10.2013. (22:29)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala!

    avatar

    01.11.2013. (14:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...