Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • štit2000-2013

    KAKO MI NETKO MOŽE BITI PREDSJEDNIK – A SRUŠIO MI JE KUĆU?
    Branko Stojković
    Petak, 22 Kolovoz 2008
    Moj dom

    Mesićeva vojska JNA srušila mi je 29. rujna 1991. godine dom u ulici Matije Gupca 39 u Bjelovaru. I danas mi je taj Vrhovni komandant predsjednik, tj. predsjednik Hrvatske. Tobože on Hrvatsku drži na okupu. Rat znači žrtve, a upravo Mesić je prihvatio rat i proizveo ih. Njegova vojska borila se je protiv hrvatske vojske, a sad nam je Mesić i Vrhovni zapovjednik oružanih snaga RH. Ako je netko bolestan ja nisam. Mislim da to sve nema veze sa zdravom pameću.

    Želim vas posjetiti, da zato pogledate najvjerodostojnije foto-snimke i materijale koje sam vam pripremio; http://istinazanarod.blog.hr,te kliknite na ARHIVU, da vam se otvori i druge arhivske snimke i tekstove.

    Zbog takve vladavine u Hrvatskoj, vlada prava duhovna i gospodarska melankolija. Mnoge hrvatske nekretnine su otišle pod kredite ili su prodane strancima. Bacimo samo malo pogled na 29. rujna 1991. godine, kada je JNA ispalila iz svojih minobacača i tenkova mnoge projektile i granate na grad Bjelovar. Iskreno rečeno ni danas mnoge štete još nisu sanirane. Učinila ih je Mesićeva vojska.

    U Hrvatskoj imamo 720 tisuća siromašnih građana. Šokantno je da toliki ljudi primaju socijalnu pomoć, te pomoć za uzdržavanje 115.000 ljudi.

    Mesić još uvijek optužuje Slobodana Miloševića, da je on bio agresor na Hrvatsku, pa to je smiješno i apsurdno, nije Milošević bio Vrhovni komandant JNA i Predsjednik SFR Jugoslavije. Mesić je bio vrlo zanimljiv svjedok u obrani Miloševića na Haaškom sudu. Zato, Milošević nikada nije službeno osuđen.

    Upravo u tome treba tražiti korijene onoga što se dogodilo između jugoslavenske vojske JNA i Hrvatske vojske, koja se je s njom sukobila. Srbija je bila pošteđena vojnih razaranja. Kako ne bi, kada je u Beogradu je sjedio Mesić. Stoga su takve paralele samo išle na ruku srpskoj propagandi, koja je stalno dokazivala kako između ustaških zločina 1941. godine i stanja početkom 1991. godine zapravo nema razlike.

    Takve teze i stajalište isto sada zauzima Mesić, koji je veliki broj puta davao izjave iz Beograda, za domaće i strane medije. On se je ponašao tada kao da je kod svoje kuće, a s druge strane imao je i brojne funkcije u Zagrebu – Hrvatskoj.

    Sve je to odviše nastavak godinama jedne bolesne politike. Hrvati – sjetimo se naših generala koji su: likvidirani, pozatvarani i protjerani... Zašto nemamo posla i svega drugog koje nam je potrebno za život – pitajte Mesića. U nametnutom ratu moja obitelj je ostala bez svega, čak i bez uspomena – fotografija...To je i odgovor na ovo pitanje – tko mi je zapalio i srušio kuću?

    avatar

    24.10.2013. (18:29)    -   -   -   -  

  • CRNI

    SJEDIM JA U GRADSKOM PARKU, KAD EVO IDE ANTE BERIĆ I ŠEĆE PSA NA UZICI... ONDA PAS SERE I POSLIJE TOGA BERIĆ STAVLJA NA RUKU NAJLON VREĆICU I KUPI GOVNA ZA PSOM. ODVRATMO!!! I TO TI JE NAŠ BJELOVAR?

    avatar

    24.10.2013. (19:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...