Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ANTE

    TO JE SRAMOTA OD BJELOVARSKE POLICIJE... ČANAĐIJE KOJI IH ŠTITI...

    avatar

    19.10.2013. (14:31)    -   -   -   -  

  • Mrky

    Taj Ivan Hečimović je živa sramota....

    avatar

    19.10.2013. (15:03)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković 1958

    Mladić koji je bio žrtva mi je poslao SMS poruku iz HITNE da su ga istukli... Mladić koji je bio žrtva dolazi u park "Borik" i na sportskim terenima uz rekreaciju se druži s mnom. Žao mi je M.M. koji je imao krvavu jaknu i hlače,..., kad sam odmah došao u Hitnu, došli su dva policajca u civilu i dva u uniformi.

    avatar

    19.10.2013. (15:23)    -   -   -   -  

  • BILOGORA

    ŠTO TI KORUMPIRANI POLICAJCI RADE?
    MALO, PA MALO, PA ŠIPTARI NEKOG PREBIJU...
    TO JE KRIVA ALJKAVA POLICIJA, ŠTO NAM
    ŠIPTARI SIJU NASILJE..

    avatar

    19.10.2013. (16:06)    -   -   -   -  

  • nikica

    Na neki se način na suprotnome polu od Enhmena u pogledu odnosa prema znanosti i tehnologiji nalaze anarhoprimitivisti, koji drže da je istinsku slobodu čovjeka moguće ostvariti jedino napuštanjem tehnologije, industrije, poljoprivrede i civilizacije uopće i povratkom čovječanstva na uslove lovačko-sakupljačkih društava. Radikalniji među njima, poput najpoznatijega anarhoprimitivista Johna Zerzana, drže da se proces rastućega otuđenja čovjeka od njegove biti može prevenirati jedino odustajanjem od bilo kakvih oblika apstraktnoga mišljenja, dakle i jezika, matematike, religije, umjetnosti, računanja vremena. Zerzan tvrdi da bi čovjek trebao živjeti u sadašnjem trenutku, u svojevrsnoj bezvremenskoj igri, i ne razmišljati o prošlosti i budućnosti ili nekakvoj transcedenciji, odnosno metafizici. Kritičari anarhoprimitivizma upozoravaju da bi povratak na predcivilizacijsko stanje na globalnoj razini podrazumijevao smrt većine svjetske populacije, koja se ne bi uspjela prilagoditi tako korijenitoj promijeni, na što Zerzan odgovara postavljajući protupitanje o ljudima koja trpe i pogibaju pod uvjetima današnje tehnološke civilizacije.

    Gospodine Stojkoviću, bilo bi zgodno kada biste se osvrnuli na anarhoprimitivizam, ideologiju koja po Zerzanovoj tvrdnji stječe sve veću popularnost, osobito među mladima.

    P. S. Neke od prednosti lovačko-sakupljačkoga društva nad civilizacijom koje navode anarhoprimitivisti su veća jednakost među ljudima, nepostojanje privatnoga vlasništva nad sredstvima za proizvodnju, odgovornost vođa zajednici (ako ih uopće i ima u pravome smislu), bolji položaj žena, ekološka održivost i zdrav život u prirodi, više slobodnoga vremena, koje se može iskoristiti za zabavu, seks, igru.

    avatar

    19.10.2013. (16:28)    -   -   -   -  

  • CRNI

    HRVATI SU DOBILI HRVATSKU, DA IH ŠIPTARI TUKU...

    avatar

    20.10.2013. (00:01)    -   -   -   -  

  • KURONJA

    ŠIPTARSKI SMRADOVI !!

    avatar

    20.10.2013. (14:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...