Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ŠTIT-BJ.

    Original Message -----
    From: goran jelić
    To: aktivni branitelji
    Sent: Sunday, October 13, 2013 3:13 PM
    Subject: Re: Pokret aktivnih veterana branitelja Hrvatske poziva sve udruge hrvatskih branitelja da su dužne bez odlaganja ujediniti se

    Kolege,
    kada sam se u kolovozu 1991 javio u Gardu zasigurno nisam ciljao na saborsku fotelju (a mogao sam). Bukači braniteljskog kaputa, neradnici, uhljebi na državnim jaslama i povlaštenim mirovinama su 15 godina bacali anatemu na objavu braniteljskog registra. I svi su ih podržavali. Sada su svojim ponašanjem državu bacili u stečaj.

    Prvi korak je javno prozvati sve branitelje i "prištapske branitelje" odreći se povlaštenih mirovina i političkih fotelja.
    Sine qua non !

    avatar

    13.10.2013. (20:36)    -   -   -   -  

  • nikica

    Gospodine Stojkoviću, što mislite o članku "Ukidanje rada" američkoga anarhističkog mislioca Boba Blacka: http://www.stocitas.org/ukidanje rada tekst.htm?

    Black predlaže kompletno ukinuće rada kao takvog (posebice onog najamnog) i njegovu zamjenu kreativnom igrom:

    "Život će postati igra, točnije, puno igara, ali neće biti (kao što je to slučaj danas) bez konkretnog rezultata. Optimalan seksualni odnos je paradigma produktivne igre. Sudionici uzajamno potiču užitak, nitko ne dobija bodove i svi pobjeđuju. Što više daješ, to više dobiješ. U ludičkom životu, ono što je najbolje u seksu će postati sastavni dio svakodnevnog života. Opća igra vodi erotizaciji života. Seks će tako postati manje užurban i očajnički, više zaigran. Ukoliko odigramo prave karte možemo dobiti od života puno više nego dajemo, ali samo ukoliko stvarno igramo.

    Nitko nikada ne bi trebao raditi. Proleteri svih zemalja... opustite se!"

    Meni se čini da Vlada RH radi na ostvarenju Blackove vizije društva pune nezaposlenosti!

    avatar

    14.10.2013. (01:13)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    JA DOĐEM 14.10.2013., U 16,00 SATI NA INFORMATIVNI RAZGOVOR U POLICIJU BJELOVAR. KAŽE MENI INSPEKTOR BORIS SKELEDŽIĆ "U MINUTU STE TOČNI". NIKAKO MI NE IDE U GLAVU - ZAŠTO ME JE TAJ POLICAJAC PONOVO PITAO ZA SVE PODATKE O MENI - KAD POLICIJA SVE PODATKE IMA. TAJ MLADIĆ "GOLOBRADI" NE ZNAM JE LI UOPĆE IMA 27-28 GODINA. ON MENE PITA: "JESTE LI VI SLUŽILI VOJSKU? PITAM JA NJEGA - NA KOJU MISLITE? A ON MENI "JNA". MISLIM SE JA U SEBI; ŠTO TAJ UOPĆE ZNA "TKO JE JNA?". KAŽEM JA INSPEKTORU VI MENE PITATE - JE SAM LI SLUŽIO JNA? MISLITE NA SRBO-ČETNIČKU VOJSKU PROTIV KOJE SMO RATOVALI... OVAJ U UŠUTIO. SAD SE RAZMIŠLJAM KAKVA SU TO BILA SVE PITANJA U POLICIJI, MENE POZVALI KAO GRAĐANA ZA ISPISANE GRAFITE PO BJELOVARU "ŠTIT".

    avatar

    16.10.2013. (11:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...