Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ARNAUT Žarko - ERO

    Kako Hrvate i Hrvatice nije sram tko im je sve
    upravljao sa Hrvatskom i tko još upravlja. Šeks
    partizanski sin, Mesić zloinac i UDBAŠ, Manolić,
    Boljkovac, Perković, do jučer premijer RH, I vica Račan,..,
    ma UBITE SE HRVATI, na što ste spali, na partizanske i
    komunističke sinove Josipovića,itd.

    avatar

    11.10.2013. (10:48)    -   -   -   -  

  • GRICKO

    JOŠ JE BILA MINISTRICA "HRVATSKIH BRANITELJA"??!!

    avatar

    11.10.2013. (10:52)    -   -   -   -  

  • A-HSP

    RANKO BOKAN - BOBAN, član Glavnog stožera Autohtone - Hrvatske stranke prava i ratni veteran jutros u 10:00 uhićen je u Koprivnici jer je dijelio letke protiv Jadranka Kosor uoči posjeta premijerke tom gradu.

    Iz stranke kojoj Boban pripada priopćeno je da ga je prekršajni sud pustio na slobodu u 18 sati, te da je od Hitne službe dobio potvrdu o vidljivim ozljedama koje su mu počinili djelatnici policije. "Policija je u toku dana napravila pretres stana uz lažni alibi o posjedovanju eksploziva", stoji u priopćenju Autohtone - Hrvatske stranke prava koju potpisuje predsjednik te stranke Dražen Keleminec.

    "Autohtona – Hrvatska stranka prava oštro osuđuje ovaj čin koprivničke policije, uz upozorenje da je vrijeme totalitarnog režima prošlo. Hrvatska je danas demokratska država u kojoj svaki građanin ima zagarantirana ljudska prava. Vrijeme milicije trebalo bi biti prošlost, a ne sadašnjost . Upozoravamo da svatko ima pravo iznositi svoje političko mišljenje. Koprivnička policija ponašala se kao da dolazio diktator Tito, pa su zbog toga uhitili političkog neistomišljenika. Sramota od koprivničke policije koja ovo političko uhićenje naziva kršenje javnog reda i mira. Autohtona – Hrvatska stranka prava od odgovornih osoba traži sankcioniranje onih koji su počinili ovo djelo , a u cilju demokracije, sloboda i poštivanja ljudskih prava. Zbog ovog čina Ranko Bokan – Boban privatnom će tužbom tužiti koprivničku policiju", zaključuje se u priopćenju koje je potpisano zloglasnim nacionalističkim pozdravom "Bog i Hrvati". 26.09.2009.

    avatar

    11.10.2013. (15:24)    -   -   -   -  

  • MRKY

    ZA "ŠTIT" SPREMNI !
    NE ŽELIMO ĆIRILICU U HRVATSKOJ...

    avatar

    13.10.2013. (00:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...