Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • marionetta

    Ja često dobijem burek za doručak u krevet...:D.
    Zezam se, ali jako volim burek pa san ga zato i naučila praviti, pogotovo jer ga je sve teže kupiti dobrog... Ili je star, dosta puta podgrijavan, ili fali nadjeva, ili...ma sve je minijaturniji a sve više košta.
    Ustvari, od svih savijača - burek najmanje volim, sirnica mi je zakon.
    Da si barem stavio anketu...

    avatar

    29.09.2013. (08:28)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Sve su pite pitice samo je burek pitac.

    Nedavno sam po prvi put u životu pojela burek "Kod braće". Znam da sad svi riječani padaju u nesvjest od šoka i nevjerice ali ne zaboravimo da sam ja opatijka i da smo mi imali Tofila Trajkovskog. Kako mu se radnja zvala nemam pojma, ali mislim da nitko ne zna. Za nas je to bilo "Kod Tofila" i točka.

    Svi koji su ikad kročili nogom u Sarajevo znaju da je ono što mi zovemo burekom goli kurac. Istina, ne dao vam bog da u Bosni naručite burek sa sirom ili još gore burek s jabukama. Isto vrijedi i za tursku kavu. Nedavno me pitala jedna Bosanka gdje u Rijeci može pojesti dobre ćevape ili burek. Kažem ja njoj: gospođo oprostite jeste li vi Bosanka? Kaže ona da jeste. Kažem ja njom: onda vam je moja preporuka da pojedete bilo što drugo.

    avatar

    29.09.2013. (11:35)    -   -   -   -  

  • Šima

    E da Windica je u pravu, najbolji burek, pitu i čevapčiće sam jela u sarajevu

    avatar

    29.09.2013. (12:58)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    imaš pravo za ejakulacioni burek sa bjelančevinastim nadjevom-1 moj prijatelj, pekar Afrim, obožavao je "kalabastera" (kako ga je od milja zvao)umočiti u tijesto i kaže da je taj osjećaj puno bolji od obične hetero penetracije.

    avatar

    29.09.2013. (13:02)    -   -   -   -  

  • antun

    Iako ga svi rado zovemo burekom, jedini, pravi koji cijenim je sa sirom: dakle, pita sirnica! Kako sam kraći dio života proveo u Sarajevu, još se živo sjećam okusa, a onaj, duži dio u predbandićevom Zagrebu, sjećam se,naravno i slasnih, vrućih, zapravo prevrućih, jutarnjih, nakon kojih se bezbrižno moglo na spavanje...

    avatar

    29.09.2013. (14:23)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Pekar koji je volio 'opaliti' tijesto,veliš?
    BUAAAAAAAAAAAHAAHAAHAHAAAAAAAAA....užas!
    Ajde,dobro,nije sve tako crno,na velikoj temperaturi sve te arome više manje nestanu

    avatar

    29.09.2013. (14:48)    -   -   -   -  

  • gigi migi

    Ah divne subotnje večeri, masne brade ne od vaginal juices već od bureka. Kao što si rekao sve u svoje vrijeme

    avatar

    29.09.2013. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...