Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Tzar

    kad je Muhammed sa 51 godinu oženio djevojčicu od 6 godina a silovao je kad je ona imala 9 a on 54, šta se čudiš njima danas koji su samo pokorni vjernici i sljedbenici Božjeg Poslanika...

    avatar

    12.09.2013. (13:52)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ni ja se ne čudim, ali se zgražam i kao žena i kao majka. Ali, koga briga za zgražanje, kad je običajno pravo jače od bilo koje svijesti Ovaj muškarac s djevojčicom nije "spavao" ni zbog oplodnje , ni zbog ljubavi. Već "zbog sela" i bestijalnog pokoravanja okrutnom životu.

    avatar

    12.09.2013. (15:19)    -   -   -   -  

  • mislimja

    Mislim da ovaj put kompliciraš bez potrebe.
    Volim pojednostavljivati, dakle:
    lik koji je razvalio (doslovno) tu curicu je bio nastran.
    Ne nastran u zapadnjačkom smislu -ako radimo štogod i svi se slažemo oko toga /2 ili više/-onda nije nastrano, nego baš u onom iskonskom, brutalnom smislu nastrano - pedofil u raju -.
    Nema tu puno varijacija, zapravo nema ih uopće. Zašto ?
    To je područje siromašnih i podhranjenih, nema klope koja je zagađena hormonima, zapravo industrijske hrane je malio ili nimalo, znači malička je bila fakat klinka. Nerazvijena.
    Curička.
    Muškarac s 40 i nešto kojemu se digao i gurnuo ga u nju = nisu sve na broju. Čak i njemu je kasnije bilo jasno da je izgubio "ulog" (devu,jaka,ovce, štogod)
    To nema veze s kulturom i običajima makako nama mnogo toga "od tamo daleko" izgledalo brutalno, ovo nikako nije dio njihovih normalnih navada i običaja.

    Ovo je devijacija u svakoj ljudskoj zajednici.

    Samo je ovaj put dospjelo na naslovnice.
    Misliš da u ZG nema silovanih osmogodišnjakinja ?
    Jeza i mrak ne nose barjak, nemaju granice.
    Samo postoje. Oduvijek.

    avatar

    14.09.2013. (17:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ja mislim (pun intended) da ipak nije tako. Ta situacija će postatati usporediva onog trenutka kada se otkrije da u Zagrebu postoji raširena i duboko ukorijenjena kultura silovanja osmogodišnjakinja. Iako se trenutno i ovdje znaju dogoditi takvi slučajevi, oni su iznimno rijetki. Čovjek da bi ih napravio mora biti teški psihopat i potpuno društveno neprilagođen u svim područjima života. No mogao bih se okladiti da u Jemenu nisu svi koji to rade teški psihopati i potpuno društveno neprilagođeni u svim područjima života.

    U slučaju Jemena vrijedi sljedeće:

    A) Njihov običaj (ne izolirani slučaj, običaj) ne bi bio moguć bez postojanja patrijarhije i elementa prisile. Logično, da ostaviš ženama (čak i ženskoj djeci, koja još nisu baš sposobna odlučivati) mogućnost izbora, ogromna većina sigurno ne bi odabrala ovako nešto.
    B) u Jemenu zbog utjecaja iracionalne kulture ovakve stvari rade i oni koji su u drugim pogledima normalni ili u sivoj zoni

    Dok u Zagrebu vrijedi sljedeće:

    A) moguće je da netko izolirano ponegdje siluje 8-godišnjakinju. Društvo će ga ako ikada bude otkriven zatući zato što naše društvo svim silama brani prava muškaraca, žena i djece. Kod nas je biološki nagon za zaštitom žena iz svog plemena - plus kultura da nije u redu prisiljavati ikoga na išta - jak i automatski sprječava formiranje silovanja 8-godišnjakinja kao običaja.
    B) ljudi koji su ovdje normalni ili u sivoj zoni, za razliku od Jemena, neće napraviti ovakve stvari jer ih 1) neće imati tko nagovarati na to i 2) bojat će se kazne, sramote i 3) biti će im teže jer kod nas čovjek ne može jednostavno skupiti 2000 kn, došetati u siromašnu obitelj i kupiti njihovu kćer

    Rezultat je očit: u Zagrebu godišnje biva silovano možda nekoliko 8-godišnjakinja, a u Jemenu nekoliko stotina.

    avatar

    14.09.2013. (18:31)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Patrijarhija i civilizacija (Dio 3 - Zamka raja za muškarce)

    avatar

    15.09.2013. (13:53)    -   -   -   -  

  • Tzar

    sad je upravo ovo došlo novo na portalu: WTFF?!

    avatar

    16.09.2013. (06:43)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Budući da je vijest iz 1939. i siromašnog, zabačenog područja u doba kada nije bilo moguće provjeravati rodne listove, skeptičan sam. Mogao bih se zakleti da sam prije negdje pročitao članak u kojemu je imala 8 godina.

    Svejedno, čak i 8 godina bi bilo uistinu bizarno. Kombinacija ljudske bolesti i genetske bolesti...

    avatar

    16.09.2013. (14:35)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Moj nikada prežaljen seks u troje

    avatar

    18.09.2013. (13:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...