Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • edo

    E pa, hvala kolega što si prihvatio igru. Mene u književnim kritikama i osvrtima na ono što pišem često prozivaju da sam bloger, stalno u uvijek iznova spominju mi to moje blogersko porijeklo. To tako ističu kao da je ono što pišem zbog toga manje vrijedno. Ne znam je li tako, ali znam da mi je blog omogućio književni izričaj i zato, iz čiste zahvalnosti prema tom alatu (i ljudima koji ga vode, naravno), mogu i ja nešto za taj blog napraviti. Uostalom, i ovo individualno predstavljanje mi se učinilo vrlo interesantnim. Blog je O.K. :)

    avatar

    28.08.2013. (21:45)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semper, odgovor na prvu dilemu "Spomenuo sam te na blogu" ne odnosi se na tebe nego na "virus". Naime, imao sam ( slučajno) sreću pročitati taj komentar. Nažalost, Mirko ga je odmah obrisao.

    avatar

    29.08.2013. (02:52)    -   -   -   -  

  • Na moru

    ZA SEMPERA

    MA TI BRIŠI KOLKO TE VOLJA.JA TI MOGU REĆI SAMO ISTINU
    DA JE TEBE BOG DAVNO OD SEBE ĆUŠNIJA U STRANU.ZATO I JESI TAKAV ZADRT NEDOKAZAN.KOGA JA VRIĐAM I TKO TO NE NEVRIĐA MENE TU KOD TEBE.JEDNO VIDIŠ DOK DRUGO SKRIVAŠ : )))))))

    avatar

    29.08.2013. (07:05)    -   -   -   -  

  • Boris

    @Semper, molim te, nemoj brisati tog "krpelja", nek se vidi što majka rodi. I on je samo čovjek,dobar, nije kriv što je živ.

    avatar

    29.08.2013. (10:44)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Boris
    Uslišat ću ti molbu :-). Stihoklepstvo sam obrisao prije nego sam pročitao tvoj posljednji komentar ali to je i onako jedna od inih njegovih varijanti sličnog sadržaja. Za njega vrijedi biblijska sintagma: "Blago siromašnima duhom, njihovo je kraljevstvo nebesko!"

    avatar

    29.08.2013. (18:24)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Na moru (Mirko)
    Pogledah tvoj blog. I što reći nego: MIrko, ti si poput Jekyll and Hyde, dvostruka ličnost. Onakav divan post i ova sranja što pišeš po blogovima ne mogu se drugačije objasniti. Iskreno te žalim.
    Jedino me malo zbunjuje što na većini slika stoji godina 2004. Znači li to da su to slike iz prošlosti? Ako jesu onda bi se na temu zašto ih sada objavljuješ mogla napisati psihološka studija :-)!
    Komentar ostavljam ovdje jer si na svom blogu zabranio daljnje komentiranje.

    avatar

    29.08.2013. (18:35)    -   -   -   -  

  • Na moru

    @semper contra
    Zavidan si pa zato i reagiraš tako.Istina je da na fotografijama ( ne na svim) stoji datum od godine 2004 a to je do foto aparata koji je te godine kupljen i datum je tu zadržan,nije se ništa mjenjalo pa fotografije i jesu tim datumom označene iako su friške,još od ovog ljeta.Moj unuk Boris koji je na fotu pojedinačno i s majkom je tek sedam godina star,znači te godine koja je na fotu još nije bio ni rođen.Uostalom,zar ne vidiš da je mjesec siječanj uz 2004 godinu i pitam ja tebe tko se to kupa ili viđa na plaži u zimska doba u mjesecu siječnju?Možda neki Semperi i Borisi koji tebi komentiraju dok ja i moja familija ne.Ostale su fotografije snimljene drugim aparatom.Toliko da znadeš.Uostalom to nije tvoja briga i pozabavi se o sebi i svojima,ja u tvoje isto ne diram.Ipak sam bio fin i sve ti objasnio.Psihološke studije piši o sebi i o tom Borisu ili neka piše on o tebi,dogovorite se...Još jednom te upozoravam da od tog Borisa ukloniš ono što blebeta o meni,inače ću i ja kod uredništva ili okrenuti po svom pa ćemo vidit komu će prije dosadit.Jasno?

    www.mojarodnagruda.de

    avatar

    29.08.2013. (20:34)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Tema me podsjeća na školski leksikon. Zgodno. :)

    avatar

    29.08.2013. (20:43)    -   -   -   -  

  • Na moru

    Bloger semper contra i Denis Kuljiš!

    Napisao semper post
    podugačak ali priprost
    izumio čuda trista
    iz jutarnjeg nekog lista.

    Ti semperu budi iskren
    priznaj da si i nepismen
    koliko si i naivan
    nečist,zloban i zavidan.

    Znaš li da si parazitu
    omrzao cilom svitu
    istina te boli svaka
    torbaru bez opanaka.

    Guzici mi dadni Kuß
    bit ćeš time veći virus
    i na kraju samo kurz
    običan si jedan Furz.

    Na tebi će Denis Kuljiš
    dojahati do u Drniš
    nek ne čeka već požuri
    u Čikolu nek te turi.

    Nek odnese hladna voda
    zlu sotonu i izroda
    jer takvih je zbilja dosta
    iza tog će Kuljiš s mosta
    baciti se u dubine
    neće žalit što pogine!

    www.mojarodnagruda.de

    Utipkati naslov i otvorit će se uz fotografije na www neovisnoj o hrvatskom blogu.

    avatar

    30.08.2013. (08:44)    -   -   -   -  

  • Na moru

    UMIRI SE BORIS PRDO
    JER TAKVIH JE CILO KRDO
    DAJ ZAVEŽI GUBIČINU
    POLJUBI ME U GUZIČINU.

    avatar

    30.08.2013. (08:46)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Na moru
    Hvala ti na pojašnjenju. No čudim se da ti tako pedantan ne postaviš na fotoaparatu datum kad slikaš. Ali kako bi ti rekao: to je tvoja briga.

    A moja je briga da brišem komentare koji mi se ne sviđaju. Srećom da si ti jedini čije bi komentare trebalo sustavno brisati. Ipak ću poslušati Borisa pa ću ih ostaviti. Oni, naime, više govore o tvojoj kulturi i uljuđenosti nego što bi netko mogao zaključiti o Borisovoj temeljem tvojih pisanija. Što bi narod rekao: "Pas lake a karavn prolazi!" ili pak "Ne laje pas sela radi, već sebe radi!"

    A što se tiče tvojih prijetnji, samo izvoli. Od takvih kao što si ti mogu se očekivati i gore stvari od drljanja i brljanja po blogu.
    Stoj mi dobro i kupaj se u moru :-)!

    avatar

    30.08.2013. (12:13)    -   -   -   -  

  • namoru.blog.hr

    zamislito.blog.hr,ruhrundemscher.blog.hr,ruhr.blog.hr,navratikodmirka.blog .hr su moji blogovi koji vrve divnim komentarima na svim postovima.Ako ne viruješ,pođi tamo i vidi da ne lažem a obzirom da si ti uz tog Borisa jedini koji mi spočitava što ne treba pa me zato te stvari i ne začuđuju kad znadem od kojih duša dolaze.Na www.mojarodnagruda .de imaš saopćenje o nazivima mojih drugih web stranica koje su kao i ova neovisne o hrvatskom blogu pa ako te interesira zaviri i tamo i dovoljan ti je samo broj posjetilja na njima i to će ti reći sve.Negirat će tvoje mišljenje o meni ako si pravi.I tamo ćeš viditi fotografije označene 2004 godinom i mjesecom siječanj.Zašto se fotoaparat ne naštima novim datumom kad se slika?Foto aparat nije moj niti sam ja slikao,tako označene fotografije su meni poslane na Facebook,ja sam ih po želji kopirao za određeni post i to je sve.Nije se išlo za tim i tako je ostalo a datum ne krnji izgled fotografije,jednostavno vlasniku aparata to nije smetalo a i zašto bi?Ti slobodno izbriši sve što ti smeta a od mene je i besmisleno je udovoljavati tom Borisu koji misli da to sve govori o meni.Da moji komentari kod tebe pa i oni stihovi puno govore o tome što ja hoću o onom tko je meni nekad smetao,klevetao me...Sićaš li se ti SEMPERE onog mosor.blog.hr kad si meni prije 3-4 godine pisao što pas maslom nebi jeo.Ako ne,reci mi,ja ću ti reći naslov ondašnjeg posta.Još je tamo i tvoji komentari.A taj BORIS,neka pogleda a pogledaj i ti na novapolitika.blog hr i tamo vidi komenar koji mu je stigao od blogera Gordian Wolf.Toliko za sada i kupaj se i ti u moru i ne misli da se i u siječnju možeš u vodi brljati.
    Pozdrav!

    avatar

    30.08.2013. (16:14)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    sjećam se kad su u počecima Bloga ovakve anketice harale listama. dragi semper, nisam ih baš poklonik, pa ću poštediti "žrtve" po mom izboru, ali ću samo zbog tebe odvojiti nešto vremena i odgovoriti na ovih par pitanjaca prije nego šmugnem za vikend...

    1. Otkud želja da pišete blog?
    Postoji samo vječna potreba za promišljanjem / izražavanjem / pisanjem. Blog je samo vrlo zgodan i praktičan alat koji mi je u toj potrebi zamijenio papir i olovku. Otud.
    2. Omiljena knjiga.
    Što više čitam, to mi je jasnije da omiljenost u književnosti ne mogu svesti na jednu knjigu.
    3. Omiljeni film.
    Isti slučaj kao i sa prethodnim pitanjem.
    4. Najljepši trenutak u životu. Kad ste bili toliko sretni da Vam je sve bilo lijepo?
    Svaki trenutak sreće je najljepši. Svaki put kad sam sretna sve mi je lijepo. A s vremenom otkrivam da ponekad ljepotu mogu naći i u trenucima kada nisam sretna.
    5. Najteži trenutak u životu. Kad ste bili toliko nesretni da vam je sve izgledalo beznadežno?
    O tim trenucima ne razmišljam. Kada boli teško je, kada boli bližnje još je teže. Neka težina ostane u prošlosti.
    6. Šta ste spremni uraditi bez ikakvog interesa? Šta je to što vas čini sretnim?
    Bez kakvog interesa? I disanje je radnja sa interesom življenja. Svi egzistiramo sa nekakvim interesom, interesom da budemo zadovoljni, sretni, ispunjeni. Ako se misli na materijalni interes, da, većinu stvari činim bez njega. Sretnom me čini sreća bližnjih.
    7. Opišite sebe u tri riječi. Koje su osobine vašeg karaktera dominantne?
    O tome neka zbore oni koji me dobro poznaju.
    8. Da li postoji osoba na čijem biste mjestu voljeli da budete makar neko vrijeme?
    Ne. Tuđe cipele nisu moje cipele.
    9. Imate li uzor, nekog na kog se ugledate? Ako imate – zašto ste baš tu osobu izabrali?
    Uzor su mi svi pošteni, časni, hrabri i mudri, gdje god.
    10. Da li ste zadovoljni poslom koji radite? Ako jeste – zašto; ako niste – koji biste drugi izabrali?
    Poslom da, okolnostima ne. Da imam mogućnost izbora stvorila bih prvo - mogućnosti izbora. A onda izabrala kakav zvjezdani opservatorij.
    11. Gde biste voljeli da živite? Zašto?
    Nije bitna lokacija koliko kvaliteta življenja, netko može živjeti i na Havajima a biti najveća sirotinja i najnesretniji čovjek (dakako, lokacija igra važnu ulogu i u kvaliteti življenja, ne najvažniju, ali prilično bitnu).

    avatar

    30.08.2013. (17:56)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @modesti
    Hvala!

    avatar

    30.08.2013. (18:45)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - PEZER

    30.08.2013., petak
    ŠEST GODINA JE PROŠLO OD TRAGEDIJE NA OTOKU KORNATI

    30.08.2007., - 30.08.2013.

    Sramotni križevi koji skrivaju odgovornost od predsjednika RH, Stjepana Mesića, vrhovnog komandanta oružanih snaga HV-a.

    Oko 120 paških vatrogasaca i članova Udruge ‘Suhozid’ iz Kolana na otoku Kornatu izgradili su prvi od 12 spomen-križeva za dvanaestoricu vatrogasaca poginulih u tragediji na Kornatima 30. kolovoza 2007. godine.

    BITNO JE DA SU SAGRADILI "KRIŽ" DUGAČAK 25. METARA I ŠIROK SA KRAKOVIMA 15. METARA - NJIMA JE KRIŽ U GLAVI - TAJ TOTALNI SIMBOL OGRANIČENOSTI I MENTALNE BOLESTI, NIJE IM BITNA ISTINA.

    GDJE GOD SE JE DESILA KAKVA TRAGEDIJA, SVEĆENSTVO I NJIHOVI SATELITI ODMAH TAMO SU STAVILI KRIŽ, NJIH NIJE BRIGA DA LI JE RASVIJETLJEN TAJ ZLOČIN. A ČINJENICA JE KAKO SE IZA TOGA SIMBOLA SKRIVAJU NE KAŽNJENI POČINITELJI - NIJE LI TO VELIKA SRAMOTA I PROKLETSTVO. ISPADA - DA RIMOKATOLIČKA CRKVA KAO TAKVA I SAMA SUDJELUJE U "MRAČNIM" ZBIVANJIMA...

    Križ koji sakriva sramotnu istinu

    U šumi Lug pokraj grada Bjelovara pogubljeni su bez suđenja 1945., mnogi ustaški vojnici, domobrani, njemački časnici i civili,.., a glavni počinitelj tih strašnih zločina je još živ - partizanski major OZN-e Josip Manolić, takozvani "Joža".

    -------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 30.08.2013. (Petak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    092/1870486
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru
    ----------------- ---------------------
    1624. Članaka

    avatar

    30.08.2013. (19:35)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    da, Salieri je faca - Mozart je samo instrument bogova

    avatar

    31.08.2013. (13:55)    -   -   -   -  

  • Boris

    @Dragi Semper, da me ne bi bukvalno shvatio glede " brisanja", kada se mater i narod negleda ove jezične sramote, a onda i ovoga balkanskog odgoja, i svakolike zatucanosti, obriši to smeće, ne zbog mene i tebe, nego zbog samog bloga , njegove ozbiljnosti i kvalitete.

    Ti si pre fin i ozbiljan čovjek da trpiš ovakovog na sebi, kako sam ga nazvao pravim imenom " k r p e lj ". Divim ti se na koji način komuniciraš s njim. Ni ja nemam ništa protiv njega, "krpelja", možda DDT ?

    Njemu je @ E.P. poslao "na more" krasan komentar, koji uopće nije bio uvredljiv, nego uvjerljiv, pa ga je odmah obrisao, a na tebe se ljudi ako mu brišeš komentare njegove "lijepe književosti" . On u tome očito sadistički uživa. Ostavi mu tu hranu bar na izvesno vrijeme nek se tovi, jer bi se inače mogao razbolit, pa bi ga bilo šteta. I tako je neriješiv slučaj.

    avatar

    31.08.2013. (22:59)    -   -   -   -  

  • namoru.blog.hr

    Krivo je tom Borisu i ubilo ga u pojam što sam naveo kako ga je pošteno ošinuo bloger Gordian Wolf komentarima na novapolitika.blog.hr pa mu se čini lakše da se ovdje opravdava.Najprije moli SEMPERA da ne briše ništa moje a sad ga moli obrnuto.Taj Schmarotzer ni sam ne zna što hoće i gle,on se SEMPERU obraća sa ono "dragi ".Dobro,priroda svašta stvara pa i takve.I čudi me da se on obraća SEMPERU da briše ako sam ja sam ponudio da obriše ako mu smeta.A ako bi obrisao moje a od tog Schmarotzera Borisa ne onda bi i SEMPER bio nečovik jer ja sam mu se u zadnjem komentaru uljudno obratio.

    avatar

    01.09.2013. (07:21)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    O blože, opet neko ispumpava septičku jamu uf uf...
    A za ova pitanjca, možda, nisam razmišljao. LP.

    avatar

    01.09.2013. (21:27)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Svidjeli su mi se tvoji odgovori. Nekako sam osjećala da ćeš me prozvati. Idem da napišem domaću zadaću :)

    avatar

    03.09.2013. (19:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...