Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • :)))

    Cure želim Vam svu srecu, rasturite Europu !
    Pozdrav iz Osijeka

    avatar

    27.08.2013. (10:21)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Gospodine Alen...sve čestitke Vam upućujem jer zaista divno bodrite i odgajate svoje djevojke i doista mislim da Vam može biti na čast!!!!!
    Još jednom Vama i svima koji su već sada dali sve od sebe (tako to ja vidim iz svega što ovdje pročitam na ovom blogu) želim SRETNO I UGODNO putovanje do Češke,a tamo RAZVALITE onako iz SRCA sve i pokažite im KAKO KUCA ZAGREBAČKO SRCE!!!! Sve što će te tamo odnijeti samo im pokažite da imate i vratite se doma s tim ponosom,odgojem i srcem jer je to najvrijednije...a sve dodatno što donesete sa sobom samo je vaša dodatna vrijednost koja pokazuje koliko srčano radite na svemu što ćete im pokazati! SRETNOOOOOO!!!

    avatar

    27.08.2013. (10:48)    -   -   -   -  

  • mama s

    Vjerujem u Zagrebačke puce jer znam koliko moje dijete zadnjatri tjedna živi za iduća tri dana u Češkoj tako da im želim da budu ono što jesu, naprave ono što znaju i vraćaju se sa zlatom....milion posto. Pitanjce vezano uz osiguranje.... juniorke su riješavale nešto preko Doroteje da li još što treba ili je to sve?

    avatar

    27.08.2013. (12:26)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :)))
    ogromna pusa Osijeku. Iduće godine si navijamo na Europskom, jel tako?

    kreativka, i mama s:
    Hvala na lijepi riječima i dobrim željama! Curkama to jako mnogo znači!

    avatar

    27.08.2013. (13:54)    -   -   -   -  

  • Jasamcar

    Jasamcar

    avatar

    27.08.2013. (15:31)    -   -   -   -  

  • Tom

    Uvjeren sam, da je tim i ovaj put odlično spreman.... zato cure - uživajte u plesu i rasturite !!! A tati Lukša želim odlične fotke i snimke !

    avatar

    27.08.2013. (15:43)    -   -   -   -  

  • (pre)brižna mama

    Drage naše curke,
    vjerujem da ćete nas opet učiniti ponosnima!
    Svim srcem smo uz vas!
    Može li koja opširnija informacija - jel' curkama boje poslati
    krune ili eure, (okvirno nekakav iznos), eventualno naziv hotela
    gdje će biti smještene one, a gdje navijači i sl.

    avatar

    27.08.2013. (15:58)    -   -   -   -  

  • kazo

    moze li se znati u kojem su hotelu cure??

    avatar

    27.08.2013. (17:43)    -   -   -   -  

  • mama šepec

    good luck!!!

    avatar

    27.08.2013. (21:14)    -   -   -   -  

  • 3 S

    Drage cure. I Petra the najbolja trenerica. Treći seniorski vam želi veliki autobus, ugodnu vožnju, luksuzni smještaj i još bolju hranu uz to, puno kratkih šoseva, dobre šminke koja se ne topi, dobro tonsko ozvučenje, nijedan štap na podu, sve snage i štapove u zraku, puno smijeha i novih fora. A usput možete izvesti i najbolji nastup ikad i vratiti se sa zlatom oko vrata, svaka od vas. Dajte sve od sebe ko mi kad pokušavamo s dva okreta. Samo imajte ljepše face dok to radite. Puse od trećeg seniorskog, vjerujemo u vas, a uskoro idemo i mi s vama:)

    avatar

    27.08.2013. (21:57)    -   -   -   -  

  • frizerka

    Drage moje,jos samo par dana djeli vas od onoga sto sada zajednickim trudom,voljom i snagom stvarate i sto ste stvorile da pokazete cijeloj Europi..ono sto sam ja veceras vidjela i sto me ostavilo bez komentara sa osmijehom na licu zelim da ponovite i u Ceskoj u punoj snazi i stilu kako vi to uvijek najbolje znate..Zaista jedva cekam da stanete na start i da ovaj osjecaj od veceras ponovno dozivim kada vas vidim..svaka pohvala trenerima za nove defileje,sigurna sam da ce se vas trud i zadnji atomi snage koje sada svi ulazete u ovo ponovno nagraditi i vratiti se sa zlatom u nas Zagreb..voli vas Behin

    avatar

    27.08.2013. (23:40)    -   -   -   -  

  • ivana

    curee sretno, rasturite !! zlato je vaše :)

    avatar

    28.08.2013. (01:15)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Lijep pozdrav svima iz Brna. Eto, ja sam već ovdje i željno vas očekujem!

    avatar

    28.08.2013. (01:24)    -   -   -   -  

  • ????

    Sve najbolje na europskom kao uostalom svim timovima.
    Ovaj motivacijski govor Vama u potpisu šefić baš i nije na mjestu, dali ste pokušali opet raspiriti vatru? Ali po svemu sudeći nije Vam baš uspjelo?

    avatar

    28.08.2013. (11:08)    -   -   -   -  

  • kreativka

    "????"-da li Vi možda ikada kada ovdje dolazite zamjetite na čijem ste tada blogu i da li onda svrsishodno tome razmišljate o bilo čemu ispravno jer neznam što bi trebalo biti "raspirivanje vatre" kada netko svojim djevojkama upućuje riječi koje zaslužuju? Zaista mi nije jasno zašto ste posjetili ovaj blog i opet krenuli u takve "mutne vode" ljepeći etiketu nekom drugom o raspirivanju vatre kao da ćete se time sakriti i nitko neće znati da baš Vi započinjete opet tu glupu temu.

    avatar

    28.08.2013. (11:23)    -   -   -   -  

  • ????

    Za kreativku: " razlikujemo od onih malih, onih jadnih i onih koji nisu zaslužili uspjeh jer ne znaju kulturno podnijeti poraz." ovo je vrjeđanje a ne motivacija tko su to jadni i mali timovi ?
    Da jako dobro vidim na čijem sam blogu ali vrjeđanje od jedne gospode se ne očekuje !
    Sory što sam došla i ostavila komentar smatrajte da nisam ništa komentirala ili najbolje obrišite ako ikako možete! Nisam došla da potaknem svađu već poželim sreću i iznenadile su me gore napisane riječi smatram da nije pedagoški nikog nazvati malim i jadnim.

    avatar

    28.08.2013. (11:45)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Izvlačenje riječi ili djelova rečenica iz cjelokupne rečenice i teksta uvijek završi na krivom i loše podmazanom terenu,naime uvijek se na tom terenu možete poskliznuti...zato razmislite da li je time što ste "izvukli" rečeno da su neki timovi zaslužili podcjenjivanje ili je time rečeno da su oni koji neznaju podnijeti poraz mali i jadni i ne zaslužuju pobjedu ako se u porazu neznaju ponašati! Ako sam ja dobro shvatila "to su gospoda htjela reći",a u vašem kontekstu složenih rečenica i to što se naše Zagrebačke puce osjećaju gospodom ste pokušali staviti u loše upotrebljenu riječ!

    avatar

    28.08.2013. (11:56)    -   -   -   -  

  • ????

    Jako dobro se vidi i iščita šta je pjesnik htio reči pa nisam ograničena "Prošle godine kadetkinje su pokazale, koliko su zrele i da su sa svojih 9 godina zrelije od nekih trenera koji su se ponijeli kao neodgojena derišta." niti ovo nije vrijeđanje i nije izvučeno iz konteksta kako ovo objasniti jedva čekam vaš odgovor.
    ali evo da Vama kreativka srce bude na mjestu upravu ste potpuno motivacijski govor na mjestu svaka čast i dalje sve najbolje pucama i svim timovima iz Hrvatske.

    avatar

    28.08.2013. (12:09)    -   -   -   -  

  • mama s

    baš me interesira tko se pronašao u ovom motivacijskom govoru??? koji je to sastav????

    citat sa jednog bloga:Nije ni počelo a već ste zvijezde blogova! Lijepo je vidjeti da ste dio velikih inspirativnih govora još većih duhovnih vođa!
    ostavljeno 27.08.

    i tko tu o kome raspreda i potpiruje. Svaka kovanica ima dvije strane tako i ovaj citat a i govor gsp Šćurica tako da draga???? nemoj prije vremena ili ako se mene pita nemoj uopće čitati ovaj blog jer si ga očito protumačila onako kako tebi paše.

    avatar

    28.08.2013. (13:19)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Poštovani "????",svatko očito isčita što on želi isčitati i to što ste Vi isčitali iz te rečenice koju ste u potpunosti prepisali ne znači da znate što stoji iza nje (a nešto očito stoji kada su te djevojčice i njihove godine spomenute) dok vjerojatno oni čije značenje je trebalo biti istaknuto sigurno to znaju...To nije vrijeđanje nekoga nego isticanje nekih dobrih postupaka u usporedbi s nekima koji ni stariji, ni zreliji,a možda ni manje popularniji nisu bili u stanju izvesti kao te djevojčice-to je bila (po mom gledištu i isčitavanju iste)bit te rečenice!...I ako nekom želite poželjeti sreću i da dobro prođe na ovakvim mjestima onda sigurno neidete uz tu želju raspravljati o tuđim motivacijskim (ili po Vama uvrijedljivim) riječima.Bar tako ja mislim da je u kodestu nekog nazovi bontona-zato je uopće i postojala moja reakcija na Vaše riječi jer dugo pratim ovaj (kao i neke druge blogove nekih drugih mažoret timova) i lakano se ježim od navodnih ne poticanja "svađe" kao fol kroz čestitke i lijepe želje!!!! To nikome neide na čast niti baš uvijek može ostaviti hladnim!!!!!

    avatar

    28.08.2013. (13:30)    -   -   -   -  

  • ????

    Molim objasnite mi Vi konkretno ako sam ja krivo protumačila "Prošle godine kadetkinje su pokazale, koliko su zrele i da su sa svojih 9 godina zrelije od nekih trenera koji su se ponijeli kao neodgojena derišta." razlikujemo od onih malih, onih jadnih i onih koji nisu zaslužili uspjeh jer ne znaju kulturno podnijeti poraz." ?
    Da upravu ste za onaj citat koji je nećete povjerovati ostavljen poslje motivacijskog govora g. Šćurice.
    Da stvarno tko bi to mogao, biti koji klub? Svi neupućeni neka dignu ruku!
    Svi znamo ali eto malo se kao pravimo mutavi!

    avatar

    28.08.2013. (13:30)    -   -   -   -  

  • *_*

    Tu se ne zna tko je veće dijete, g. Šćuric koji napiše ovakav post, djeca koja onda reagiraju na to ili roditelji koji špijaju tko šta piše. Sve u svemu je ovo zabavno..

    avatar

    28.08.2013. (13:37)    -   -   -   -  

  • franc

    hvala seniorskom trecem i svima onima koji sada stoje uz nas to nam jako puno znaci..a svi oni loši komentari koji svako malo osvanu na našem blogu su nam dodatni vjetar u leda i dodatni poticaj da pokažemo kakav smo tim i da damo sve od sebe da pobijemo sve loše rijeci napisane o nama našem timu našem šefu našim koreografijama o zagrebackim mazoretkinjama.loši komentari nemogu pokopati ovaj tim jer ga ni puno gore stvari nisu pokopale pa nece ni ovo.ajmo cure svima pokazati ko smo kakav, smo tim kako, smo odgojene i na kraju krajeva kako nakon mjesec dana priprema u subotu i nedelju iz ljepih i ruznih rijeci išcupamo snagu i rasturimo koreografiju i defile

    avatar

    28.08.2013. (13:37)    -   -   -   -  

  • kreativka

    "????" da ste željeli pomno pročitati moje riječi koje ste i izazvali svojima onda bi ste si jako jasno (jer bi to i djete moglo bez problema) dobili "objašnjenje" o riječima i rečenicama koje pominjete....Toliko o
    tome! "franc" mislim da ove Tvoje (nadam se da se ne ljutiš što si dozvolim reći ti Ti) riječi najjasnije govore koliko netko tko ostavlja srce za tim može gledati jasno i bez ikakvih ružnih primisli sve što se događa na onim mjestima gdje krv dolazi do točke vrelišta i kao takva može načiniti da osoba i pogriješi...BRAVO djevojčice!!!!!!!! Želim ti sve što si i sama želiš i da oko tvog vrata uvijek sjaji ono što te čini takvom jednostavnom i predanom (uopće nije bitno da li je to zlato-stvarno ili je to medaljica koju ćeš ti svojim srcem nacrtati za sebe)!

    avatar

    28.08.2013. (13:48)    -   -   -   -  

  • :))) Osijek

    Naravno da navijamo :D

    avatar

    28.08.2013. (14:07)    -   -   -   -  

učitavam...