Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Počela Zovem se Crvena, ostavila za neka druga vremena :-)).

    avatar

    22.08.2013. (18:31)    -   -   -   -  

  • Penelopa

    Pričitala sve pa i Muzej nevinosti...ogorčila me njegova poruka na kraju romana : " i navedite da sam imao sretan život"..i to nakon 600 str. kukanja i plakanja za nesuđenom mu ljubavi..?!?

    avatar

    22.08.2013. (19:19)    -   -   -   -  

  • putGradine

    Pamuka su dosta reklamirali na TV-u. Nisam ga čitala jer najčešće čitam stručnu literaturu, a za ovo drugo nemam vremena. Zanimljivo mi je čitati tvoje impresije o pročitanim knjigama pa ću vjerojatno i češće svraćati :)

    avatar

    22.08.2013. (22:12)    -   -   -   -  

  • Vidrunlije

    Meni on uglavnom ide na živce, i nijednu mu knjigu nisam pročitala do kraja. No, ovu bih mogla pokušati....tnx na preporuci.

    avatar

    22.08.2013. (22:59)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Nisam čitala Muzej nevinosti, ali čitala sam Zovem se crvena i Snijeg. Oba romana su mi bila odlična, te je Pamuk ušao u mojih top 10 pisaca. :)
    Jedini pisac koji je puno nagrađivan i hvaljen, a mene je naživcirao preko svake mjere, je Mario Vargas Llosa. Pročitala sam od njega Raj iza drugog ugla i Jarčevo slavlje, i nikako, nikako se pomiriti s njime. ;)
    Ali zato Pamuka čuvam, i pazim da ne pročitam sve prebrzo. Kad idem u knjižnicu volim imati rezervu za slučaj da mi se ništa drugo ne svidi, pa me uvijek čeka nešto odlično i čemu znam da ću uživati. :)

    avatar

    23.08.2013. (20:50)    -   -   -   -  

  • Eva

    Muzej nevinosti dobila sam na dar pa mi se činilo da je red i pročitati ga. No, po meni je Pamuk precijenjen. Izdržala sam i pročitala Crvenu kao i Muzej, koji mi je bio neopisivo bljutav i iritantan. Crvena je pristojan roman, apsolutno ništa više od toga, a i brzo pada u zaborav. Svakako se neću tako lako mašiti za neku Pamukovu knjigu na polici.

    avatar

    02.09.2013. (11:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...