Komentari

armin.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • .

    Moram priznati da je razlog za spuštanje s visina vrlo domišljat :)
    Idem si sada sapunom isprati jezik :P
    Još ću zbog tebe i na ispovijed morati O_O

    avatar

    10.07.2013. (18:56)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Hedonistički cinik si , znaš!

    Od pogleda na Katedralu do svršavanja u šupak ( zašto ne u pičku , molim lijepo...bojiš se ) , cijela lepeza tvojih seksualnih lamentacija.

    Ševiš li što, my dear?

    avatar

    10.07.2013. (22:01)    -   -   -   -  

  • armin

    @V, nije domišljat. probao sam :)

    avatar

    10.07.2013. (22:37)    -   -   -   -  

  • armin

    @annaboni,

    ne jebem baš puno, al zato drkam, prilično. općim sa samim sobom. i dobro mi je. autarkični seks.

    avatar

    10.07.2013. (22:38)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Hm...naizgled puno dilema i pitanja, filozofskih pitanja, dubokih, a opet u osnovi kliše. Visoka štikla i guza. Stara fiksacija. Kakogod zanimljivo i lijepo uokvirena i zabašurena. Želja za exkluzivitetom, posebnošću. Manje fizičko zadovoljstvo, mada sfinkter jest uzak, više sebičnost, poruka, JA sam u guzu, neki drugi su se izlijevali tek u susjedstvo, uobičajeno. Pa i tračak ignoriranja Žene, visoke štikle, što s njezinim zadovoljstvom nema veze i zasigurno manje zadovoljstva uopće, MOJE želje, njoj, koja pristaje, što ostane.... Jer, možete se praviti ludi, ali ipak svi ste čuli, manje ili više izravno, niti jednoj ženi brkanje lončića nije veće zadovoljstvo. Nema razloga i osnova. Možete dobiti guzu iz raznih razloga, od gotovo svake žene, ali ne farbajte si oblake, samo DOBITI iz svojevrsne usluge ili kao dokaz nečega. Sex je ovdje u drugom planu. Sasvim to odgovorno tvrdim, to je tako naprosto složeno. Pa je vrhunac licemjerja isticati kako ćete polako zbog nas. Vi golemi, koje jedva možemo primiti. Podjednako kao i pokušati to upakirati u osjećaje ili uobičajenu kombinaciju, samo po sebi razumljivo. Nema razloga, nije logičan izbor, par centimetara dalje ste vrlo dobrodošli brzinom, snagom, veličinom i tehnikom koju god poželite. I to vrlo dobro znate, ali teško se opirete muškom egoizmu, rudimentarnim nagonima da budete, prvi, sasvim posebni i najveći. (poput katedrale, ha,ha,ha...) Umjesto da samo malo zastanete, osluhnete pažljivije i postanete doista posebni. Na način 21. stoljeća, ne 17. ili 18.

    avatar

    11.07.2013. (10:43)    -   -   -   -  

  • Vidrunlije

    Ha, kaj si me šokirao. :) !
    Mislim si, napokon istinski produhovljen lik na ovom blogu, koji još k tome lijepo piše...a kad ono, evo nam sfinktera, klitića, pubisa i ostale raje.
    Ma seks je okej. Glupo je jedino miješat ga s emocijama.
    A tomu su žene s najcrnjim i najštiklastijim štiklama sklone jako.
    To je ko bolest, jebote.

    avatar

    11.07.2013. (12:19)    -   -   -   -  

  • armin

    @podijeljena1,
    pa ti si djevojčica. koliko godina imaš? haha, licemjerje i penetracija. baš zanimljivo. ali se slažem da je seks ovdje u drugom planu.
    ovo je duboko filozofska rasprava o području na kojem počinje i završava perinej. mjesto susreta s ženama. susret s animalnošću.

    avatar

    11.07.2013. (13:00)    -   -   -   -  

  • armin

    @vidrulinije, ne daj se :)
    seks je i emocija, bez ikakve sumnje. odnosno u svakom seksu postoje emocije, čak i tada kada mislimo da ih nema. uopće bilo koje ljudsko reaktivno djelovanje je takvo. seks je upravo reaktivan fenomen. tvrdim. nagon, instinkt - etimologija kaže - instinguere - poticati ( na nešto), ako se dobro sjećam. nagon je inicijalna ili primordijalna svijest, telos, način, prvotno ovaploćenje ljudskosti, tjelesnosti. razuma.

    nisam psiholog (neka mi oproste na neznanju), ali i emocije posjeduju inteligibilnost (marta nussbaum), ili inteligibilnost posjeduje njih. uprošćeno, ne jebemo se samo nagonima (koji su inicijalna svijest) nego i sviješću ( u grčkom smislu nous). konzekventno tome zaključujem, ne možemo jebati neemocionalno:)
    one su naša intrinzična vrijednost. i dok jebemo također.

    avatar

    11.07.2013. (13:21)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Ha,ha,ha,...da djevojčica! Dovoljno sam daleko da to smatram komplimentom. A i da sam vas stigla prilično upoznati. Među ostalim i sfinkterima. A filozofija, pa jest, samo ima nešto uži cilj nego inače ta znanost. Filozofe jedan!
    Inače, držim da se jebemo zbog nagona i svijesti, ispunjenja takvih potreba, a emocije su, poput mnogih drugih ljudskih djelatnosti, treća komponenta, začin, kadikad zaslađivač, kadikad suprotno. Bez njih možemo, bez prve dvije sastavnice ne nikako.

    avatar

    11.07.2013. (14:07)    -   -   -   -  

  • Vidrunlije

    @ armine, i u svakodnevnom životu često vodim ovakve raspre, znači za mene ništa novo, pa se shodno tome, ne dam ;) Po tom tvom rasuđivanju, koje nije nimalo netočno, samo je tvoje viđenje stvari koje se razlikuje od moga, seks bi tako mogao postati emocijom dostatnom samoj sebi.
    Bilo bi to nesvrsishodno generaliziranje koje nas ne bi dovelo daleko, stoga ću samo reći: u moru najraznolikijih emocija, mislila sam na točno određene emocije, koje ponekad čak mogu djelovati i na spuštanje muškoga spolovila. Paradoksalno do ludila.
    p.s. Ne izražavam se puritanski jer sam puritanka, nego zato jer mi je to osobno privlačnije i uzbudljivije.

    avatar

    11.07.2013. (14:23)    -   -   -   -  

  • armin

    @podijeljena1, i dalje mislim da si djevojčica. barem za mene.
    kao što rekoh, emocije su inteligibilne. nema dihotomije emotio - ratio. emocije su vrijednosni sudovi.

    ali nije ni važno:)

    avatar

    11.07.2013. (15:46)    -   -   -   -  

  • armin

    @vidrunlije, razumijemo se. a ja i ne volim raspre. rijetko se uključujem u njih. više volim praznine. u njima je tiše.

    u tvom p.s.-u implicite je sadržana i vrst opravdanja i kondicija - način formiranja i uslovljavanja osobnosti. arhitektonika onog (tvojeg) ja.
    ja sam sirov. koprolalije me podsjećaju na tu činjenicu životinjstva (kant iz pedagogike). ali odgajam se. ne bih li bio još siroviji :)

    avatar

    11.07.2013. (16:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...