Komentari

sumi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    19.06.2013. (19:08)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Razumijem, ali eto, tvoj ili moj problem i nije tuđi dok to ne postane, kao takav naravno. Pravo je osvježenje osvježiti memoriju onim silnim snijegom, ali eto, nitko ne mari za lanjski snijeg, pa ni ovogodišnji, osim onih koji za to dobe podsjetnik. Ja sam zaposlen i isto se nemam vremena žaliti na odbijene žalbe, pa čak ni samo žaliti u smislu izražavanja neslaganja sa politikom i načinom ... ;)

    avatar

    20.06.2013. (08:51)    -   -   -   -  

  • Simplica

    ja se dopisujem već više od 1 godine sa Zagrebparkingom...
    Kako u Zg dolazim službeno sa jednim autom, a drugi vozim u Rijeci, desio mi se tipfeler kod plaćanja parkinga pa sam napisala RI000 točno, ali AA sam napisala od auta koji vozim u Ri, a ne BB
    Kazna 100 kn
    Odmah sam se žalila, prepisujemo se svakao malo jer oni stalno šalju opomenu za plaćanje, a ja im pišem da me prestanu uznemiravat jer sam ja parking platila. Imam već poveći folder tih papira i zaravo kao da se nekako bolesno radujem sudkom pozivu tj nadam se da će me tužiti pa da sa svim tim papirima i odem na sud.
    IDIOTI!!!!

    avatar

    20.06.2013. (10:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...