Komentari

lisicamica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Vilko

  Šaljivo mi je kad napišeš "u moje vrijeme". A sad si kao baba od devedeset i kusur? :) Kad razmislim o toj sintagmi "u moje vrijeme", možda bih mogao reći: moje vrijeme je bilo tamo negdje sredinom devedesetih kad smo Marijan i ja i još dva antiratna druga satima diskutirali o nirvikalpa samadhiju u "Donjem gradu" (Frankopanska) ili "Kvazaru" (Opatovina); uglavnom, dilema je bila: kad si u NS, je l' si onda u stanju razlikovati dobro od lošeg piva ili ti je sve isto. Ja sam fundamentalistički pravovjerno tvrdio da ti je svejedno, čak da ne primjećuješ razliku između piva i vode, dok je Marijan govorio: jebeš takav samadhi ak u njemu možeš pit sranje od piva, a da ne skužiš. :)) I tak. Nikad nismo bili za diskače i bučne koncerte, al nam zato nije smetala odlična glasna mjuza u Kvazaru za međusobno višesatno nadglasavanje oko pitanja advaite, nirvane (a ne mislim na grunge), mokše, satorija, muktija, unio mystice i sličnih sr....pardon.....lipih stvari. :)

  avatar

  16.06.2013. (00:38)    -   -   -   -  

 • Bugenvilija

  valja ić na koncerte tu i tamo, čisto da se iskačeš i opustiš živce :)))

  avatar

  16.06.2013. (19:11)    -   -   -   -  

 • Lisica Mica

  @mariano tada mi je to bila na neki način svakodnevica. Sad ako dva put godišnje odem na koncert imala sam dobru godinu :-) I ja sam išla u Kvazar :-) Ali smo pričale više o faxu i frajerima.

  avatar

  22.06.2013. (03:08)    -   -   -   -  

 • Neverin

  odlična si :)

  avatar

  22.06.2013. (18:45)    -   -   -   -  

 • Simplica

  ja sam mislila da ću sa 23 imati kuću, 2 djece, psa i 2 auta....
  sa 34 imam manje od ovog šta sam mislila, ali imam jako puno, pogotovo onog šta se ne iražava u "mjernim jedinicama petnaestogodišnjakinje"

  i ja još skačem i vrlo često se osijećam kao cura!!!

  avatar

  26.06.2013. (11:22)    -   -   -   -  

 • Lisica Mica

  @Simplica Da, i meni su te mjerne jedinice najinteresantnije. Žalosno je samo kad ljudi čitav život imaju iste mjerne jedinice. Baš ti hvala na tom izrazu, jer me upravo sad prosvjelilo da je jedna osoba zbog koje sam svojedobno bila ljuta da me omalovažava i drži za luzera, u stvari teški luzer čije su mjerne jedinice ostale konstanta valjda od 15te :-)

  avatar

  26.06.2013. (22:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...