Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • metalurzi

    Ovo što vidimo na snimci nije praksa. Ljudi svoje blago timare, dobra većina ljudi. Ovo što je Borković dozvolio je znak neke teže psihopatologije.

    avatar

    29.05.2013. (13:22)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    u svakom slučaju vlasnik treba snositi sve kaznene posljedice. tu nema sumnje.
    međutim!
    mene jednako tako brinu "reporteri" koji su to hladnokrvno snimali desetak minuta (snimka traje nešto preko 8 minuta). pa ako su, kao što snimka potvrđuje, imali želuca gledati gledati i snimati, postavlja se pitanje zašto nisu pritekli u pomoć. to bi bilo ljudski i normalno.
    ovako, sve vezano uz taj slučaj zaudara nenormalnostima pa bi, sukladno zakonu i moralu reporteri također trebali snositi posljedice. jednako tako i mještani tog sela jer im se sve to događa "pod nosom" i takve stvari gledaju svaki dan pa se ne mogu vaditi da nisu znali ...
    odurno i gadljivo!

    avatar

    29.05.2013. (16:22)    -   -   -   -  

  • lion queen

    mještani su rekli da već dulje vrijeme slušaju jauke bespomoćnih životinja s farme. zaključak se nameće sam po sebi, kakav borković takvo i selo, sve ih treba potamaniti na isti način kao što su oni te bespomoćne životinje. to što je borković bio hrvatski branitelj ne znači da danas smije biti gori od životinje! SUDITI!!!

    avatar

    29.05.2013. (18:00)    -   -   -   -  

  • builderica

    prestrašno...teško mi je ovo gledati i čitati...užas...treba hitno zaštititi životinje...

    avatar

    31.05.2013. (00:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...