Komentari

missillusion85.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • odmak

    Što reći? Sve je tu. I tvoje milo srce koje si toliko puta uspjela skriti.

    avatar

    18.05.2013. (22:59)    -   -   -   -  

  • Ama Gi

    Lijepo. Priča u pjesmi o životu-lancu, ali i o lancima riječi...

    avatar

    18.05.2013. (23:13)    -   -   -   -  

  • wall

    ne volim starce- njihove uvijek gladne, drhtave ruke, njihove strahove od novog rata (koji sigurno dolazi; oni znaju, prepoznaju dobro znakove). ne volim što podjetinje i ja sa užasom prepoznam bliskost, sličnost, koračanje u tom pravcu- nekad žutom stazom od cigle, danas niz sivu, blatnjavu, zaraslu cesticu nizbrdo. ne volim starce, koji čekaju uvijek prezaposlenu djecu, zavidne vršnjake, stalno motajući jedne te iste priče o bolestima i nemoći...nisu to starci koji žive u prozračnim sobama s čistom posteljinom, brižnim njegovateljicama, dostojnim umiranjem. oni više nemaju svoje biblioteke, a ono malo knjiga više ne vide čitati. ne volim staračke domove, odlagališta isluženih bivših ljudi, niti društvo koje se stidi svojih i mladih, a kako tek neće nikom potrebnih staraca. kad dođem u te godine, na svoj 101.rođendan, kupit ću aviokartu za neku egzotičnu, ekstravagantu destinaciju i tamo se, na nekoj finoj plaži, lijepo pozdraviti sa Zemljom (ako do tada već ne budem na putu za Mars, kad već ne mogu - za Veneru).

    avatar

    19.05.2013. (00:39)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Ja volim starce, imam ih podosta u svom okruženju, s njima i za njih radim, i moram reć da jedino od njih mogu još i naučiti štošta novo..nekad su mlađi od mladih, djetinjastiji od djece, katkada izgube i razum, a dostojanstvo su u ovoj zemlji poodavno izgubili.
    Potresna priča i pjesma...ta bi mi ljuta i bijesna starica sasvim sigurno bila izuzetno draga.

    avatar

    22.05.2013. (13:16)    -   -   -   -  

  • missillusion

    @odmak, hvala :)

    @Ama Gi, hvala :)

    @Wall, mene raznježe dragi starci. U biti, kao i s većinom ljudi, volim rijetke primjerke.
    I da, izvrstan plan! ;)

    @vidrunlije, prema starcima i djeci smo uvijek blaži čak i kad nisu ono što očekujemo od njih... Ova pjesma, da, potresna je, trebala mi je...

    avatar

    23.05.2013. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...