Komentari

e-opuzen.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • autostopist

    Mladi autostopist na putu iz Zagreba na more (19-23 godine) na cesti je pokupio raznih predizbornih letaka. Da li mogu ove letke koristiti za prijevoz autobusom umjesto autobusne karte? Bilo bi lakše tako putovati nego stopirati.
    Drugo pitanje ,da li mogu letke snimiti na mobitel i tako dati kondukteru?
    Šifra: PJONGJANG UNIVERSITY

    avatar

    17.05.2013. (09:39)    -   -   -   -  

  • os.student

    Obavijest opuzenskim studentima:HITNO prodajem povratnu autobusnu kartu Osijek(via)-Zagreb-Opuzen u pola cijene.Karta skupa i vrlo upotrebljiva .(Razlog:zaboravila osobnu kartu u Osijeku)
    ŠIFRA:Bluetooth

    avatar

    17.05.2013. (09:52)    -   -   -   -  

  • Izborni stožer(štab)-refe

    Štovani "autostopist",po našem predhodnom dogovoru ,za svaku određenu radnju predviđeno je OBVEZNO korištenje mobitela!
    Idalje pozivamo na strogu diskreciju.

    avatar

    17.05.2013. (10:00)    -   -   -   -  

  • Izborni stožer(štab)-refe

    Poštovani kolega,ne morate prodavati karte po sniženim cijenama.RADNJU možete obaviti i bez osobnih dokumenata!

    avatar

    17.05.2013. (10:01)    -   -   -   -  

  • cirKUS

    sinoć u marinka odlična spiza. neloš mu bio i zabavni program,kombinacija prastarog smiljana i metkovskih cirkusanata....CIRKUS

    avatar

    17.05.2013. (10:30)    -   -   -   -  

  • ante

    Janko , nisi odgovorija oće li blog "radit" sutra i prekosutra (18 i 19.05)?

    avatar

    17.05.2013. (10:39)    -   -   -   -  

  • crowd

    Jeli bila velika gužva?

    avatar

    17.05.2013. (10:54)    -   -   -   -  

  • cirKUS

    puno ki šipak

    avatar

    17.05.2013. (11:29)    -   -   -   -  

  • Macan

    Mudrac ovaj Janko, neće pisati protiv nego će postavljati pitanja. Kao da mi ne znamo da su retorička. No red je ovako dan prije izborne šutnje. Miritali su! Važno da je Janko zauzeo nepristrano gledište.

    avatar

    17.05.2013. (12:12)    -   -   -   -  

  • ivo

    jako su bahati i neodgovorni,odakle im pravo da se tako ponašaju i igraju se našim sudbinama??????

    avatar

    17.05.2013. (12:40)    -   -   -   -  

  • Janko

    Od ponoći je na snazi izborna šutnja i ja je neću kršiti. Ostavljam slobodno svakome od Vas da piše po blogu putem komentara što god želi, samo da je argumentirano i da nije uvredljivo iako bi bilo korektno da SVI POŠTUJEMO IZBORNU ŠUTNJU. Ako netko zaista pretjera, biti ću prisiljen reagirati i obrisati slično. Sljedeći članak će biti objava rezultata u nedjelju, čim isti budu dostupni.

    avatar

    17.05.2013. (12:55)    -   -   -   -  

  • Tomo Čović

    Macane kava, Luj, biraj kad.

    Ne vidin ja tu neku bahatost, doduše ni odgovornost. Trenutno vladajuća opcija usmjerila se na opći dojam i to su odradili kako se i treba odradit. Ali su izbori lokalni. Opće smjernice kao npr. otvorit ćemo bezbroj i kusur novih radnih mjesta bez da se kaže ko, di i šta ne pripadaju lokalnim izborima nego onima za dvi godine. A ode se tribalo nabrojit konkretne poteze i projekte koji se planiraju kako su svi ostali i napravili.

    S druge strane, moguće je da se išlo s namjerom da se ne otkrivaju karte prije drugoga kruga (ako se u nj uđe). Valjana strategija, ali pitanje je koliko je efikasna. To ćemo doznat u nediju navečer.

    Sa strane piše da nas Karamarko nije posjetija iako je bija u Metkovićin i Pločama. Bolje da nije jer predizborni skup HDZ-a je danas, a da popije stotu kavu još i ode u mistu, čovika bi samo moga drob zabolit, a ne želimo da neko misto panti po ružnome. Ili ćemo prominit ime mista u Opuzeni, možda čoviku paše samo množina.

    Tema danas nije kandidati za dogradonačelnika/dogradonačelnicu, šteta. Nema veze, nadam se popravnom u drugom krugu.

    Pravo na popravni u drugom krugu imat će i kandidati za gradonačelnika, osim ako nisu umislili da su Kerum i Bandić te da nemaju šta bit u istome prostoru s "onin drugin". Sučeljavanje se triba održat, ne radi se zato da mediji imaju o čemu pisat, nego zato da se privuku glasovi onih čiji su kandidati otpali.

    Šutnja je zlato, sutra ćemo se znači obogatit. Sritno svin kandidatima u nediju.

    avatar

    17.05.2013. (12:57)    -   -   -   -  

  • op - zgb

    Pogledali smo i poslušali izborne programe svih miščanskih koalicija, lista i stranaka kao i gradonačelničkih kandidata, ode smo se načitali svakakvih komentara, Prilika je još jednom nama sudionicma ovog bloga da se dan prije izborne šutnje svi kratko očitujemo i izjasnimo o svom izboru BEZ VRIJEĐANJA OSTALIH PROTUKANDIDATA.

    1. A-HSS + SDP + HSU: njihov program po meni je preambiciozan i neostvariv; moja prognoza 2 vječnika na račun velike koalicije starih zasluga i drugova.
    2. HSS + HNS; čudna koalicija, ne odobravam politiku HNS-a na državnoj razini; prognoza 2 vječnika velika koalicija kojoj samo uža i šira familija donosi glasove.
    3. HDZ + HSLS: opuzen je utvrda HDZ-a to je svima jasno glasačka mašinerija je dovedena do savršenstva, ko ovo sruši skidam kapu i želim mu sreču; prognoza 5 vječnika
    4. HSP AS; mlaka kampanja, mala i relativno nepoznata stranka koja je hrabro i samostalno izašla na izbore; 1 vječnik
    5.JURE STANIĆ; mišćanski matija gubec koji radi, frustrira i u pojam ubija vladajuću koaliciju, JURE IMA MOJ GLAS, prognoza 1 vječnik.

    GRADONAČELNIK:

    1. Marinko; njegove fix ideje stvarno su za bestseller-e SF-a, prognoza 1. krug 15 %
    2. Čulić; meni nepoznanica izgleda loša percepcija u javnosti velika kampanja i koalicija, prognoza 1. krug 20 %
    3. Pičulo; strašna glasačka mašinerija; prognoza 2. krug 43 % u prvom krugu
    4. Vule; jedina svjetla točka ovih izbora; prognoza 2. krug 22 % u prvom krugu.

    Moj glas ide STIPI za kojeg vjerujem da će u drugom krugu pobjedit (52% : 48%) Pičula u utrci za gradonačelnika grada OPUZENA.

    ŽELIM MOJIM OPUZENCIMA DA PROVEDU MIRAN VIKEND (bez vrijeđanja, tuča, klanja i paljenja) SVIM KANDIDATIMA SRETNO NA IZBORIMA I NEKA POBJEDI NAJBOLJI

    avatar

    17.05.2013. (13:06)    -   -   -   -  

  • Janko

    Pozdravljam komentatora pod kodnim imenom "op zgb" i zahvaljujem na konstruktivnim izjavama.

    avatar

    17.05.2013. (13:24)    -   -   -   -  

  • EDIP

    Ne vidim razloga da ne bude klanja. Naravno ne vola nego JEDNOG janjca. Nadam se da uviđate razlog.

    avatar

    17.05.2013. (13:25)    -   -   -   -  

  • mišćanka

    Ma kako je sladak, ma kako je mlaaaa (dobro nije mlad). Ma kako je zgodan. Čula sam da je "tetošija" puuuuno ženskih i žena. Ali ne bilo kojih nego su to uglavnom bile žene direktora i njegovih prijatelja. Nikada od njega nećete čuti da bilo koga ogovara. Njemu je svatko dobar. A kako svira! Majko moja kada zasvira onu frulu svi padaju od čuda. Pok. Mateta je 100 puta bija iznenađen. Neki mu ljubomorni pojedinci (Bog da im prosti duši) od ljubomore mu nisu dali svirati. Pa njegov stameni stas. Pa njegov (rrrrrr) predivan glas. Pa još kada obuče bile kratke gaće i vrti guzicom koju stalno češka....mmmmm ko ga nebi ja bi njega.

    avatar

    17.05.2013. (13:36)    -   -   -   -  

  • XX

    evo jedan i moj komentar

    avatar

    17.05.2013. (13:41)    -   -   -   -  

  • hdz

    M ismo najbolji!

    avatar

    17.05.2013. (13:42)    -   -   -   -  

  • Macan

    Ne usudim se Tomo, u mistu sam manji od makova zrna. A i ko zna ko bi ti doša, možda i kakva spiša..hehe. Nego, i meni se sviđaju komentari op-zg, pa molim da razmisliš malo. Evo, ja sam za Vule, Vule, jer mislim da ipak u konačnici ne može pobijediti Pićula, a teško će kao drugi na listi ući i u vijeće. Stanić će ti sigurno proći. Ajde, please :)

    avatar

    17.05.2013. (13:54)    -   -   -   -  

  • tisno

    Na ova postavljena pitanja odgovor je u boci

    avatar

    17.05.2013. (15:45)    -   -   -   -  

  • op - zgb

    No dobro macane, ti si za Vulu jer misliš da on Pičula ne može pobjedit. Da se razumimo ja bi tija da se Vule u sve ovo uopče nije upustija, jer je sve ovo politika a politika je kurvetina. Između ostalog i vako kad dođen iz zgb ne mogu ga ujtit,na piće, ovo je njegov izbor i ima moju punu podršku i povjerenje, a ja ako ga i ne ujtin na kavu bar ću znat da u miru s nekim drugim tu istu kavu mogu u opuzenu popit budući da će u mistu bit red i mir, a luji, šizimi, kove, stručki, japanci i sva ostala ološ i gamad neče propelit, pa makar više nikad sa ti istin VULON ja kavu ne popija. Da ti ne držin puno predike ja san za STIPU VULETIĆA tzv. VULU, jer OPUZENU ne treba najlipši, najmlađi, najambicioznij, najobrazovaniji,najpoliglot, najsposobniji, najpoduzetniji, najpodobniji, NEGO NAJBOLJI GRADONAČELNIK. Ako se ostvare tvoje prognoze čovik će se praktički spasit jer čini mi se da nezna u šta se upustija, uostalom par ću ga ujtit na kavi...

    avatar

    17.05.2013. (16:02)    -   -   -   -  

  • promatrac

    Korisniče op-zgb,vrlo si hrabar kad imenima prozivas opuzensku "olos",nisko,vrlo nisko...bas me zanima bil ih proziva tako direktno sa svojin imenon i prezmenon pa da ocjenimo tvoju hrabrost sa ciston peticon,

    Lp jaki ;)

    Promatrac.

    avatar

    17.05.2013. (16:39)    -   -   -   -  

  • mate

    Macane, vidin da imaš ponuda za spoj,ali si mu korpu da.Može onda jedna u Toje u ponedijak u 7 i po.I Bože sačuvaj da je spoj ,samo analiza, mada me je straj probudit se u ponedijak.Kažu da će sve bit zakrčeno od velikih strojeva,naime počinje završetak radova na BOLNICI i na igralištu je zabranjeno lipit plakate da nebi radnike dekoncetrirali uznemirujući sadržaji.Ostavjam auto doma i pomalo pješke niz bajer, uživajući u stotinama jahti i jedrenjaka,ponekom hotelu i staračkome domu .Stra me je da neću bit siguran ,jesan li živ ili mrtav.

    avatar

    17.05.2013. (16:45)    -   -   -   -  

  • milica

    Bravo Janko za odrađeni posa.Nekima je odlično,nekima je dobro,a nekima si prodana duša.A šta ćeš,ko će svima ugodit.Moraš priznat da su te neki skužili ili su bili jako,jako blizu (100% detekcija),ali nisu išli do kraja jer viruju da je i ovakav način legitiman samo da se nešto promini,da nam bude bar malo bolje.Dobar si i kapu ti skidan, za sve ove bravure triba Bogami ogromna koncetracija. Mora bit da izdeš, bar dvi škatule "Ginka forte"dnevno.Iskreno za sve bravure čista petica,a za povremenu (čak jako uočljivu) neobjektivnost veliki minus, jebiga ipak smo svi mi ljudi od
    krvi i mesa.Cilj opravdava sredstvo.pošteno si zaradija svaku kunu, a nas si malo zabavija jer smo bili "stalno u Glogu"

    avatar

    17.05.2013. (17:03)    -   -   -   -  

  • Tomo Čović

    promatrac, prvo gredu iz svoga oka, onda trun u tuđem. Može?

    mate, da je poziv na spoj, onda bi ja i napisa da je spoj, a ne kavetina. Nadan se da nezvanjen tebe te nisan uvridija, ipak su njegovi komentari nesvakidašnji, a tvoji ko i ovaj ponavjaju ono šta su neki drugi već kazali. Ne kažen ja, možda je nekima kava šifra za spoj, ali evo, meni nije.

    Macane, makovo zrno se dade preradit i prodat po skupe pare. Stoga naleti.
    Ako si potkovan znanjen iz kemije, obavezno dođi. Na ono zeru didovine jer ne mogu dobit legalne kulture u najam, sadit ću mak, a ti ćeš mi pomoć u laboratorijskoj obradi. Bit će para kejat nogan, pa ćemo kupit nazad ovo šta će raspikućit na akciji u temi ispod (bez komentara: investitori).

    Bija san Deni Čapku napisa da ću i njega i sve županijske liste s gušton prikrižit. Evo san dobija danas letak neke liste broj 2. Pa kaže u letku vako jedna točka:
    - deblokada projekata Mljet, Sestrice, Prevlaka; koncesije umisto prodaja
    Županija neće da prodaje, a mi oćemo. Ili bolje reć nesposobni stečajni upravitej sve šta zna je rasprodat, a to more radit i malo dite od 5 godina.

    O vidi ima još:
    - realizacija projekta e-županija (interaktivna web stranica, pristup žup. upravi, efikasna uprava)
    Oni će znači pravit ono šta misto nije imalo, a i sad je ugasilo i ono šta je imalo. A ne moraš čekat petak, najavjivat se za razgovor i šta li već, nego imaš sve tu na jednome mistu.

    Ili vidi i ovo interesantno:
    - uvođenje infracrvenih kamera u sustav motrenja protupožarne opasnosti
    Pa neće judi noćarit pod zmijama, komarima i stonogama kraj Brštanika, nego će umisto dežurstva na buri i kiši samo održavat i kontrolirat strojeve. Plaća ista ili bolja, a posa kvalititniji i lakši.

    Deno javi se. Imaš do ponoć vrimena ubacit mi letak u sandučić ili dat link da vidin imate li vi vako zanimjivih stvari jer evo, možda ipak ne prikrižin listiće za županijsku skupštinu.

    avatar

    17.05.2013. (17:09)    -   -   -   -  

učitavam...