Komentari

simple-minds.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ina

    Znam i ja jedan takav primjer. Isto sad 20 godina poslije imaju djecu, brak, zajedno su, ali kad gledam to sa strane samo ih žalim. I nikako da shvatim čemu ga je toliko lovila i sve praštala samo da bi ga dobila. Valjda kad neki ljudi toliko žele nešto da uopće ne vide da ako i dobiju to što žele, neće biti sretni. Ima ona neka izreka da treba paziti što želiš jer bi ti se moglo ostvariti. Tako nešto. Baš me na to podsjećaju ovakve situacije.

    avatar

    08.05.2013. (21:19)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    poanta svega je da ga je na kraju dobila :))))))

    avatar

    09.05.2013. (13:51)    -   -   -   -  

  • NF

    pa postoji mogučnost ;) inače kak procjenjujem za aerobik i nije neka šteta :D

    avatar

    09.05.2013. (23:46)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    pa ne bih uopće sudio...ne znam te ljude i vjerujem u ovu priču-takvih priča ima...ponekad se zainatimo sami sebi i uvjereni smo u taj cilj, a
    emocije možda govore drugo...u svakom slučaju, njihovo dvoje djece daju taj smisao cijeloj priči i ako je njima ok tako-ko sam ja da to ne prihvatim...

    avatar

    10.05.2013. (14:06)    -   -   -   -  

  • Simplica

    @blogdogg, pokušavala sam zaista u tekstu ne suditi i biti objektivna koliko mogu...Kao što sam u tekstu napisala, svaka čast njemu što je to uspjevao hendlati, uz to dan danas njega više volim jer je pravi prijatelj u pomoći, kada sam imala saobraćajnu, došao je za 20 min, međutim ono što zaista kao žena sudim i ne bi si nikad dozvolila, to je da netko spava samnom 20 min nakon što je otišao od druge žene. Možda to može biti zabavno neko vrijeme, ali 9 godina, to je suludo i ta žena, iako je isto jako dobra osoba, zbog toga ne zaslužuje moje 100 % poštovanje...

    avatar

    10.05.2013. (14:30)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ma apsolutno da ne, a gle ,postavljeno je pitanje zašto društvo uvijek staje na stranu majke, a ljubavnicu niko ne jebe 5ÝquestionDD možda i nije svaki put najpravednije, ali to je osnovna logika. naravno da majka ima prednost...to ti je ko u vojsci, znaš koga regrutiraju za topovsko meso-pješadiju? likove koji imaju samo osnovnu školu ili ni to...jer jebi ga-to je ta logika-pa nečeš valjda stavit tamo doktora ili inženjera!

    btw, simple, si vidila suncokretu? nestala je s bloga, a da ni sarmu...?

    avatar

    10.05.2013. (17:13)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Ne ja nisam pisala o ljubavnicama i majkama, samo sam rekla da sam bila inspirirana onom temom o ljubavnicima kako bi ispricala ovu pricu.

    Da i ja se cudim da je nema vec par dana, nije joj svojstveno

    avatar

    10.05.2013. (20:36)    -   -   -   -  

  • Loch.

    Meni genralno na kurac (pardon my French) ide ta vječita stigmatizacija ljubavnice. Ona je slobodna,a on je oženjen. On bi trebao biti pribijen na križ radi varanja i manjka moralne flore i faune, a ipak se svi pitamo kako ONA nema grižnju savjesti i kako ONA razara nečiju obitelj.

    Ali ovo je besides the point, jasno mi je da si pisala o skroz drugom problemu, ali to imala sam poriv se nadovezati na napisano :)

    avatar

    12.05.2013. (17:08)    -   -   -   -  

  • Simplica

    @ loch, hvala na posjeti i komentaru. Da, poanta je da se pobekad iza slika sretne obitelji kriju godine i godine svega.

    Vezano za prevare tj ovo o cem pricas, opet napominjem da, kao zena, nikad necu razumjeti kakav je gust lec s nekim tko je 2 h prije bio s nekom drugom i biti svjestan toga. I onda tako punih 9 godina. Divnog li zivota!!

    avatar

    12.05.2013. (21:20)    -   -   -   -  

  • 1527.blog.hr

    blog mi ne da da ti ostavim komentar koji želim. :D

    Tako da odustajem.

    avatar

    14.05.2013. (00:14)    -   -   -   -  

  • Pepeljuga

    Zašto misliš da su zarobljeni?
    hm...nisam dobro shvatila priču ili :S

    avatar

    15.05.2013. (01:42)    -   -   -   -  

  • Simplica

    @pepe, jer mu ona neda da se makne od nje nikuda...on je postao njen zarobljenik, a ona svoj vlastiti jer živi život misleći da,ako ga ona pusti negdje samog, će naći neku novu i ponoviti prošlost...

    avatar

    15.05.2013. (09:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...