Komentari

e-opuzen.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • H.U.M.U.S.

    malo smo ukasnili za ove izbore ali čekali smo ovoliko godina pa moremo još 4

    avatar

    02.05.2013. (11:09)    -   -   -   -  

  • Tomo Čović

    Znači bi'će 5 lista? Pa je li stvarno 5-6 skroz različitih programa u pitanju?
    Osobno me čudi da se nije moglo to srizat na manje lista, ali ajde, nakon toliko godina u demokraciji valjda ćemo za one sljedeće lokalne izbore iza ovih naučit da se predsjedništva stranaka nemaju šta petljat i određivat s kin se smi, a s kin ne smi koalirat i dogovarat. Evo moj primjer iako se ne bavin politikon, skoro uopće se ne slažen sa onin Burićen iz HDSSB-a, ali čovik za sve ima argumente i da san ne znan koja opcija na lokalnoj razini i da mi je ne znan ko predsjednik stranke, pa bija bi lud da ne iden u koaliciju s takvin čovikon kad on svoj posa zna. Uzeja san njega za primjer jer ga valjda svi znaju koji je, a ne more se s njin ode na lokalnoj razini koalirat, tako da ne bude vako i onako.

    Ima tu i pozitivna strana svega, samo 5 ili 6 opcija znači da listić neće bit dimenzija ko onaj za EU parlament, šume će nam bit zahvalne.

    -

    Zašto je lajtmotiv "zemja" težak? Pa zato jer nisu čista posla ni čisti računi. Da je bilo pošteno podiljeno, niti bi bilo potribe za lajtmotivon, niti bi bilo NL. Barem ne s ton točkon.

    Oće li NL proć prag ili ubrat gradonačelnika zapravo će samo pokazat koliko su ljudi spremni da se mulj konačno i očisti. Kad tad će cila ta šporkarija zbog koje puno nas boli pozadina doć na red, a ako je nećemo rješit mi sami dok još možemo, nać će se jako brzo u onih gori neko ko će "uskočit".

    -

    eopuzen nema budućnosti jer mu je dizajn zastarija. Komentari nisu dopušteni, nema foruma, vijesti su ili nezanimljive ili nedostaju detalji. Za ne falit još se reklamiraju i Fordova SUV vozila, a ono, valjda surađuju na nekim projektima skupa.

    A ono, dizajn je u biti kopiran sa službene stranice grada Opuzena. Sve šta san reka za eopuzen, stoji i za gradsku stranicu. Koja umisto Fordovih monstruma reklamira Duneu. A ja ne pantin nijedan projekt, ni prezentaciju niti radionicu koju su Grad Opuzen i Dunea organizirali ode u mistu. Ne kažen da nije bilo, moguće je da san propustija dok san bija na službenon putu.

    Ali opet ni to nije tako crno. Negdašnja stranica RK Opuzen (rk-opuzen.com) je nevjerojatno, ali istinito, postala japanska stranica za najam kuća. Pa kad nan Ministarstvo poruši sve ono što nije legalizirano, emigrirat ćemo u Japan di već imamo način za unajmit kuću, a ne'š ti problema tamo nać posa. I unda vi recite da Vlada ne radi ništa po pitanju nezaposlenosti.

    avatar

    02.05.2013. (12:41)    -   -   -   -  

  • 5/4

    Skužavamo se ma se janjetina još nije slegla (blizu je uzeli smo gorku sol) a jetra radi u 3 smjene ko nekad PIK. Nije ni jamnica svemoguća.

    avatar

    02.05.2013. (13:32)    -   -   -   -  

  • mirko

    Straj me je jako,jače i skoro najjače.Gladajući prošlih dana ,a i danas, pogotovu,ništa se nije i ništa se neće i nemože promjeniti, osim datuma izbora.Što sam gledao, sad se pitate?Šetajući kao i prije četiri godine uzduž i poprijeko pjace,vidio sam i ponovo vidim iste ljude sa istim ljudima kako se vrte oko zgrade općine i pripremaju potpisati vjernost istim bogovima kao i prije.Spremaju se obavezati da će i dalje bezpogovorno dizati ruke, a da i neznaju zašto i za koga.Svi su spremni protiv svih(Čast mladim i neiskvarenim) i slijedeće četiri godine raditi za dobrobit zla ovoga maloga Mista.Šta će nam izbori,kada nemamo nikakvoga izbora. Mislio sam (nadao se) da će ovogodišnji izbori bit "Grop ingropani" , ma uzalud,nažalost sve je bistro i jasno ko dan!
    Rekli bi kladioničari:"koeficijent 1,01"

    avatar

    02.05.2013. (13:54)    -   -   -   -  

  • Macan

    Moj skromni komentar
    Tema zemlje godinama se žvakala da je na koncu sažvakana i da tu žvaku sad valja ispljuniti jer se "majčica nam od koje živimo" uklapa u Zakon o državnom poljoprivrednom zemljištu. Zato se svi ovi naši Lokalci što se tiče te teme mogu slobodno držati lokala pa tako i g. Jure Stanić Opraštam mu jedino jer mislim kako se umislio da je Robin Hood pa da će uzimati od svojih neprijatelja. Ali takvih je psihoza uvijek bilo i bit će. Meni se ponekad ukaže kao da sam neki mali mrav pa sam zadovoljan što me nije bacilo na agresiju. Nego, da vidimo Lokalce kad im oduzmemo ovu temu!

    avatar

    02.05.2013. (14:03)    -   -   -   -  

  • Tomo Čović

    Aj ti Macane nama neukima reci šta i kako se točno uklapa u Zakon o državnom poljoprivrednom zemljištu.
    Evo, uzme mene kao primjer da mi dočaraš kako je tema završena. A unda uzmi kao kontraprimjer neku situaciju "amzigadrp".

    I kvragu, koliko san puta obija lokale, triba san se potpisivat ko Lokalac. Tako je kad čovik ostane bez ideja, a štaš, starost, skleroza.
    Kako god, temu prisoljena, potrovana i bez minimuma znanja o agronomiji obrađivana zemja, meni nećeš baš lako oduzet.

    avatar

    02.05.2013. (14:21)    -   -   -   -  

  • Macan

    Žaj mi je Tomo! Ne bi pojašnjava, jbg. ko shvati, shvati...

    avatar

    02.05.2013. (14:54)    -   -   -   -  

  • Edip

    Koliko ja mogu vidit čini mi se da će Marinko odustat od kandidature.

    avatar

    02.05.2013. (16:10)    -   -   -   -  

  • milica

    1,01

    avatar

    02.05.2013. (16:35)    -   -   -   -  

  • Milf

    1,01

    avatar

    02.05.2013. (17:59)    -   -   -   -  

  • kiko

    Ma ko si ti macane da nekome opraštaš ili sudiš. I ti si izgleda jedan od onih koji živi na tuđim trudima i tuđem znoju. Zašto bi ja koji sam stvarao tu zemlju bio manje vridan od tebe. S kojim pravom se pozivaš na nepostojeći Zakon. Ti nisi samo neki mali mrav, ti si krpelj. Sišeš moje trude. Ali uzalud vam sve jer vam je ovu temu oduzeo Zakon i dao je Agenciji za poljoprivredno zemljište.

    avatar

    02.05.2013. (23:15)    -   -   -   -  

  • Macan

    Kiko, ponekad me prebaci pa umislin da san dragi Bog, a o temi i Zakonu san reka isto ka i ti, nego me nijesi razumija, e

    avatar

    03.05.2013. (11:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...