Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sagittariusclassic

    ...sve ti se zmešalo, globalizam i progresivizam su danas definitivno najopasnije i najnehumanije ideje. Na žalost, i "zeleni" su samo pijuni u velikoj partiji karata uvođenja novog svjetskog poretka koji pod broj jedan, podrazumijeva zatiranje svakog individualizma. Evo ti link, pa malo progruntaj sasvim konkretne brojke:
    http://theeconomiccollapseblog.com/archives/why-is-the-world-econom y-doomed-the-global-financial-pyramid-scheme-by-the-numbers

    avatar

    24.04.2013. (21:44)    -   -   -   -  

  • Joža

    Upravo suprotno: Svjetskim elitama je puno lakše preuzeti kontrolu nad jednim centrom moći: Bruxullesom, nego kad moraju preuzimati nadzor nad pojedinačnim državama. Osim toga EU im je idealan, jer zbog jezičnih barijera među europskim narodima, manja je mogućnost da se takva nehomogena masa uspije koordinirati, organizirati i onda masovno pobunit protiv centralne vlasti iz Bruxellese - pa će elite koje vladaju Bruxellesom moći odrješitih ruku raditi protiv interesa takvog razjedinjenost naroda, bez straha da će se isti koordinirano pobuni.

    avatar

    26.04.2013. (10:55)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @sagittariusclassic: hvala na poveznici, ali ne shvaćam što se to meni "zmešalo"? Koliko vidim, zmešalo se tebi, jer u najmanju ruku ne znaš što je "progresivizam":

    @Joža: Upravo suprotno: Svjetskim elitama je puno teže preuzeti kontrolu nad jednim centrom moći. Kvaka je u tome KOLIKO ima moći i kako se može organizirati protumoć. Ovakvi apsurdni autisti kao što su Hrvati za njih su idealni.

    avatar

    26.04.2013. (23:56)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    https://blog.dnevnik.hr/sagittariusclassic/2013/03/index.html#dan9

    avatar

    27.04.2013. (07:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...