Komentari

magarac-jedan.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • sagittariusclassic

    ...na internetu, jedan napiše glupost. U sljedećoj minuti, njih još 10 prepiše tu glupost. Od tih 10, još njih 1000 prepiše isto i tako se rađa neka nova "istina". Da bi korisnik interneta, mogao razlučiti glupost od relevantnog, istinu od laži, informaciju od dezinformacije, potrebno mu je svladati - klasičnu naobrazbu!
    Škola, klupa, knjiga, teka i Gospodin Profesor!...:)

    avatar

    20.04.2013. (20:03)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    @sagittariusclassic

    amen!

    avatar

    20.04.2013. (20:09)    -   -   -   -  

  • kulerica

    I mediji i opća društvena klima već godinama rade na zaglupljivanju ljudi. Propagira se neznanje i površnost, a erudicija i snalaženje u širem korpusu znanja postaju neka vrsta "čudaštva". Naravno da im je to u interesu, jer neukim pukom mnogo je lakše manipulirati, nego inteligentnim i učenim. Šteta je samo što ljudi to ne prepoznaju i što olako pristaju na to.

    avatar

    21.04.2013. (01:37)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Magarac jedan!

    @sagittariusclassic

    amen!

    I ja bum isto Amen!

    To je bit....trebaš barem odprilike neki klinac znati, da razlučiš dobru informaciju od loše.

    Ja obožavam pisati gluposti po internetu.
    Laganje i dezinformiranje je umjetnost, hahahaha.

    avatar

    21.04.2013. (09:17)    -   -   -   -  

  • Vazektomija

    Prosječni današnji teenager ima pristup informacijama veći nego CIA u vrijeme rušenja Berlinskog zida... Ali to ih ne čini niti pametnima niti informiranima

    avatar

    21.04.2013. (09:23)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ma, to što taj srednjoškolac misli, mislili su svi srednjoškolci u dobi kad imaju 15-16 godina, to uopće nije relevatno. bitnije, i gore, jest to što tako misle odrasli koji donose odluke o tome što će se učiti i kako će se stjecati znanja. puno se družim s nekim prilično sjajnim profesorima, koje u njihovu radu, više od države i ministarstva, koče njihovi vlastiti kolege sa svojim zastarjelim stavovima i načinima prenošenja znanja.

    avatar

    21.04.2013. (09:33)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    to je ono što se potiho zove spuštanje kriterija, ali službeno mu se obraćamo s novi pedagoški standardi...nekako mi je drago da sam odrasla i obrazovala se barem dijelom po starom standardu

    avatar

    21.04.2013. (10:29)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    @kulerica možda je to i kao neko opravdanje ovima iz medija i vrha vlasti, možda tako lakše opravdavaju svoju glupost i neznanje. eto oni su samo dio naroda, daju mu ono što on želi.

    @alexxl nije problem u sprdanju i pisanju gluposti po internetu koliko kad gluposti postanu temelji po kojima se ravnamo i radimo.

    @Joze slažem se, ipak je bitnije što se i kako radi s dostupnim informacijama, kako ih se koristi i koristi li ih se uopće.

    @Bookeraj ne bi bio meni problem da je to samo stav srednjoštolca, jer on samo ponavlja ono što već godinama slušamo i od odraslih.

    @ Joanna has left Stepford da to jest smanjivanje kriterija pod maskom pedagoških standerda, ljubavi, slobode, tolerancije...

    avatar

    22.04.2013. (07:51)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Svojevremeno sam na nekom forumu istrčao s upitnošću glorifikacije zaglupljivanja, vezane uz "Diesel Jeans" reklamnu kampanju koja je uvrnutom metodom prefriganih "spin doktora" propagirala "Be Stupid"... pa su me malo čudno "gledali"...
    A ovi su odlično procijenili ciljanu skupinu u nastajanju...

    avatar

    25.05.2013. (02:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...