Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • fra gavun

    Puno toga se 'mi' nismo sjetili ali to se ne može ni sagledat na prečac
    pa će to pomalo nadolazit.

    avatar

    19.04.2013. (00:36)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Što se tiče brendiranja i geografskog podrijetla to moraju proizvođači sami tražiti. Njihova indolencija prema ovakvim stvarima govori o tome da im je vino, pršut i sl. samo dodatna zarada a ne i jedini (pravi) posao.

    avatar

    19.04.2013. (03:31)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    teran 5 para ne vredi! previše je robustan i dok ga ne savladaju i zauzdaju s nečim-ostače terančina! ma slovenci seru, a oni su maznuli makedoncima ajvar i zaštitili ga pred nosom jer su u ex yu kontrolirali svu prodaju. sače još ispast da je plavac ustvari podsorta mariborske plavine i onda smo na mjestu!

    avatar

    19.04.2013. (05:37)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Dugo nisam pio Teran, a volim ga. Nije lijep povod, ali eto, podsjećanje će napraviti svoj dio marketinga, a ja ću ga naći i pod nazivom Teran, Tjeran, Tijeran, ako treba i nareT ili kako već ;)

    avatar

    19.04.2013. (09:16)    -   -   -   -  

  • Lisica Mica

    Sposoban smo i okretan narod. Psi laju, karavane prolaze.

    avatar

    19.04.2013. (09:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ljudi su općenito nepismeni i indoletni. i čekaju da im netko drugi sve odradi. i tko je kriv? država... uvijek i svagda...

    avatar

    19.04.2013. (10:17)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Ne brine me što ode prošek i taran, bojim se da će
    negdje otići i teren gdje raste teran. Lipi pozdrav:)))

    avatar

    19.04.2013. (16:25)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Izgleda da možemo biti samo 'za dom spremni', ali teško da možemo nešto smisleno 'za dom učiniti'!
    Odkako je Hrvatska slobodna zemlja,iako od srpskog agresora teško oštećena,puno se tog za zemlju dobrog učinilo.Mi imamo autoceste koje ni najrazvijenije zemlje nemaju.Voda,telefon i struja su stigli u mjesta koja su za srpskog,titovog režima o tome samo mogli sanjati.Izgleda da si slijep ili se slijepim praviš na vrijeme onda prije dvadeset godina i sada.A što se Jadranke Kosor tiče,izbačena je jer budalama pametan uvijek smeta.Eto,zašto je tebi uvik Hrvatska trn u oku,povraća ti se i kad se ono "hrvatski" spomene?Zato što si nitko i s tobom SOTONA upravlja,otrovan si i samo znadeš mrziti nevine...
    Zašto si izbrisao moj komentar upućen na E.P u postu POVIJEST je započela!?
    Da li ti uopće znadeš tko je taj tip i tko se krije pod tim inicijalima?
    Znadeš li tko je "modesti blejz"?
    Opameti se barem pod stare dane!

    avatar

    22.04.2013. (06:51)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @ljelja
    Samo si djelomično u pravu. Osim toga naši proizvođači jednostavno nisu naučili ( a tko ih je tome trebao naučiti?) jer se za vrijeme socijalizma/komunizma o tome nije vodilo računa, osim toga nije bila u tolikoj mjeri razvijena individulana proizvodnja vrhunskih proizvoda (nažalost!).
    Zadatk vlasti je da potakne proizvođače i da ih se uputi na proceduru koju je potrebnno sprovesti da bi se neki proizvod 'brandirao' umjeto da pišu pamflete o 'medu i mlijeku' kad uđemo u EU. Jer to nije ni jednostavan i jeftin postupak. I tu je vlast zakazala.

    @malo ti malo ja
    Slažem se. U ovom tekstu teran je, međutim, samo poslužio kao primjer kako se kod nas ne vodi briga o važnim stvarima već o onima koji DANAS za opstojnost i napredak Hrvatske nemaju više nikakve važnosti.

    @navrati...
    Zaista si dosadan ko proljev. Vjerohjatno već i vrapci na krovu pjevaju da ne volim Hrvatsku i da sam Sotona. No to je tvoje mišljenje o MENI i neka stoji da se može pročitati i takvo mišljenje. Povijest će pokazati tko je od nas dvojice bio u pravu: ti koji si život uglavnom živio u tuđini i koji zbog toga 'jako' voliš Hrvatsku ili pak ja kojim sam cijeli život proveo u njoj i proživljavao s njom sve dobre i loše dane. Ali badava je to tebi pričati. Tvoje su oči zastrte mržnjom prema svakom tko ne misli kao ti pa je pišeš kako pišeš.

    Tvoj komentar na E.P. u postu Povijest je započela obrisao sam jer si vrijeđao mojeg čitatelja. Znam tko je on. Pače pročitao sam i njegovu vrlo dobru knjigu koju je nedavno izdao, a pročitat ću i drugu čim se pojavi u našoj knjižnici.

    Naravno da ne poznam 'modesti blejz' no ja ne pratim njezine tekstove zato što je znam ili što mi se sviđa već zato što su mi njezini pogledi bliski. Mnogo bliskiji od tvojih šovinističkih i nacionalističkih (ne nacionalnih).

    avatar

    22.04.2013. (20:21)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Volim tvoju gorku duhovitost. "EU-Ropske unije", kažeš :))

    avatar

    25.04.2013. (10:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...