Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • catwoman

    Tekst poslao Toluen. Sumnjam da će se javiti, niti ne zna da sam ga ovdje objavila.

    avatar

    16.04.2013. (23:54)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Sve se jasno vidi o čemu se radi, ali : mi smo ' fini ' i ' pristojni ', pa kada nam se bilo što tako ' kulturno ' i ' civilizirano ' upakira, ne možemo valjda odbiti ? Tradicija je ipak tradicija.

    avatar

    16.04.2013. (23:54)    -   -   -   -  

  • catwoman

    U vezi ove teme u pošt. sandučić stiglo je mišljenje jednog čitatelja, kaže da se nije mogao ulogirati da upiše komentar :

    " Malo sam potražio no nisam našao da je legalizacija DIREKTNO jedan od onih 10 uvjeta. No možda se skriva unutar tumačenja a tih 10 uvjeta su: (podatak iz Slobodne Dalmacije s kraja 2012):

    - potpisivanje privatizacijskog ugovora za Brodosplit i poduzimanje potrebnih mjera kako bi se pronašlo održivo rješenje za brodogradilište 3. maj i Brodotrogir u cilju dovršenja restrukturiranje brodogradnje;
    - provedba kratkoročnih mjera razrađenih u rujnu 2012. za jačanje učinkovitosti pravosuđa i smanjivanje broja zaostalih sudskih predmeta;
    - prihvaćanje zakona kako bi se osigurala provedba sudskih odluka i smanjenje broja neprovedenih odluka;
    - uspostava Povjerenstva za sukob interesa kako bi moglo započeti s radom;
    - prihvaćanje novog zakona o pravu na pristup informacijama kako bi se pojačao pravni i administrativni okvir u području pristupa informacijama;
    - prihvaćanje zakonskih akata kako bi se osigurala provedba zakona o policiji;
    - dovršenje izgradnje graničnih prijelaza na neumskom koridoru;
    - zapošljavanje graničnih policajaca u skladu s ciljanim brojem za 2012.;
    - dovršavanje i usvajanje strategije o migracijama s jasno definiranim mjerama za integraciju najranjivijih skupina migranata;
    - jačanje kapaciteta za prevođenje i reviziju pravne stečevine kako bi se ta zadaća ispunila do dana ulaska u EU.

    Mislim da je legalizacija dio ove zadnje stavke jer pravna stečevina je zapravo legalizirana imovina - primjerice ako kupuješ neku nekretninu u RH da znaš da nećeš kupiti mačka u vreći. E sad to što 90% toga nije legalizirano i predstavlja nemogući trošak, to je zapravo skrivena poluga moći kojom EU i oni koje to tamo interesira mogu ostvariti zapravo neke sasvim druge ciljeve, a to je jeftino se dokopati imovine koja će kasnije, kada uđemo u EU vjerojatno vrijediti više, jer je RH DRAGULJ kakav ne postoji nigdje na teritoriju EU po svojim prirodnim karakteristikama.

    avatar

    18.04.2013. (16:03)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    Naravno. Ljudi mi pricaju kakvi brodovi i brodice staju tamo po obali, ocito je da je Hr na piku najvecih Euro/americkih grabezljivaca... A poimanje "kulture" i "civiliziranosti" kao prihvacanja bilo kakvog grabezljiva ponasanja u celofanu je opsesija nasih mediokriteta kojom skrivaju svoju naivnost, kukavicluk i "razlikuju se od srba".

    Rezultat silnog dupeuvlakastva je toliko vidljiv da to zaista pece za oci.

    avatar

    19.04.2013. (12:45)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Semper Contra Virus-Buha!

    Bloger Semper Contra je opasan virus,parazit opasniji od buhe!Neumoljivo skače od bloga do bloga,izaziva nered a nepodnošljiva je istina da se brzo razmnožava pa ga teško preduhitriti i uništiti.On je ženka a mužjak mu bloger Neverin i ova dva virusa na računalu time sebe drže za budalu!

    Opasan sam virus ja
    nisam sam,nas su dva
    ja sam Semper,on Neverin
    nama triba oštar klin
    koji će nas veseliti
    i nikada odseliti
    sa nijednog računala
    tako kod nas jest budala.

    Posljedice ugriza buhe su fatalne dok ugriz virusa Semper Contre i njenog Neverina mogu biti još fatalnije.Pokušajmo se zaštiti ovih virusa-parazita!

    Bloger Neverin se zainatio sa Semper Contra a ovaj mu uzvratio ugrizom ustremivši se izravno na stražnjicu.Umalo ga i za guzicu nije ugriza!

    Ugrizi me di god oš
    za guzicu nemoj još
    ostavi za drugi put
    kad ne budeš tako ljut.

    Utipkati naslov i otvorit će se uz fotografije na stranici neovisnoj o hrvatskom blogu.

    avatar

    24.04.2013. (09:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...