Komentari

alkion.blog.hr

Dodaj komentar (75)

Marketing


  • putGradine

    Mislim da tvoje Svjetlo u tami dobro zna kako pripremiti kozice i baš vam "zavidim" na tim morskim plodovima i još kad znam da je sve friško ulovljeno...ma, ko to more platit...

    avatar

    07.04.2013. (20:55)    -   -   -   -  

  • dado69

    jep imaš pravo meni puno ukusniji gamberi nego škampi...meni je i grancevula jako jako fina...

    avatar

    08.04.2013. (07:23)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    prodao bih se za morske plodove...

    avatar

    10.04.2013. (10:10)    -   -   -   -  

  • alkion

    Diogenesu, dođi ljetos malo do Pule, svrati na Bunarinu i dogovor je pao...

    avatar

    10.04.2013. (12:49)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    ovako i onako ću na ljeto do Rovinja
    a štoviše, baš sam i sad za uskrs bio
    a i ljetos također
    a ljetos sam onda potegao i do Pule na jedan dan
    pa tko zna, nije isključeno da i ove godine potegnem
    tako da - pazi šta pričaš ;)
    kad su plodovi mora posrijedi ne treba mi dvaput reć!
    počni skupljati zalihe :D

    avatar

    10.04.2013. (13:40)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Pozdrav!
    Svrati da Dara nije sama...
    Šalim se...

    avatar

    10.04.2013. (14:39)    -   -   -   -  

  • alkion

    Diogenesu, nemaš nikakvih dvojbi, svrati i možemo otić na jedno zajedničko kočarenje, malo proćakulat i uživo se prepoznat. Naravno, ako se što nalovi olako to i potamanimo u slast...
    Mirche: nisam siguran da sam shvatio ovu tvoju šalu??? U donjem postu je netko mimo moje volje obrisao tvoju pjesmu (pretpostavljam da je to uredništvo bloga)...

    avatar

    10.04.2013. (15:35)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Srdačno se preporučujem za degustatoricu! Nisam ni sitničava, ne mora biti bolje od škampa...

    avatar

    10.04.2013. (17:34)    -   -   -   -  

  • alkion

    Dotorice, dogovor kuću gradi, a nekmoli malo škampova... Kaj ne? ...:)))

    avatar

    10.04.2013. (19:45)    -   -   -   -  

  • gorski vjetar

    mmmm kozice fine... i. ukusnije od škampi :)

    avatar

    10.04.2013. (20:25)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Alkion,ne moramo za to razbijati glavu.
    Shvatio ili ne,svejedno...
    Ja obično pišem što me inspirira a kako će tko razumiti je njegovo.
    Eto,ja sam i zaboravio da sam stihove o Dari poslao a da su tu bili pa ih uredništvo maklo,ne virujem...
    Kad bi to uradili onda bi izbrisali najprije moj post koji govori o Dari...
    Bez obzira na sve,svako ti dobro i pozdrav!

    avatar

    11.04.2013. (19:38)    -   -   -   -  

  • Elyca

    šteta je kidat glave....ooooo koja šteta!

    avatar

    16.04.2013. (11:05)    -   -   -   -  

  • Elyca

    moram te kaznit :-***)))))

    avatar

    16.04.2013. (11:05)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Dona
    Suncokretica ti je dobro rekla.
    Po mom mišljenju onako se nebi izrazila nijedna pametna žena.
    Ni najprimitivniji muškarac u svom muškom društvu se onako nebi izrazio.
    A tko zna,možda je kod Podravaca tako...
    A što se mozga tiče,kod tebe je sigurno nerazvijen pa ti briši moj komentar zbog istine koju ti prostirem...
    U pravu je i Alkion.

    Ispričavam se za ovo iznad koje sam poslao kao komentar na post kod Done.Jednom je već izbrisala,poslao sam opet,htio sam samo ukazati na to da je sa osobama poput nje teško komunicirati jer takve ne trpe istinu.Eto i ti se boriš s njom.Čini mi se da se samo uzalud troši vrijeme i gube živci.
    Srdačan pozdrav ti šaljem!

    avatar

    22.04.2013. (07:09)    -   -   -   -  

  • ~Matein svijet~

    Hvala ti na pohvalama i savjetu :)) Nažalost, to je začarani krug s roditeljima i djecom.

    Nisam baš neki ljubitelj hrane, u zadnje vrijeme ne mogu ništa jesti, ne sviđa mi se više ništa, ali možda bi mi bilo dobro probati to što si naveo jer bi to bilo nešto novo u mojoj prehrani. :)

    avatar

    22.04.2013. (15:54)    -   -   -   -  

  • alkion

    Mirche: cjenim i poštujem tvoje pravo i tvoje mišljenje na poruku posta blogerice Done, ali usprkos tvom izvinjenju, ne vidim razloga da tu diskusiju seliš na moj post o bogatstvu našeg Jadrana i hrani koju nam pruža. Ja osobno, kad me netko ne želi u svom "domu" (kao što Dona ne želi tebe) više taj dom ne posjećujem i lišavam ga "časti" svog prisustva. I još jednom, blog, a i život uopće, ja osobno ne shvatam kao bojno polje niti kao bilo kakvu borbu. Meni je blog zabava i ne zamara me potreba da bilo kome dokazujem svoju ili bilo čiju istinu. Dovoljno sam veliki i odrastao da mi je moja istina samodostatna...

    avatar

    22.04.2013. (20:48)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    :))))))) Došla ja loviti kozice i čitati o bogatstvu našeg Jadrana.... a u "mrežu" mi se upleo neki neželjeni "ulov".... :))))))))
    Nikada nisam jela kozice.

    avatar

    23.04.2013. (18:01)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Alkion
    U pravu si jer je tvoj blog a što se mene tiče ti izbriši.Samo me čudi kad ti tako smeta što odmah nisi izbrisao,dok držiš znači odgovara ti bez obzira na tvoje predike.A što se Done tiče i to da me ne želi kod sebe,to mi je jasno kao što je jasno i njoj iz kog razloga ju ne želim a moji brojni stihovi o njoj su joj kazna za njeno antihrvatstvo,njen komunizam-titoizam.Postovi su joj takve prirode koji veličaju one koji su umorili na stotine tisuća mojih nedužnih sunarodnjaka.Bleiburg,križni putevi itd.Rekla je i sam si čitao da na moje Website ne ide (imam ih tri) i sve su neovisne o hrvatskom blogu i da tamo nikad neće doći.I netko će naivan to virovati,viruje i Alkion a neću reći da si naivan koliko si i Bogu grišan.Kad sam na mojim Website objavio sve ono o njoj,bilo je otvoreno polje za komentiranje.Nisam se mogao braniti od silnih uvrida,psovki,prijetnji svakakve vrste.Zato sam uklonio polje za komentare uopće.Preporučio bih joj salaš i govedarstvo,Podravina pogoduje tom,samo bi mi bilo žao krava koje bi se njenom pažnjom brzo razbolile...Jedno pitanje,zašto vrsnio bloger

    avatar

    23.04.2013. (21:07)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Alkion
    U pravu si jer je tvoj blog a što se mene tiče ti izbriši.Samo me čudi kad ti tako smeta što odmah nisi izbrisao,dok držiš znači odgovara ti bez obzira na tvoje predike.A što se Done tiče i to da me ne želi kod sebe,to mi je jasno kao što je jasno i njoj iz kog razloga ju ne želim a moji brojni stihovi o njoj su joj kazna za njeno antihrvatstvo,njen komunizam-titoizam.Postovi su joj takve prirode koji veličaju one koji su umorili na stotine tisuća mojih nedužnih sunarodnjaka.Bleiburg,križni putevi itd.Rekla je i sam si čitao da na moje Website ne ide (imam ih tri) i sve su neovisne o hrvatskom blogu i da tamo nikad neće doći.I netko će naivan to virovati,viruje i Alkion a neću reći da si naivan koliko si i Bogu grišan.Kad sam na mojim Website objavio sve ono o njoj,bilo je otvoreno polje za komentiranje.Nisam se mogao braniti od silnih uvrida,psovki,prijetnji svakakve vrste.Zato sam uklonio polje za komentare uopće.Preporučio bih joj salaš i govedarstvo,Podravina pogoduje tom,samo bi mi bilo žao krava koje bi se njenom pažnjom brzo razbolile...Jedno pitanje,zašto vrsni bloger Bocacciozg ne voli tebe ni Donu ni Modesti Bljez ni Semper Contra i brojne one koji su iste vrste poput vas?Zato jer ne vrijedite ničemu u pravom smislu.Otac Modeste Blejz Rašeta je kao general srpske vojske klao Hrvate za domovinskog rata a eto ti sa tom surađiješ a zašto sve navedene ni ja ne volim,sad ti je jasno.Mani se ti sa svojom Donom onog prodavanja jaja pod bubrege,nije to nikakvo slobodno mišljenje na blogosferi već vaša smišljena podvala onima koji to ne zaslužuju a stigli ste u isti đavliji začarani krug pa ako vam tamo godi tu i ostanite.Mene k sebi sigurno nećete privući.

    avatar

    23.04.2013. (21:41)    -   -   -   -  

  • alkion

    Dona: ulov je ulov, ma koliko mi šutjeli o tome, a Mirkec je ipak naš i ja ga volim kao što majka voli svoje retardirano dite. Kako da ga se čovjek odrekne???
    Mirczhe: ja brišem samo uvredljive i zlonamjerne komentare. Na ovim stranicama su svi dobrodošli bez obzira na vjeru, nacionalnost, političku opredeljenost, pa čak i nacionalistički naboj. Jedini kriterij je kulturno i civilizirano ponašanje.
    Što se tiče tvog pitanja: zašto me bloger Bocacciozg ne voli? Iskreno, ne znam i nimalo me to ne zanima. Za razloge ćeš ipak trebati priupitati njega. Ja ovaj blog i ne pišem da bi me netko manje ili više volio ili ne volio. U životu imam dovoljno osoba koje mene i koje ja volim, a u svom srcu imam dovoljno kršćanskog duha da mogu voljeti cijeli svijet. Naime moja definicija velikog čovjeka je da ima svoj osobni stav i da je spreman sve ljude ovog svijeta prihvatiti i oprostiti im grijehe i pogreške. Ja sam spreman, kao što vidiš prihvatiti i tebe i tvoje stavove bez obzira što su mi strani i neprihvatljivi da bih se ja osobno po njima ponašao.
    Što se tiče mog đavljeg kruga i da te u njega neću privući!?!?! Pa ne znam uopće otkuda ti ideja da te ja u tom krugu i želim????
    U stvari daleko mi je interesantnije pitanje: što ti uopće tražiš na ovim mojim stranicama i što to uopće želiš reći o meni, a da to ja već nisam i sam napisao? Pa ja se svog života i svojih ideja i shvatanja svijeta i ljudi ne stidim i ni od koga ih ne krijem. Misliš da si otkrio toplu vodu kad mi kažeš da sam bivši komunista, da sam volio bivšu državu jer mi je u njoj bilo lijepo i dobro, kad ustvrdiš da volim Donu ili Modesti? Pobogu pa to je bjelodano iz skoro svake moje izjave ili svakog komentara. Meni je žao što te razočaravam, ali ja volim biti u društvu pametnih i počesto pametnijih od mene - nije li i naša narodna: "s kim si onakav si".

    avatar

    23.04.2013. (23:28)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Alkion
    Sve je to samohvala,prezentacija samog sebe,izlaz tražiš u naglom ponižavanju drugih kao i mene kad ti se nešto prostre istinito.Pokušavaš pobiti istinu neistomišljenika i na najgrublji način.Budi zadovoljan poput Done za one krasne stihove na mom Website...Eh,kad bi ti i jedan % bio plemenit kako se pokušavaš dokazati!

    avatar

    24.04.2013. (07:47)    -   -   -   -  

  • alkion

    Mirche: normalno da je moje pisanje na blogu samohvala i moja prezentacija sebe u najboljem svjetlu. Pa ja sebe i vidim u najboljem i najsavršenijem obliku i sebe volim ponajviše na ovom svijetu.
    Nigdje ja ni u jednom trenutku ne pokušavam pobiti istinu neistomišljenika - ja jednostavno iznosim svoj stavove i poglede na svijet, okolicu i sebe samoga, upravo onako kako mislim i smatram da je dobro i u nekakvom kršćanskom ubjeđenju, kao što uostalom vjerujem da i ti činiš.
    Nažalost na tvom Website nisam nikada bio - skrušeno i skromno priznajem da mi je kompjutersko znanje jako slabo i jedva da sam i ovo na blogu uspio donekle pohvatati. Tako da sam s tvojim literarnim uradcima upoznat jedino dok ti bezobrazno i bezobzirno blatiš poveliku skupinu blogera. Izuzetak je, moram priznati, ona pjesma za Uskrs koju si ostavio i kod mene u komentarima.
    A što se tiče moje plemenitosti? Pa, najiskrenije, uopće ne vidim razloga da tebe ili bilo koga na blogu brine moja plemenitost. Ne vidim uopće razloga da se diskutira bilo o mojoj bilo o tvojoj plemenitosti kad se nismo nikada niti sreli u životu, a kamoli upoznali da bi o tako velikoj i važnoj osobini pričali. Meni je bitno da ljudi i osobe iz mog neposrednog okruženja budu zadovoljni mojom osobnošću, mojim karakterom, mojim ponašanjem i na kraju, zašto ne, i mojom plemenitošću.

    avatar

    24.04.2013. (21:52)    -   -   -   -  

  • navratikodmirka

    Alkion
    Nikoga ja ne napadam niti blatim.
    Blogeri na koje misliš napadaju i blate svojim pisanjem sami sebe.A ono što ja o njima ili tekstom ili stihom je ukor za nepromišljenost,za njihove smišljene podvale drugom.Rekao sam ti da nisam ni Modesti Blejz ni Semper Contra ni E.P tzv. Edward Prager došavši iz Leskovca se koristiti besplatno hrvatskim blogom i antihrvatski djelovati,nisam ni Alexxl,nisam ni Dona ni Alkion niti Marchelina...
    Ne moram ponavljati nekoliko puta istu stvar da opovrgavam tvoje tvrdnje kao i dvrdnje iznad navedenih da iznose svoje mišljenje javno,baš onako kako oni stvari vide.To je laž jer to su samo namjerna antihrvatska djelovanja,da se zemlji Hrvatskoj,naudi,u svijetu je nikakvom prikažu.Poput medija koji se financiraju izvana od bogatih zemalja da bi se Hrvatskoj naškodilo.I ja se upravo borim kontra takvih na svoj način.Mislim da si me sada razumio.A ovaj tvoj zadnji post je nepolitički i nema veze sa ovim pisanjem no tvoji politički komentari zvuče odbojno,zločasto,mržnjom zadojeno.

    http://www.mojarodnagruda.de

    Na ovom mom najnovijem Homepage u postu "Dobrodošli kod Mirka" ćeš naći imena mojih Website.Izaberi ovu drugu po redu i tu će ti biti jasnije zašto sam ja ovakav kakav jesam.
    Bez obzira na tvoju grubost prema meni u ovom komentaru,ipak pozdrav i svako dobro!

    avatar

    25.04.2013. (07:44)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ma Mirche, draga dušice, ja uopće nemam namjeru posjećivati tvoje stranice i tvoja pisanja kao niti tvoje literarne uratke koji su na nivou stihoklepstva i meni su em nezanimljivi em nemaju meni potrebnu umjetničku notu. Jednostavno rečeno, nezanimljiv si mi i kao poeta i kao čovjek, ali se, poput svakog dobro odgojenog domaćina, ponašam uljudno i kulturno prema tebi dok god gostuješ na mojim stranicama i to gostovanje bude ovako kao do sada - kulturno i bez vređanja na bilo kojoj osnovi.
    Također poštujem i tvoje pravo na tebi svojstveno mišljenje i o meni i o svim nabrojanim blogerima. Poštujem i tvoju paranoičnu ugroženost od svih nas i tvoje pravo da na tu ugroženost i reagiraš, ali nikako ne poštujem tvoj apsolutizam i samo tvoje pravo da voliš ovu državu (u kojoj, usput budi rečeno i ne živiš i iz koje si pobjegao). Nikako ne poštujem da mi uopće možeš i smiješ biti niti savjetnik, niti kriterij a još manje sudac kako ću i koliko voljeti državu u kojoj živim, radim, volim, tugujem, snalazim se da preživim, borim za dobrobit i blagostanje meni dragih osoba. Nemaš ama baš nikakva prava da mi propovedaš čak i u situaciji ako poželim da rušim njenu aktuelnu vlast i tražim bolju, sposobniju i meni za život i rad prihvatljiviju. Ja ovdje živim i ja ovdje imam sva prava koja mi Ustav i zakoni garantiraju, a tebi ako to ne odgovara izvoli, dušo moja, vrati se ovamo, dođi da isti kruh kusamo i onda možemo pokušati da u isti rog pušemo...:)))
    I da, možda si primjetio da su svi moji postovi apolitični, ali nažalost, u današnje vrijeme je teško biti apolitičan pa su mi mnogi komentari politički obojani. Ja se svojih političkih stavova i ubjeđenja ne stidim i u svojoj osnovi su ta uvjerenja već decenijama nepromjenjena...:)))

    avatar

    25.04.2013. (21:23)    -   -   -   -  

  • alkion

    E vidiš, ovo se zove zlorabiti moju dobrotu. Rekoh ti da meni možeš pisati svašta, ali o mojim gostima na mom blogu ne dozvoljavam i radi ovog napisanog za Modesti brišem ti ovaj komentar!
    I usput rečeno, evo ti odgovora otkud znam da ono što pišeš meni nema nikakvu niti umjetničku niti sadržajnu vrijednost...

    avatar

    26.04.2013. (07:03)    -   -   -   -  

učitavam...