Komentari

nemezis.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • podijeljena1

    Nisam baš sigurna za slučajnosti. Mislim da se ipak dešavaju i one. Čak i neke prekretničke. No, svejedno je zašto se dešava, na koncu. Desi se ili ne. Više me čudi tvoja neoduševljenost Zagrebom. Ja upravo dolazim puna entuzijazma i jako mi je falio poslije faksa, a tek smo ofirali, jer nisam imala baš vremena za pravo upoznavanje. Također s oduševljenjem bacam u smeće gumene čizme i proširujem kolekciju štikli. Posve uvjerena da nikada neću učiniti suprotno. Na posao niti do sada nisam odlazila nenašminkana, a još ću izbaciti i traperice. Isto s oduševljenjem. Tko zna, možda se pokaže da nisam snivala dobro, ali za sada sam uvjerena da postajem Purgerica od glave do pete i ZAUVIJEK!

    avatar

    04.04.2013. (17:57)    -   -   -   -  

  • dado69

    tmuran neki post :-(...ne volem ta neka istrenirana stanja draža mi spontanost...mislim da sam jedini koji je tajnu pročitao na jedvite jade,baš sam se mučio nije mi sjela nikako....

    avatar

    04.04.2013. (18:22)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    @podijeljena1: jako me na mene podsjećaš prije pešest godina kad sam se isto tako nabrijavala na štikle i kostimiće i Grad :) Ali, živjela sam u Rijeci prije Zagreba...i tu jednostavno nema usporedbe za mene. Osim toga, malo sam se i umorila od sebe takve- uvijek po špagi. Nje mi to prirodno stanje :D Sve je to stvar faze u kojoj jesi a reć bi da si ti u seks i grad fazi :) Uživaj dok traje, možda će zauvijek, možda neće, al to i nije bitno u ovom trenutku ;)
    @Dado69: ma nije tmuran, kaj je tmuran?? Nije sjela ni meni, ali došla je do mene u tajnovitim okolnostima, pa reko ajde...nađe se ponešto lijepo i vrijedno, ali preamerički. A što se istreniranih stanja tiče, ako po prirodi nisi naročito vedra i normalna osoba a želiš biti, trening je nepohodna stvar. Vjeruj mi. :)

    avatar

    04.04.2013. (19:22)    -   -   -   -  

  • Kupina.

    Ja ne vjerujem u slučajnosti. :)
    Život je previše divan, jednostavan i kompleksan istovremeno, i ljudski životi koji se isprepliću, da sam se više puta uvjerila da to nikako ne mogu biti slučajnosti. :)
    Drago mi je da si našla blokić, očito ti je trebao. :)
    To je Nemezis iz prošlosti podmetnula budućoj Nemezis, pogotovo kad je počela misliti da neće sve stići u pet mjeseci napraviti. :)
    Meni je ovaj post jako jako lijep. I daje nekakav dobar osjećaj u trbuhu. Jako mi je drago radi tebe, što si se tako "na vrijeme" prisjetila stvari koje su bitne za tvoj osobni rast. :)

    avatar

    04.04.2013. (20:31)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Meni je ovo jedan jako lijepi post,pun nekog optimizma i suočavanja sa samim sobom;sudar prošlosti,sadašnjosti i ljepše budućnosti.
    Ni ja ne vjerujem u slučajnosti vjerujem samo da se nešto dešava u točno datom trenutku s nekim razlogom kojeg možda ne shvatimo uvijek i odmah,ali razlog postoji.
    I Dado sori,ali ne mogu se složiti s tobom ovaj put iako sam jako spontana osoba,ali...istrenirana stanja mogu biti toliko divna i bitna i važna za cijeli jedan svoj rast,razvoj i napredak

    avatar

    04.04.2013. (23:44)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    i ja sam neodusevljen Zagrebom rado otišao poslije nekoliko godina.

    avatar

    05.04.2013. (09:35)    -   -   -   -  

  • builderica

    Koliko bi ih samo uspjelo da su izdržali još jedan dan!!! Ja sam kroz svoj sad već dugi radni staž sva ta predavanja prošla razgovarajući sama sa sobom....Uspjela sam sačuvati optimizama i sada kad optimizam ne služi ničemu osim tebi samom da ostaneš pri pameti ....vjerujem i dalje da će ovo ludo vrijeme proći i sunce zasjati ,pa i u Zagrebu ukojem ga gotovo ne vidjesmo već četiri mjeseca ...lijep pozdrav i svako dobro želim:-)

    avatar

    05.04.2013. (10:41)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Najčešće je život malo da bi se došlo do sebe, ali smisao upravo i je u nastojanju ;)

    avatar

    05.04.2013. (12:16)    -   -   -   -  

  • Nellie

    meni je ovo ok. jer nista se zaista ne dogada bez razloga..a znam da ces ti znat iscitat ono sto si davno zapisala :)

    avatar

    05.04.2013. (13:24)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Jako lijepo napisan post. Ja vjerujem u slučajnosti, to govorim iz moga iskustva, a i iz knjiga, primjerice, Junga, kojeg sam obožavala, čitala sam ga u mladosti i osjećam ga kao jednim od mojih duhovnih roditelja.
    I Jung i Freud su pisali o slučajnostima i omaškama, meni su se događale slučajnosti ili sinkronicitet, nekima sam zahvalna. Ne slažem se s nekim prethodno iznesenim tvdnjama, vjerovanje u slučajnosti ne mora biti new age filozofija........A što se tvog nastojanja tiče, dobro je da radiš (radimo) na sebi........

    avatar

    05.04.2013. (13:35)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Nešto si mi komplicirana ali nema veze.......Pozdrav ex @zenta

    avatar

    05.04.2013. (17:39)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ''-ono što mislim se intenzivno odražava na rezultat''

    ovo mi je nekako zapelo za oko... misli kreiraju našu stvarnost - mislila sam - makajgod!

    živa istina!

    avatar

    05.04.2013. (18:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...