Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • catwoman

    Posvećeno svekolikim dragim Šaptačima ... :-)

    avatar

    23.03.2013. (21:27)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    Momak je svojim primjerom pokazao srz osobnog djelovanja.
    Isto tako, rekao je dvije kljucne stvai:
    - sadasnji sistem ne sluzi nikome - cak ni njegovim odrzavateljima, sisuci energiju i ljudskost iz njih i odbacujuci ih kao prazne ljusture nakon sto ih iskoristi za hranjenje sama sebe
    - novi sistemi, bazirani na davanju, rastu i otvorenosti, moraju biti kao open-source programi - dostupni svima koji ih zele, ali nikoga ne prisiljavati na sudjelovanje, sto je temeljna odlika babilonskih sistema kontrole (dovoljno je pogledati povijest) - prisiljavanje, nasilje i unistavanje - takav pristup moze izuzetno pomoci inteligentnim i hrabrim ljudima Balkana, kao i jalnima, zeljnima kontrole, laznih identiteta - prvima zbog brzeg rasta, a drugima zbogmogucnosti oslobadjanja od vampirskih obrazaca ponasanja.

    Mozete proguglati i pogledati uspjeh inernetske valute "bitcoins" koja je samo jedna u nizu tehnika obilazenja bankarskog i vladajuceg sustava.

    avatar

    24.03.2013. (04:49)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Gordiane, hvala za konstruktivno pojašnjenje i nove obavijesti.

    Molim te samo da malo interveniraš u interpunkcijske znakove ili pojednostavniš rečenicu pored druge crtice ( mislim na onou : "- novi sistemi, .... " ) , jer sam smisao shvatila isključivo iz konteksta. Tekst je malo neprecizno formuliran, pa da preduhitrimo moguća nerazumijevanja.

    :-)

    avatar

    28.03.2013. (15:46)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    Jos uvijek mislim da za akciju poput ove treba inteligencija, emocionalna i logicka, zrelost i hrabrost, kao i osjecaj osobne odgovornosti, sto, na zalost, jos uvijek ogroman dio populacije nema.

    avatar

    29.03.2013. (06:32)    -   -   -   -  

  • Šaptač II

    ... a Ti je naravno imaš.
    A što se tiče svekolikih drugih šaptača oni su tu da povećaju broj komentara a ne i komentatora. Ta pojava je naizgled čudna i govori sve o nama kakvi jesmo. Moguće je da postoje i ubačeni elementi, ali većinom se prepoznaju svi ti likovi. Svaki šaptač je prepoznatljiv po svom stilu izražavanja, samo Gordian ne može prepoznati spina, pa naravno ni druge, a sam je prepoznatljiv ( šatač konjima ).
    Bolje bi bilo da šatač ugasi ovaj blog jer on nema više nikakvog smisla što je vidljivo po broju komentara i tko komentira samog sebe. Zato i ovaj komentar je samo zato da poveća broj komentara bez veze i smisla. Nismo više interesantni ni po čemu.

    avatar

    01.04.2013. (11:51)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Šteta što više nismo interesantni, čak ni šatapčima ( a njima sam baš posvetila ovaj post ), jer toliko žudimo za popularnošću, lajkanjem, šeranjem i sl. :- ((

    Dragi @ Šaptaču II ... bez obzira i s obzirom na sve, hvala ti velika na ovom komentaru i njegovom čak i kvalitativnom, a svakako, kao već i sam reče, kvantitativnom doprinosu. Zrno po zrno ... pogača.

    :-)

    avatar

    01.04.2013. (16:45)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    Ovaj txt je pravi primjer na pravom mjestu u pravo vrijeme, posto je vrijeme objasnjavanja i teoretiziranja proslo i sada je vrijeme primjene i kreiranja. Akcije se trenutno odvijaju na drugim mjestima, dok su Saptaci i Spinovi odlicni primjeri racionalizacije ostanka u spirali koja ide prema dolje. To se odlicno moze primjeniti na hr drustvo koje jos uvijek ima puno Spinova, koji su sami sebi presudili, sto iz straha, sto iz komocije, troseci svu svoju energiju na pokusaj povlacenja drugih za sobom.

    Idemo dalje...

    avatar

    02.04.2013. (03:54)    -   -   -   -  

  • Šaptač II

    Ničim mi nismo pomogli hrvatskoj hrvatska nema rješenje za sebe. Il češ nekog ubit ili se ubij, to je rješenje za nas. Naša kola su se survala niz padinu i zabila u kaljužu. Više nije dobro ni u zatvorima a kamoli negdje drugdje

    avatar

    02.04.2013. (17:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...