Komentari

lisicamica.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Neverin

    svaka čast ali mislim da uvijek treba raditi na kopanju pomoćnog izlaza ili izlaza za opasnost. Ne želim biti donosioc zle sreće ali mislim da ni posao u državnoj službi nije za stalno jer kad malo bolje pomisliš, uz toliko nezaposlenih dnevno, tko će plaćati te službe i njihove penzije jednog dana? U knjizi Božanstvo rijeke Wilbura Smitha glavni junak kaže da njegova obitelj već generacijama ima moto "miš mora imati barem dva izlaza"

    a za ostalo sretno i uživaj :)

    avatar

    19.03.2013. (11:43)    -   -   -   -  

  • Lisica Mica

    @Neverin, nekad sam i ja tako mislila. Sad pak mislim da su "izlazi" vrlo relativna stvar. Ponekad se desi da neka rupa u stvari i nije izlaz, a nekad pak nađemo izlaz gdje mu se najmanje nadamo :-)
    Moja će se struka morat mijenjat, i to prije države, a uz to idu i otkazi, znam sve. Ali, s jedne strane malo je u našim rukama, s druge pak, pomogni si sam pa će ti i bog pomoći. Uzimam u obzir oboje :-)

    avatar

    19.03.2013. (12:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Mica, izlaz više gledam kao povratak zemlji. Moja obitelj ima neke parcele pa želim osigurat barem dotok hrane. Nisam mislio na posao da radiš za nekoga već da u tom trenutku ako dođe do otkaza da imaš uhodano nešto na sporednim tračnicama. Ionako je moj velebni plan da se pobijegnem u šumetinu i tamo živim ko divljak jer me sve više hvata neugoda od života u gradu, među ovim ljudima koji dopuštaju da ih se guzi na sve otvore. Za potpis za referendum je potpisalo samo 100.000 ljudi, u zemlji u kojoj je dovoljno da svi nezaposleni potpišu da se stvore uvjeti za raspisivanje referenduma ergo ne želim živjeti sa takvim ljudima jednog dana kad ostarim i radim na tome da se maknem, ne znam kad, ali moram :)

    avatar

    19.03.2013. (14:09)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Pozitivan stav dakako i slobodno otkoči donju vilicu, lakše je gibat.:)

    avatar

    19.03.2013. (21:49)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    pa super, uživaj dok traje, moram još samo priznati da mi zbilja bizarno zvuči promoviranje američke korporacijske ideologije u neposrednoj blizini Slunja...

    avatar

    20.03.2013. (12:14)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Ne mogu vjerovat! Konačno da netko ne kmeči i zna stvari postaviti na svoje mjesto. Ovo je pravo osvježenje :-)

    avatar

    20.03.2013. (13:57)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @ani ram, s obzirom da je kod Slunja vojni poligon gdje se vježbaju i amerikanci...

    avatar

    20.03.2013. (14:09)    -   -   -   -  

  • qaya

    predivno! Prije par mjeseci gledam kako se neka amerikanka hvali jednom bivšem predsjedniku kako ima 3 posla, a predsjednik je gladi i hvali kako je to baš pravo američki i svi se mile od divote. Ma koje sranje! Da je mogla živjeti od jednog posla ne bi imala 3. A ako je imala tri radi bolesnog dokazivanja da vrijedi, da je ''sposobna'', a svi njen poduhvat hvale, pa bože moj zar je jedini smisao života rad? A gdje je tu obtielj, djeca, prijatelji...grozim se takve dehumanizacije... u nekim stvarima se zaista slažem da je manje bolje...baš mi je tvoj post sjeo.

    avatar

    20.03.2013. (21:04)    -   -   -   -  

  • Lisica Mica

    @Ani Ram, ne kužim što si htjela reć, jer mi nije bila namjera promovirati išta slično.
    @neverin, ljudi su ti svuda ovce. Doduše, možda u Hrvatskoj malo tuplje, gluplje, inertnije... I kad se sjetim Berlina, možda si u pravu.

    I danas mi je pod ruku došao tekst o ženskoj koja s 47 pokušava zatrudnit in vitro jer je zadnjih 20 godina samo radila,a sad pokušava živjet I zahvaljuje što joj je firma propala jer inače ne bi imala petlje prestat radit i počet živjet. Jako zanimljivo.
    i BTW dalo bi se o ovoj pričat iz raznih uglova, ali ovdje sam odbrala samo jedan.

    avatar

    21.03.2013. (14:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Nevezano za post (ili ne?), samo želim istaknuti da me privukla odbojnost cipela prikazanih na slici :D

    avatar

    21.03.2013. (14:57)    -   -   -   -  

  • iBloger

    Iskreno, pišeš jako sretno :)
    I zadovoljna si.
    Više bih preferirao zelene borosane na curama :)

    avatar

    21.03.2013. (18:09)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Od srca ti želim što više uspjeha i zadovoljstava na, ako sam dobro shvatila, novom poslu.

    Na žalost, vlastito iskustvo rada u državnoj instituciji kaže mi da i te kako ima i lažnih osmijeha i putovanja i prekovremenih i pogotovo mobbinga. Nadam se da će tvoje iskustvo biti drugačije. :-)

    avatar

    22.03.2013. (23:37)    -   -   -   -  

  • Vilko

    Poznat mi je taj osjećaj uživanja u novom, boljem radnom mjestu, no uvijek mi ga pokvari fenomen monotone, repetitivne kolotečine koja obično prati tzv. bolja radna mjesta. Što mi govori da čovjek - još za sada - nije stvoren za sreću, nego sreću dobija na kapaljku u trenucima između dvije patnje. ;-) Šalim se.

    avatar

    24.03.2013. (17:26)    -   -   -   -  

  • Blinkach

    Zanimljiva objava. Ukoliko želite da se vaši blog članci objave na našoj web stranici, posjetite moj blog za više informacija.

    avatar

    25.03.2013. (16:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...