Komentari

globesumarska.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

  10.03.2013., nedjelja
  NA SVIJETU JE NAJVAŽNIJE IMATI ČIST OBRAZ

  ONI HRVATI KOJI ŽELE OSVIJETLITI SVOJ OBRAZ NEKA DOĐU U POKRET ŠTIT

  Fešta u golemom šatoru, neposredno uz nedovršenu Spaladium arenu, djelovala je gotovo nadrealno: nekoliko stotina škverana jelo je i pilo kao da sutra neće više NIŠTA postojati. Kao da cijeli svijet živi "samo jedan dan".

  Eto čitam kako hrvatski čovjek jeftino prodaje svoj obraz: "Radnike dobro najeo i napio, a od ponedjeljka im dijeli otkaze." Takva praksa dešava se već godinama na ovim prostorima koji se zovu Hrvatska.

  Uoči prve runde otkaza u splitskom brodogradilištu, gdje je već idući tjedan bez posla će ostati oko tisuću radnika, novi vlasnik škvera Tomislav Debeljak svoje zaposlenike najprije je dobro najeo i napio. Vol na ražnju, stotinjak janjaca i oko pola tone graha, uz poveće količine piva, označili su ulazak samoborske tvrtke DIV u vlasničku strukturu Brodosplita.

  Nakon što je na lokalnim izborima u Bjelovaru, osvojila apsolutnu većinu, bjelovarska gradonačelnica Đurđa Adlešič je obećala kako će tu malu sredinu promijeniti na bolje. Isto tako da će njena pobjeda i na županijskoj razini donesti blagostanje. I dalje su propadale jedna tvrtka za drugom .

  Ovaj slučaj sa "Brodosplitom" je gotovo identičan sa sa našom bjelovarskom štamparijom "Prosvjeta", koja je ugašena prije nešto više desetak godina. Direktor Miroslav Novak, zvani "Miro" (pokojni) je u propaloj i zaduženoj štampariji "Prosvjeta" u Bjelovaru napravio "feštu". Oko dvjesto radnika se najelo i napilo i otišlo posije zauvijek kući. U lokalnim novinama listu "Bjelovarac" je pisalo "kako su se radnici i direktor rastali na dostojanstven način".

  Pokojni direktor informativnoga centra Ivan Butković, zvani "Bubi" sve je lijepo pisao u svojim novinama o štampariji, a poslije toga za "bagatelu" je kupio dio te propale tvrtke "Prosvjeta". Eto, takav smo mi narod, koji možeš kupiti za jedan obrok. To prokletstvo donesao nam je "socijalizam i komunizam", prokleti partizani i Tito, koji nikada za ništa nisu odgovarali.
  Jer bolesni mentalitet su godinama gajili i posijali kod poslušnog naroda,.., i tako ljude su ostavili osakaćene bez svijesti.

  TEŠKO JE GLEDATI (SVOJ) NAROD KAKO JE BOLESTAN, JOŠ TEŽE JE KAD MU ŽELIŠ POMOĆI DA SE IZLIJEČI - A ON TO NE ŽELI...

  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 09.03.2013.
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com
  URED: Masarykova 8
  1370. ČLANAK

  avatar

  10.03.2013. (11:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...