Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • Zabrinuti

    Čestitam uredniku bloga što je prenio razmišljanja prof. F. Plavšića, našeg najistaknutijeg toksikologa. Nažalost riječ stručnjak u Hrvatskoj ništa ne vrijedi.

    Šteta koju je načinila G. Jureško u JL-u je nemjeriva. Z1 je organizirao raspravu na temelju tog članka. Nastupa gospodin N. Biliškov iz Instituta Ruđer Bošković, kojem u biografiji piše da se bavi kemijom polimera a u ime Zelene akcije. Primjer kako se ne govori na dalekovidnici. Još jedan stručnjak analizira točku po točku izvještaj skupine eksperata koji se prodaje pod stav Svjetske zdravstvene organizacija. Voditeljica pita NB je li zadovoljan. On kaže djelomično i poručuje neka sugovornik čita znanstvenu literaturu pa izvadi taj izvještaj. Pa koga predstavljaju takvi stručnjaci koji govore u ime Zelene akcije . Po čemu se uvijek pita samo Zelenu akciju ili neke pojedince s Krka. A ne razlikuju što su ftalati, plastika i polimeri.

    Nažalost taj štetni članak prenijelo je dvadesetak portala, pa i u regiji. Šteta je što nema mehanizma da se ovakve članke koji stvarno uznemiruju javnost prijavi zbog neprofesionalnosti.

    avatar

    25.02.2013. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...