Komentari

blogdogg.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • nečmenjanka

    Ja sam žalila za dobrim Papom Ivanom Pavlom II ... a po pitanju
    Pape Benedikta XVI , koji je na odlasku ... nije mu bilo lako nastavit
    tamo di je predhodnik sta ... i zadobit ljubav i poštovanje vjernika
    koje je imao Papa Ivan Pavao II ...
    A da nije bija inovator , bija je ... obraćanje javnosti priko Twittera isl ...
    A i osudio je nećudoređe u vlastitim redovima i društvu općenito ...
    S toga prijatelju imaš u sebi nešto Nostradamusovsko ....
    A po pitanju tega Nostradamusa , kurbinog sina ... po gradu kruže
    priče o njegovom predskazanju da će novi Papa bit crnac , kojeg
    će nakon kratkog vrimena ubit , te će nakon toga po cilemu svitu
    nastupit opći kaos i rat do istrebljenja ... jeben li mu šteriku uz koju
    je činija proročanstva ... onako manit ka šta je i bija ...

    Dovidova prika

    avatar

    12.02.2013. (03:04)    -   -   -   -  

  • analiza

    Blogi dogi vidim da ste se ti i tvoja prija Nečmi
    već upleli u teoriju zavijera ona sa Nosterdamusom
    a ti sa tvojim neimenovanim frendom...
    Di ima dima bijelog ili crnog tu ima i vatre.

    avatar

    12.02.2013. (07:48)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    tvoj članak je odličan... a možda je došlo vrijeme da se ponovi povijest... sjetih se Avignonskog papinstva ili avignonskog progonstva koje trajalo je od 1309. do 1378. godine, kada su pape stolovale u Avignonu umjesto u Rimu... ostala je divna palača kao svjedočanstvo tih tadašnjih nemira u katoličanstvu... stajala sam pred palačom... njena ljepota oplemenjuje iako se iza njenog postojanja kriju zavjere... uvijek bilo i izgleda sve se nastavlja... povijest nas uči da iz nje nismo ništa naučili...

    carpe diem...!

    avatar

    12.02.2013. (08:07)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    neovisno o temi, zasad, samo ti hoću reći kako me fasciniraju neka tvoja zapažanja, poput ovog o prvom i drugom aprilu.
    takvu književnost želim čitati.

    avatar

    12.02.2013. (08:56)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    NEČMI-namjerno nisam u priči iznosio svoje stavove i o crkvi ne mislim šta misli sve više njih. Papa Woytila je po meni bio velika povijesna ličnost i 1 od najkarizmatičnijih Papa do sad. Mislim da smjena Ratzingera ima veze i sa ovim aktualnim ,naglim zaokretom Vatikana prema pederima i ostalim "spornim" temama. Ratzinger je smogao snage priznati pedofilske zločine koji su se dešavali u božijim hramovima i to je najveći krimen na leđima crkve. Mislim da dosta istine o ustrojstvu Vatikana ima u filmu Kum3. Katolička crkva se mora reformirati jer naglo gubi vjernike, a pogotovo među mladima.

    Dovidova prijo!

    ANALIZA-Ja i moja prija Nečmi vodimo dijalog već duže iako je ona tu puno aktivnija i zna puno više od mene. Na blog hr-u je moderno pljuvati po crkvi i vjernicima i čini se da je takav stav odlična preporuka za naslovnicu. Mislim da tvoji stavovi nisu takvi i to pozdravljam!

    DINAJA-Ima li Dinajo ijedno znamenito mjesto kojega ti nisi obišla? Tvoja erudicija i obrazovanje fascinira i ja se pitam di ti je kraj?

    BUBO-Čuvao sam taj text za 2.april, ali se jučer desila vijest koja je odjeknula svijetom brzinom munje. Tvoj komentar imponuje vrlo pogotovo zato što znam koliko si toga pročitala u životu i što sam svjestan da su tvoji kriteriji apsolutno mjerodavni. Što se tiče književnosti kakvu bi čitali, moj stav o tvome djelu je identičan.

    avatar

    12.02.2013. (10:08)    -   -   -   -  

  • Lido

    Za Benediktovog posjeta Zagrebu, majka mi je hodočastila s grupom vjernika...a onda su mi tog popodneva javili da ju je udario vlak!? ali da već slijedećim ide kući. U šoku i nevjerici nazvao sam prvo bolnicu, pa onda i nju...ispalo je da je vlak bio manevarski, onaj jedan vagon, malo povišeni, da ju je udario, ali ne u punom naletu, te prošao iznad nje...nakon čega se ustala i izvukla samo s modricama i ogrebotinama...
    Tumačenja su bila dvojaka...ja osobno ne znam je li "kriv" za događaj ili "zaslužan" za njegov sretan ishod...ali znam da u obitelji imam nekog tko je preživio udar vlaka...
    Inače, text je dobar...s otklonom, a dovoljno subjektivan...i Morrison za kraj...to je to...

    avatar

    12.02.2013. (10:36)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    LIDO-Uh kakva čudna i potresna priča...nadam se da je sad sve ok sa njom. vjerujem u neke podudarnosti ,ali mi ne pada na pamet zauzimati stavove i donositi konačne zaključke. kao uostalom ni tebi. živi bili pa vidjeli...ali ja jednostavno odbijam vjerovati da ničega nema i da smo samo u prolazu ovdje.

    avatar

    12.02.2013. (11:04)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    Ne vidim kao takvo da je na blog hr-u moderno pljuvati po crkvi i vjernicima te da je to odlična preporuka za naslovnicu, da je to moderno bilo gdje, ali je moderno da imamo slobodu izražavanja, pa zašto onda nebi svi mogli slobodno iznjet svoje stavove i mišljenje, čak ako ih drugi i ne prihvate, ni ne moraju...najiskrenije bitno mi je kako ću preživjet danas, a to koji papa će bit, više manje..

    avatar

    12.02.2013. (11:12)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    U hrvatskoj se opčenito dešava teror agnostičke manjine nad 90 % katolika deklariranih po popisu stanovništva. Pogledaj samo slike na posljednjim naslovnicama-časna sestra koja pruža felatio itd...itd..neš ti avangarde ljevičarske! Ako pederi i razne minorne skupine imaju pravo paradirat i zanovjetat...onda valjda imamo pravo i mi katolici!

    avatar

    12.02.2013. (11:28)    -   -   -   -  

  • Nepoznata

    Ja mislim, znam, da je šizofreno stanje društva u kojem se smatra napretkom, i neophodnim u njegovo ime, odvajanje crkve i države.
    Crkva je organizacija koja njeguje duhovno biće čovjeka, a država nastoji organizirati pojavni, materijalni čovjekov život.
    Koji čovjek nije i jedno i drugo? A onda se kao najjednostavnija misao nameće da ne smiju djelovati odvojeno, ili neprijateljski, već međusobno prožeto.

    avatar

    12.02.2013. (11:47)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    zar se osobnost nekog ljudskog bića vrednuje prema opredjeljenjima?

    avatar

    12.02.2013. (12:06)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znaš već moje stavove o crkvi ali mogu ti iskreno napisati da sam Papu Woytila Prvenstveno doživljavala kao dragu, dobru i simpatičnu osobu (bar prema onome što sam saznala o njemu preko medija) a dublje ne bih ulazila u polemiku s obzirom da nisam vjernica niti su mi poznati pravi argumenti o dotičnim osobama.
    Ahoj kamoši.

    avatar

    12.02.2013. (12:59)    -   -   -   -  

  • Lido

    Da kucnem u drvo, Boguhvala, sve je okej...
    Nisam neki praktikant, ali slažem se s tobom...odbijam vjerovati da ničeg nema:)

    avatar

    12.02.2013. (13:34)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    NEPOZNATA-Držim da se crkva mora odvojiti od države, ali ne mislim da se mora marginalizirati. Ima plemenitih stvari koje crkva čini i ne bruji pritom o tome i ne objavljuje 72 posta dnevno da bi istaknula svoju humanost. Strašne su optužbe koje se objektivno mogu spočitati crkvi, ali me nervira kada netko u crkvi vidi samo negativnosti.

    GOGAMARIO-Sori pliz za onakav odgovor jer vas dvoje ste zadnji koji bi ga zaslužili čut. Vi ste uvijek za dijalog i to dokazuje da ste plemeniti, ali ja želim reći samo ovo:

    ako komunisti i jugonostalgičari mogu vjerovati da je pas Rex spasio Tita na Sutjesci bacivši se pred granatu, onda tražim od te i takve gospode da dopuste meni da na miru vjerujem u svoga Bradonju!

    TEUTA-Cijenim tvoje stavove i tvoju toleranciju! Ahoj!

    LIDO-Aj super! Pozz tebi ,njoj i svim tvojima brou!

    avatar

    12.02.2013. (14:14)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    dopuštam.
    mada ne volim janis, volim taj tvoj smisao za jezična poigravanja.

    avatar

    12.02.2013. (14:36)    -   -   -   -  

  • Iluzija

    simpatičan tekstić :)

    avatar

    12.02.2013. (18:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...