Komentari

milemylo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • teuta

    Iskreno, jako mi se sviđa stil tvog pisanja. Odgovara mi ama baš po svemu. Jasan si, ne kompliciraš i čini mi se da si jako iskren.
    E, sad nešto konkretno u vezi tvog posta. Zamisli, znam točno kako ti je i znaš zbog čega? Iz jednog jednostavnog razloga i ja sam takva. Dakle i ja bih mogla napisati da dižem ruke za gubitnike ali ipak to neću učiniti jer nam to neće pomoći niti ići u našu korist.
    Mi se moramo mijenjati i polako prilagođavati takvim i sličnim situacijama. Naravno, to je lakše napisati nego učiniti ali vjerujem tebi, sebi malo manje, jer s obzirom što si kod mene napisao u komentaru, ima velike nade za tebe.
    Laka ti noć i lijepe snove ti želim.

    avatar

    10.02.2013. (01:36)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala tebi na divnim postovima i komentarima koji potiču na daljnu suradnju i krasnu pozitivu.

    avatar

    10.02.2013. (12:42)    -   -   -   -  

  • pirat s kariba

    e svako u sebi nosi emocionalnog luzera i ja isot radi malo nježnosti padnem na lošu osobu i onda skupljam svoje prnja iz podruma zgaženog srca..treba samo ić naprijed i nadat se da ćemo se ili promijenit ili naić na nekoga sličnog sebi

    avatar

    10.02.2013. (14:05)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Luzer se uvijek nada da će drugi puta biti bolje. Onaj tko sve ima nezna cijeniti gubitak. Luzer živi u nadi a dobitnik bez nje, nije mu potrebna.

    avatar

    10.02.2013. (20:44)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    Ima ti ta grupa i sastaju se svaku srijedu u narodnom domu....hahahahhaahh odličan text-u biti kao da je koncipiran za stand up ...baš te vidim kako ovo izgovaraš u nekom klubu zadimljenom. ovo za luzere - to je to buraz dobrodošo u klub mrzitelja ptice trkačice i u klub obožavatelja kojota!

    avatar

    10.02.2013. (21:12)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    najbolje čišćenje srca može napraviti tvoj um i ti sam...:) jer znaš prljavi su to poslovi, nije to za svakog :)... ovako si svoj na svome :)

    avatar

    12.02.2013. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...