Komentari

ar-ar.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lulu

    Predivne fotografije

    avatar

    06.02.2013. (13:37)    -   -   -   -  

  • Sabaa

    Odlične fotke!
    http://sabaaphotography.blogspot.com/

    avatar

    07.02.2013. (16:51)    -   -   -   -  

  • tinna

    Odlične fotografije.

    Barabara, zanima me zašto si još uvijek na blog.hr-u?
    Počela si s bloganjem 2009-e, ja te od tada negdje pratim i nisi se previše pomakla s mrtve točke.
    Evo maloprije idem po blogovima tj. stranicama, našima (i stranima) i nitko nije na tako niskoj razini. Blog.hr ? I još te točkice na naslovnoj strani pa pomisliš da je blog od djeteta od kojih 14 godina.
    Zar je tako teško preći na domenu .com ? Gdje imaš masu opcija. Svi jesu, od beauty blogerica pa nadalje, jer kako će te netko na blogu doživjeti ozbiljno?

    Gle ovu divotu
    http://www.wendyslookbook.com/

    A pogledaj zadnja si 2 pota, odnosno outfita, nabacila si boje koje nose ljudi treće dobi, a o odjeći da ne pričam.
    Šteta a imaš više potencijala od nekih blogerica koje su koracima ispred tebe, a to si mogla biti ti.
    Ovo ti ne govorim jer sam zlobna, nego se nadam i voljela bi na napokon svedeš ovo na viši nivo, jer si mi jedna od dražih blogerica, blogerica s dušom.
    Bez ljutnje, pozdrav

    avatar

    09.02.2013. (13:43)    -   -   -   -  

  • Barbara

    @tinna - zadnjih godinu i pol planiram i pokušavam nešto učiniti na tom pitanju, ali nažalost to još nije moguće, sve dok blog.hr ne omogući hostanje. predlagala sam i molila bezbroj puta da poprave bugove, uvedu neke stvari koje ostale blog platforme imaju već godinama, ali oglušuju se. .com i .net domena su mi zauzete, a imati blog na 2 bloga mi je malo suludo. redirectanje također ne dolazi u obzir jer onda gubim ovaj sadržaj koji sam ovdje objavljivala 3 godine, tj ne gubim, ali čitatelji gube. Na blogspot platformi jednostavno je prebaciti se na svoju domenu, ali nažalost na blog.hr platformi to još nije moguće. ne bih rekla da sam požalila što sam napravila blog na ovoj platformi, ali mogu reći da sam ostala zakinuta za podosta stvari...

    što se tiče dizajna bloga, ne volim dosadne bijele pozadine. znam da se većini sviđa takav najjednostavniji layout, ali mislim da će točkice ostati još neko vrijeme na ovom blogiću :) jedino što trenutno planiram jest promijeniti header :)

    hvala ti na konstruktivnoj kritici! :) cijenim to!

    avatar

    09.02.2013. (14:03)    -   -   -   -  

  • tinna

    Divna si, hvala kaj nisi ovo shvatila ko uvredu :)
    A gle, nikad nije kasno krenuti ispočetka, ovaj blog će uvijek ovdje ostati oa će čitatelji uvijek moć prisjetiti se tvojih kombinacija. Ovdje ti počela 2009. gdje si bila još mlada, daj priliku starijoj Barbari da se iskaže.
    Ajde pametna si ti cura, znam da će se poboljšati nešto po tom pitanju.
    Do čitanja :)

    avatar

    10.02.2013. (12:35)    -   -   -   -  

  • Bah

    Moram se složiti sa tinom ; druga domena , nešt svježe ti treba zanimljive teme. Mislim da su puno lošije blogerice od tebe puno više napredovala, ali stil se ne kupuje shvatit ce to već jednom. Osvježi sve smisli neke nove ''rubrike'' kao jedna od najstarijih tvojih čitateljica sigurno moram ti iskreno priznati da si mi pomalo postala monotona znam da možeš puno vise !!!

    M. Stara forumašica

    avatar

    13.02.2013. (04:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...