Komentari

jagoda-radojcic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bergaz

    Briljantno kao uvijek...!

    avatar

    01.02.2013. (00:15)    -   -   -   -  

  • primakka

    na pragu si rješenja problema nezaposlenosti. zamisli koliko bi psihologa, vizažistica, fizioterapeuta, kineziologa, yoga instruktora, odjevnih tehničara, prevoditelja, alternativnih stručnjaka za samosvijest i slično (a da o frizerima, brijačima i kozmetičarima ne govorim) zaposlila u svom arrest-coachingu!

    avatar

    01.02.2013. (09:42)    -   -   -   -  

  • mrcina

    Ja bih svaku zajebanciju na račun naših političkih dužnosnika zabranio. Zajebavš dužnosnike - 3 godine zatvora. Pa se ti misli. Ljudi rade najodgovorniji i najteži posao u državi, svakodnevno ispisuju stranice naše povijesti.

    avatar

    01.02.2013. (11:55)    -   -   -   -  

  • Neverin

    već sam masu puta ostavio ovdje trag da štujem tvoj smisao za sarkazam :)

    avatar

    01.02.2013. (15:37)    -   -   -   -  

  • velikan

    U novokomponiranim balkanskim "demokracijama" političke elite da bi zadržale svoj elitni položaj moraju sporadično provoditi iluziju pravde, zapravo njenu parodiju koja nosi ime "pravna država", a u kojoj je pravo trajno odvojeno od pravde i istine, zapravo funkcionira ne samo nezavisno od njih, nego i kao njihova supstitucija. Da bi opstali, oni moraju provoditi svoj žrtveni mehanizam koji na vrhuncu nereda obvezno dovodi do prolijevanja krvi. Samo krv smiruje bijes, ponovno uspostavlja lažni mir i red u zajednici.

    avatar

    01.02.2013. (17:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...