Komentari

alkion.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • dado69

    uuuuuuu pobogu&majkumu druže alki mnogo si pametan....i lep :-P :-P :-P

    avatar

    24.01.2013. (22:10)    -   -   -   -  

  • alkion

    Dadek, ma nemaš pojma koliiiiiikoooo, al' nemam pojma šta mi je večeras?!?!?!?!?!...:)))

    avatar

    24.01.2013. (22:28)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Povedi i mene u šišanje..pa ćemo za nekoliko mjeseci vidjeti rezultate.. :))

    avatar

    25.01.2013. (22:36)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Hm...ove misli ipak potvrđuju Descartesa! Bar ako pravilno definiramo postojanje čovjeka na temelju razlike od ostatka menanžerije. Ćak i mali šovinistički dio. Majmuni se naime rađaju i oblikuju puno prije nego nam dopadnu u ruke, teško to postaju naknadno. Posebno mi se sviđa definicija demokracije.

    avatar

    28.01.2013. (09:04)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    'Kažu: djeca su naš najbolji proizvod. Je li to možda razlog što ih toliko izvozimo?'
    Gorko ka život! LP.:)

    avatar

    28.01.2013. (16:19)    -   -   -   -  

  • ~Matein svijet~

    bitno je biti mlad u duši :) ;)

    avatar

    29.01.2013. (18:13)    -   -   -   -  

  • lion queen

    svašta si tu napisao pametnog...ali, zašto uvrijedi majmune???

    avatar

    02.02.2013. (17:33)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    Naše vrijeme je tako uzbudljivo, da se ljude može šokirati samo - dosadom. Samuel Beckett
    razmišljanje je neprijatelj savršenstva..(moja omiljena)

    avatar

    08.02.2013. (15:41)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Nema veze što nemaš pojma što tij e. Sviđa mi se rezultat takvog raspoloženja..... :)
    Odličnoooooo!!!!! Do daske! Do kostiju!

    avatar

    15.02.2013. (13:45)    -   -   -   -  

  • builderica

    Jako, jako, dobro...sviđa mi se kako si to napiso ....nema se što ni dodati ni oduzeti...pa i ono vezano na Žene....cijeli život sam okružena muškarcima...od faksa,zaposlenja...ne znam više ni koji sam rod...jedino što u ogledalu vidim da još ličim na ženu....istina...možda samo ja to vidim...:-))) odličan post ,u svakom slučaju:-)... veliki pozdrav...

    avatar

    27.02.2013. (21:49)    -   -   -   -  

  • Elyca

    i sad ti vidi što je rad napravio od majmuna!

    avatar

    28.02.2013. (21:49)    -   -   -   -  

  • putGradine

    Istina...ovo s djecom je jako dobro! Nekada sam bila friva, izbrisala blog, dugo nisam pisala pa se opet vratila. Htjela sam da mi ponovno "uključe" stari blog, ali nisam uspjela. Sada mi je "čudan" nick, ali ima veze s mojim djetinstvom pa mi je posebno drag :)pozz!

    avatar

    19.03.2013. (21:19)    -   -   -   -  

  • alkion

    Mirche ili Ruhr : zahvaljujem se na čestitki. Ja osobno ne brišem niti jedan komentar koji je lijep, kulturan i ne vrijeđa nikoga ni po kojoj osnovi. Ovo je jedna lijepa i prikladna pjesmica i bez obzira na njene umjetničke dosege čini mi se vrlo primjerena nadolazećem vjerskom prazniku, te ne vidim ikakav razlog za njenim brisanjem. Još jednom ti se zahvaljujem unatoč tome što ja osobno ne praznujem niti jedan vjerski praznik niti jedne vjere...

    avatar

    29.03.2013. (15:16)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Najzanimljivija je činjenica da je narod kao tijesto. Svi ga mogu mijesiti i razvlačiti po vlastitom nahođenju a on ostaje tijesto. Interesantno je da je i u najgrubljim diktaturama narod zaljubljen u svoga vođu. NIje li jedna od takvih S Koreja, donedavno je to bila Kuba, ... Dalo bi se nabrajati u beskraj.

    Što se tiče tvoga komentara kod mene,stvari stoje ovako:

    Od kada znam za sebe zaljubljen sam u more. Plivati sam naučio sa tri, četiri godine a barku imam već pedesetak godina. Uvijek sam bio sportski ribolovac u ljetnom periodu, u onih mjesec dana godišnjeg. Prvog sam crva uhvatio '66 kada se još nije znalo da i toga ima u moru i uvijek lovio isključivo na njega. No lovili smo samo onoliko koliko je bilo potrebno za ručak, ni ribe više. A u ono vrijeme na crva se moglo hvatati ...., samo da smo htjeli. Nikada nismo prodali ni jednu ribu.
    Baš zbog ljubavi prema moru uvijek sam bio ogorčen protivnik svega nasilja nad morem. Grozio sam se onih što su hvatali vinogradarske hobotnice, znaš šta je to lov modrom galicom. Grozio sam se onih koji su noću sa bocama i baterijama išli u podvodni ribolov. Grozio sam se dinamitaša. Grozio sam se onih što su imali registrirane dvije poponice a bacali kilometre. Grozio sam se onih što su kroz noć uništavali kilometre obale pobukom, bacajuči i dižuči mreže svakih sat vremena, čim bi jedan dio opustošili. Puno sam toga ružnog vidjeo
    Kažeš kako imamo dobre zakone, samo ih treba provoditi... Radio sam sa jednim škamparom pet, šest godina jerbo sam imao dovoljno slobodnog vremena i bilo mi je zadovoljstvo. Dobro znam kakav je režim škamparenja u Riječkom zaljevu. Zimi od linije Martišnica-Beli na istočnoj, ljeti na zapadnoj strani(ispred Rijeke). Taj je režim uveden da bi koće i škampari bili odijeljeni, da koče ne uništavaju vrše. Jasno da sam znao šta se dešava ostalim škampraima. Znaš kako su koće ulazile pod Učku ispod milje i uništavale vrše onima koji nisu imali priliku niti potrebu dolaziti pod Omišalj škampariti (Lovranci, Opatijci, Ičićani, Dražani..). Creski škampari nisu bacali otpad u more zato što im tako eto došlo, već da bi zadržali kočarice tamo gdje im je mjesto, milju od obale. Znam i kako su kočarice ulazile bez posljedica u podvelebitski kanal, u zabranjeno područje, pa je tamošnjem škamparu ostajalo da baca vrše pod kraj.
    Nekada je čitava naša flota plivaričara imala zajedno svjetla koliko danas ima pojedini brod. A sa tom opremom za ribarenje na otvorenom moru sviće svijetle pod krajem. Nigdije u Europi nesmiju svijetliti kako je to kod nas dozvoljeno. Nekada se svjetlilo u onih dva tjedna "mraka" a danas nije bitno u kojoj je fazi mjesec, važno je svijetliti.
    Puno toga znam i zato sam ovaj post stavio tek kao primjer.
    Puno je toga u zakonima, jedino je ribe u moru sve manje.

    avatar

    31.03.2013. (13:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...