Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • crossroadsoflife

    snovi kao međuprostor jedne posebne ljubavi gdje ih pretačeš u stvarnost...ljepota rađa ljepotu, uvijek iznova ostajem zatečena ljepotom duše koja ispisuje ove predivne riječi, samo ih nižeš i ljubavlju vežeš na jedno, tako iskreno i ljepotom protkano ;)
    laka ti noć! :)

    avatar

    23.12.2012. (22:57)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    Obilje svakog dobra u miru i radosti, topline te lijepih događaja želim od srca! :)
    Sretan Božić! :)

    avatar

    25.12.2012. (09:18)    -   -   -   -  

  • truelife

    hvala ti od srca crossroadsoflife ;) blagoslovljen božić i tebi i svima tvojima :)

    avatar

    25.12.2012. (11:39)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    postoji samo jedan putokaz ka sreći i pravoj ljubavi: to je tvoje srce i što je ono jednostavnije, odvažnije i vjernije, to ti biva pouzdaniji putokaz. u prostranstvima tvoga srca, na putovima u njemu utabanima, prepoznati ćeš kamo ti je poći. i kada prepoznaš put, idi. samo idi. jer to je tvoj put ljubavi koju dušom svom iščekuješ. neka ti bude lijep ovaj dan. hvala ti na lijepim riječima. meni je uistinu jako drago što sam te upoznala i što imam priliku čitati te, tako divnog i čistog srca, duše koja razveseljava druge svojom ljubavlju i toplinom koja zrači kroza sve ispisano. ;) ugodan ti i blagoslovom ispunjen dan želim, uživaj :)

    avatar

    25.12.2012. (13:25)    -   -   -   -  

  • daniela1

    "liječim nedostajanje" -želim ti da ga izliječiš (a i sebi isto :)), najnježniju ti blizinu želim i svako dobro, koje god blagdane slavio! :)

    avatar

    27.12.2012. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...