Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • BRANITELJ

    Političko solovanje jer pola tukaca nemaju pojma što je LAG i za što su glasali.Ali bitno da je klika iz Opuzena ,Poloča i dr. općina ujedinjena i napravila kontru pod vodstvom županijskog HDZ-a i ostalih poltrona koji su pokazali svoju primitivnu energiju .Pola od njih nije bilo na radionicama LAGA i neznam zašto je i takvima omogućeno da glasaju.Klasična Hrvatska primitivna energija!

    avatar

    21.12.2012. (23:45)    -   -   -   -  

  • YEEE

    u neretvi nista nova,STARE PRICE NOVE BAJKE ,UZ MALO HAJKE ,

    avatar

    22.12.2012. (02:33)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Kako je bilo lijepo za vrijeme samoupravljajnja, glasovanja nije ni bilo a uvijek su na rukovodeca mjesta sjedali naj sposobniji i naj odaniji. Bilo bi dobro da je tako i danas. Ali eto na zalost i ta vremena su prosla

    avatar

    23.12.2012. (04:37)    -   -   -   -  

  • YEEE

    cilo vrime rata janbo kupova glasove za 100 dm i pijat fazola ,a sad su malo glasaci skuplji ,kao BUC NIKOLIC I KAZANCIC ,

    avatar

    24.12.2012. (00:41)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Igrale su tu prilicno veliku ulogu i pecene srdele.

    avatar

    24.12.2012. (01:11)    -   -   -   -  

  • čovik sa rike

    .. a u Krvavcu 2 su i kese kokoševine i drugog jeftinijeg mesa koje je nosa Faja, imale ulogu.

    avatar

    24.12.2012. (10:05)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Branitelj, da je kojim slucajem upotrebljena metoda KP onda Opuzenci nebi dospjeli na celna mjesta LAG. Dogradonacelnik Mustapic je dosao na sastanak uvjeren kako ce njegova kandidatkinja biti izabrana, no njegova predvidjanja su se izjalovila. Zanimljivo je kako Meri Rogosic nije prihvatila da se kanditira za podpresjednicu. Ona sebe zaista umislja kao nekoga sa kime nema pregovora. Moja podrska Opuzencima. Oni su uvijek bili svoji na svome i nisu dozvoljavali dotepancima da im djele lekcije. Na koncu u ovom slucaju vodstvo je izabrano na demokratski nacin, pa kome to odgovaralo ili ne nemaju pravo na priigovor. Jedino je za zaliti da je Mato Mustapic otisao sa sjednice prije njenog zavrsetka kako kaze urednik vidno uzrujan. I sam urednik zali slucaj sto Meri Rogosic nije izabrana, jer kaze, kako ona ima naj vece iskustvo, a mene zanima sto je to ona do sada napravila dobro a da je to i vidljivo?

    avatar

    24.01.2013. (07:10)    -   -   -   -  

  • ŠTIT (15.02.2000.)

    STJEPAN MESIĆ – UBIJAO JE HRVATE 1991.GODINE SEDAM MJESECI (15.05.1991.,- 24.12.1991.) POD PEČATOM SFRJ I JNA – A SAD HRVATIMA PRIČA VICEVE.

    Priča iz kina “Gorica”sa tribine HDZ-a 1993. godine

    PIŠE: BRANKO STOJKOVIĆ

    Tako sam ja došao na tribinu HDZ-a u kino “Gorica” da čujem – kakav program nudi ta stranka. Sjedio sam u desetom redu u negdje u sredini. Glavni gost je bio Stjepan Mesić, koji je sjedio sa Jurom Šimićem na bini za stolom. Šimić je vodio program tribine.

    Na toj tribini glavni šoumen i vicmaher je bio (bivši Vrhovni Komandant JNA i predsjednik SFRJ-a) Mesić. Koji je između ostaloga pričao i svoje političke događaje. No, jednu njegovu priču sam posebno zapamtio. Mesić kaže: Avionom smo došli u Amsterdam, i na aerodromu mi pristupi neki Srbin, ili bolje rečeno Četnik i kaže meni – gdje si ustašo? A ja ga odmah šakom u glavu i on se je srušio, zatim skoči moj Ante Berić i dokosura ga.

    Mesić je svašta tu drobio i nasmijavao punu kino dvoranu,.., ljudi su pljeskali i smijali se. Zatim su došle malo ozbiljnije teme. Mesić je (tada) tvrdio da u Srbiji bude “krvi do koljena” jer ispasti će ubrzo tamo rat.

    Na kraju tribine Mesić je pitao – da li tko ima kakvo pitanje? Dva brata blizanci Štefulinac, koji su prognanici iz Vukovara – pred svima nazočnim teško su optužili Stjepana Mesića za rušenje Vukovara. Kako nije bilo mjesta za sjedenje u dvorani – dva brata su stajala kraj samog ulaza u kino dvoranu. Ubrzo su se kraj njih pojavila dva policajca u civilu i naredili su njima – da prekinu sa provokatnim pitanjima.

    Mesić, da bi prekinuo muk i tišinu smijući se – pokazao je prstom na gardistu koji je stajao sa strane podbočen uza zid, i povikao: “Jel’ vidite onog debelog gardistu u uniformi - tko kaže da Hrvatska vojska nema što jesti?” Bio je to meni iz grada poznat gardista – Željko Zadrovec, kojega su inače zvali “Đuro struja”. Svi su pogledali u tom pravcu i smijali se “kao luđaci”. Na pitanja braće Štefulinac kraj kojih su još uvijek stajala dva policajca, svi su ubrzo zaboravili. Mesić im je demonski i hipnotički oteo pažnju. To najbolje govori kakav je on drski gad i zločinac..

    —————————————-

    (UDRUGA ZA LJUDSKA PRAVA ŠTIT )

    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    00 385 (0) 95 814 82 90
    CROATIA / BJELOVAR
    stojkovic1958@net.hr
    —————————————-
    URED: Masarykova ulica broj 8.,
    Bjelovar

    avatar

    18.02.2013. (09:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...